Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Gelinliğini Söyleyelim!

Burcunu Seç, Gelinliğini Söyleyelim!

Gelinlik seçmek kadar zor ne var bu hayatta? Bu işi de burçlara bırakarak sana yakışacak gelinliği söylüyoruz.

Hadi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım burcunu.

Romantik ve seksi!

Romantik ve seksi!

Aslında çok da romantik olmayan Koç burcu böyle büyülü bir günü tabii ki de romantik hale getirecektir. Bunu da gelinliği ile yapar. İddialı olmayı her zaman seven Koç burcuna bir de özgüven eklenirse düğünün hakkını verecektir. Dantel işlemeli ve balık model gelinlik ile Koç burcunun güzelliğine güzellik katılır. Her zaman hayatında başarı odaklı olan, hiçbir zaman mantığına duygularını karıştırmayan Koç burcu biraz da bu nedenle hayatta şansı hep yaver gitmiştir. Aslında kendi şansını kendisi yaratan Koç burcu, bir şeyi isterse başarır. Bu nedenle Koç burcuyla inatlaşmak pek akıllıca değildir. İlişkilerde tutkulu tarafları her zaman daha ağır basan ve heyecanı, enerjisi hiç bitmeyen Koç burçları gelinliklerinde de tutkulu bir seçim yaparlar.

Gösteriş sever Boğaların tercihi!

Gösteriş sever Boğaların tercihi!

Romantik, aşık Boğaların tercihi gösterişten yana oluyor. Her zaman en iyi şeylere sahip olmak için çabalayan ve bunu da başaran Boğa burçları düğünlerinde de en iyi gelinliğe sahip olmak isterler. O gün onlar için çok özel ve güzeldir. Öyle bir düğün yaparlar ki uzun yıllar konuşulur. Öngörülü yapıları sayesinde bile bir şeyin yıllar sonra moda olacağından emin olduktan sonra alırlar. Yani 10 yıl sonra bile Boğa burçlarının tercihi için demode diyemezsiniz. Her şeyin kusursuz olması için çabaladıkları o günde de hiçbir şey onlar kadar kusursuz değildir. Sabırlı özellikleri ile dikkat çeken ve hiçbir şey için acele etmeyen Boğa burçları, sabırlarının karşılığını da en iyi şekilde alır. Yani Boğa burçları hayatlarını en iyi şekilde yaşamak için özenle her şeyini ayarlarlar. Bu gelinlik de Boğa burçlarının hayallerinin gelinliğidir.

Dekoltesiz adım atamayan İkizler burcu!

Dekoltesiz adım atamayan İkizler burcu!

Zaten dikkat çekici bir güzelliğe sahip olan İkizler kadını bu gelinlikle de etkileyici olmayı başarır. Karar vermekte üstüne olmayan ama aldığı kararların arkasında pek duramayan İkizler burcu için gelinlik seçmek de oldukça zordur. Milyon tane seçenek arasından onun için kısmen özel olan bir günde mükemmel olmayı hedefler. Yenilikçi olan ve her zaman trend olan ne varsa onun peşinde olan İkizler burcu için tabii ki düğünü çok özeldir. Abartıdan hoşlanan ve o özel gününde bütün gözlerin onda olmasından daha da bi' hoşlanan İkizler burcu, dekolteli bir gelinlik tercih eder. Uzun kuyruklu ve dantel işlemeli, balık model bu gelinlik İkizler burcu için ideal gelinliktir.

Zarafet denilince de Yengeç burcu!

Zarafet denilince de Yengeç burcu!

Zarafetin vücut bulmuş hali olan Yengeç burçlarının tercihi tül ağırlıklı bir gelinlik olur. Hafif taşlı ve çiçekli, kolları tül olan bu gelinlik bütün zarafetiyle Yengeç burcu ile bir bütünlük oluşturur. Romantik tavırları ile çok fazla aşka düşkün olan Yengeç burçları için evlilik çok uzun zamandır hayalleridir. Ruh eşlerini bekler ve onu bulduklarında anlarlar. Sevgilisine/eşine bağlılığı ile bilinen Yengeç burcu o mükemmel günün hayalini sürekli kurarlar. Kusursuz bir düğün hayali ile yaşayan, düğünlerini yine bu gelinlik ile kusursuz hale getireceklerdir.

