Görüş Bildir
Haberler
O Kalpsiz Seni Neden Sevmedi?

O Kalpsiz Seni Neden Sevmedi?

Belki uzun belki kısa süre konuştuğun flörtün, belki de çok büyük emekler verdiğin ilişkin çoğunun sonu aynı yerde buluşuyor; ayrılık... O kalpsizin o vefasızın seni neden sevmediğini söylüyoruz.

Eğer hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seç.

2. Şimdi de yaşını seç.

3. Bir ilişki de en hoşlanmadığın şey ne?

3. Bir ilişki de en hoşlanmadığın şey ne?

4. Peki sence aranızda ne eksikti?

4. Peki sence aranızda ne eksikti?

5. Ne olursa çok sevdiğin birinden vazgeçersin?

5. Ne olursa çok sevdiğin birinden vazgeçersin?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İtiraf et bakalım. Sen onun neyine aşıktın?

7. Bize sevdiğin bir şairi seçer misin?

8. Peki sen birini sevmiyorsan bunu nasıl belli edersin?

9. Peki aranızda nasıl bir ilişki vardı?

10. Son olarak, "şöyle bir ilişki yaşasaydım" dediğin dizi çiftini seç.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senden emin olamadığı için...

Seni sevmemesinin nedeni senden emin olmaması... Çok fazla kararlı bir insan olduğunu söyleyemeyeceğiz. Kafan sürekli karışık. Aklını meşgul eden şeyler ya geçmiş ya da gelecekten kaynaklanan şeyler. Senin bu kararsızlığın da insanların senden uzaklaşmasına neden olabiliyor. Bunun temeli aslında kendin için en iyi şeyi istemek. Bu kararı verirken de çok zorlanıyorsun. Seni yarı yolda bırakmayacak, her zaman güvenebileceğin, hataya düşsen de seni ayağa kaldırabilecek, zor zamanlarını onun yanındayken daha hafif atlatacağın, kısaca her şeyin olan birisini istiyorsun. Bu bütün kriterlerini karşılayacak kişiyi bulmak da senin için çok zor. Bu özellikleri ararken uzun bir süreye ihtiyacın olduğu için karşındaki insanların sabrı da tükenebiliyor. Aslında senin için sabır göstermeyen veya bir şeylerin altını sağlamlaştırmadan ilerlemeye çalışan kişileri sen de hayatında istemiyorsun. Senin için en normal ilişki her şeyin ağırdan alındığı, zamanla bir şeylerin oturtulduğu ilişkidir. Henüz birbirinizi tanımadan bir insanla ilişkiye başlamazsın. Yani insanlar senin kararsızlığından dolayı senden uzaklaşsalar da bu kararsızlığının tek nedeni doğru kişiyi bulmak için.

Bağ kurmaktan korktuğun için...

Onun seni sevmemesinin nedeni bağ kurmaktan korkmasından kaynaklanıyor. Sen biraz sahiplenici birisin. Karşındaki insanın sana ait olmasını istersin. Kısacası normal bir ilişki de olan her şeyi istersin. Bu gayet doğalken, bazı