Çiçeklerden vazgeçmeyen Aslan burcu!

Çiçeklerden vazgeçmeyen Aslan burcu!

Hayatlarında her zaman kibarlıktan yana olan ve her zaman nezaketlerini ellerinden bırakmayan Aslan burcu gösterişli bir burçtur. Çiçekli, uzun kuyruklu bu gelinlik adeta Aslan burcu için dikilmiştir. Gösterişi her ne kadar sevseler de ışıltı yerine daha sevimli desenler tercih ederler. Her zaman neşeli halleri ile dikkat çeken, Aslan burcunun düğünün sıkıcı olma ihtimalini düşünmediniz umarım! Eğlenceye düşkün Aslan burcu düğünlerinde sonsuz eğlenceye yer verirler. Bütün misafirleri pistte görmeden kimseyi evlerine göndermezler. Bu nedenle Aslan burcunun düğününe gideceksiniz topuklulardan uzak durun! Uzun yıllar konuşulacak bu gelinlik ile Aslan burcu yılın gelini seçilebilir.

Sadelikten yana olanlar!

Sadelikten yana olanlar!

Sadelikten yana olan Başaklar! Düğün başlı başına gösterişli olurken gelinliklerinde daha sade bir görünüm tercih ederler. Onların vazgeçemedikleri şey yırtmaçlarıdır. Hayattaki her şeylerine kusursuz olması için çabalayan Başaklar gelinliklerinde de kusursuzluğu ararlar. Kusursuz gelinliği bulmak onlar için oldukça zordur. Bu nedenle tercihleri daha sade detayları olan gelinliklerden yana olur. Hayatlarında her zaman fazla çalışmış ve bunun karşılığını da fazlasıyla almış olan Başak burçları evlenecekleri günün pek de hayalini kurmazlar. Bir anda aşkı bulacak ve yine hiç beklenmedik bir anda evleneceklerdir. Sade ama fazlasıyla şık bu gelinlik Başak burçları için idealdir.

Ne dekolteden ne gelinlikten vazgeçmeyen Teraziler!

Ne dekolteden ne gelinlikten vazgeçmeyen Teraziler!

Çekici yanlarını her zaman göstermeyi seven Teraziler. Düğünlerinde bu özelliklerini derin bir yırtmaç ve düşük omuzlu gelinlikleriyle yapacaklardır. Muhtemelen kır veya kumsal düğünü tercih edecek olan Terazi burcu, kendini her zaman denize yakın bir yerde hayal eder. Onlar için deniz önemlidir. Deniz olmayan bir yerde yapamazlar. Çünkü mavi onlara huzur verir. Gösterişi seven ve yıllar geçse de konuşulsun istenen bir düğün yaparlar. Her detayıyla ayrı ayrı ilgilenir. Böyle önemli bir gün içinde harcama yapmaktan asla çekinmeyen Teraziler, kendileri için elleri gayet açıktır. Cana yakın tavırlar ile düğünleri muhtemelen çok kalabalık olacaktır. Bu gelinlik ile de kendine hayran bırakacaktır.

İnce bellerini göstermek isteyenler!

İnce bellerini göstermek isteyenler!

İnce belini ortaya çıkarmak isteyen Akrep burcu, belden oturtmalı ve fransız esintisi olan bir gelinlik tercih eder. Kollarında kısa tüller, fazla olmayacak şekilde çiçek işlemeleri, Akrep burcunu tam olarak bize anlatır. Her zaman gizemli bir tarafı bulunan ve samimiyetsiz insanlardan hiç haz etmeyen Akrep burçları yanlarında her zaman en yakınlarını tutarlar. Çok sık arkadaş değiştirmez ve yakınını sürekli birilerini sokmazlar. Sırlarını paylaşmaktan, zayıf noktalarını insanların bilmesinden hoşlanmayan Akrep burcunun düğününe davetliyseniz şanslısınız demektir. Yanın tutmadığı gibi düğününe de yakın görmediği kimseyi çağırmaz. Bu muhteşem gelinlik ile zarifliğini öne çıkaracak olan Akrep burçları sert ve katı kuralları bulunan biridir. Sadece sevgilisine karşı bu sert halinden eser kalmaz.

Sade ve romantik Yaylar!

Sade ve romantik Yaylar!

Romantik Yay burçları adeta bu gün için yaşarlar. Omuzları açık, eteklerinde işlemeleri olan kabarık bir gelinlik tam da Yay burçlarını anlatır. Hayata eğlenmeye ve eğlendirmeye gelen Yay burcu düğünü de normal düğünler gibi olmaz. Modernlikten yana olan ve her zaman eğlenceye yer açan Yay burcunun düğününde bir an bile oturamazsınız. Hayatı olduğu gibi çok kurcalamadan yaşayan, kendini olduğu gibi karşı tarafa yansıtan Yay burcunun en sevilen özelliği belki de bu kadar net olmasıdır. Fazla gösteriş meraklısı olmayıp, sade ve şık olmayı başaran Yay burcunun tercihi bu mükemmel gelinlikten yana olacaktır.

Biraz abartı biraz sade Oğlak!

Biraz abartı biraz sade Oğlak!

Kabarık ama sade gelinliklerden tercih eden Oğlak burçları düğünlerinde de sadelikten yana olurlar. Hayatlarını her zaman kontrollü bir şekilde yaşayan ve asla ne kendinden ne de işinden taviz veren Oğlak burçları böyle detaylara pek takılmazlar. Yani düğün detayları veya gelinlik onlar niçin sadece bir objedir. Nasıl olduğuyla pek ilgilenmezler onlara yakışmaları yeter. Aile kavramına ve sadakate çok fazla önem verirler. Bu nedenle de onlar için gerçek aşk bir kere başlarına gelir. Sorumluluk sahibi ve her durumu çok iyi bir şekilde yöneten Oğlak burcu evliliklerini de çok iyi bir şekilde yönetir.

Kovaları başka gelinlikle düşünemezdik!

Kovaları başka gelinlikle düşünemezdik!

Kova burçlarının tercihi hafif sırt dekolteli asil bir gelinlikten yana olur. Her zaman arkadaşlarını fazla dinleyen ve onların dediklerini fazla önemseyen Kova burçları muhtemelen gelinlik konusunda da onları dinleyecektir. Kova burçları için önemli olan arkadaşlık ilişkileridir. Bu nedenle evleneceği kişi ya arkadaşlarıyla çok iyi anlaşmalı ya da arkadaş ortamından biri olmalıdır. Bağımsız her zaman özgür bir düşünce yapısına sahip olan Kova burcu düğünlerinde geleneksel hiçbir detaya yer vermez. Eğer bir Kova burcunu düğününe gidecekseniz bu görüp, göreceğiniz en modern düğün olacaktır. Belden oturtmalı, tüy detaylı ve sırt dekolteli bu gelinlik Kova burcunu anlatır.

Romantik Balıklara romantik gelinlik!

Romantik Balıklara romantik gelinlik!

Burçların en romantiği olan Balık burcu her zaman bir kumsal düğünü hayal eder. Bu kumsal düğününe de yakışacak en iyi gelinlik budur. Dekolte seven ve gösterişe de meraklı olan Balık burcu uçuş uçuş, bol çiçek detaylı ve derin göğüs dekolteli bir gelinlik tercih ederler. Amaçları her zaman gerçek aşkı bulmak ve onunla yollarını birleştirmektir. Eğlenceye de fazla düşkün olan hareketsiz bir yaşama asla tahammül edemeyen Balık burcu, karşısında enerjik birini görmek ister. Monoton bir hayata katlanamaz, zamanla onu daha kötü bir duruma getirir. Bu nedenle Balık burcu evleneceği kişiyi özenle seçer. Onun için sadece aşık olmak yetmez. Romantik havalarını daha romantik bir hava katacak Balık burçları için mükemmel gelinlik budur!

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
37
32
8
7
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın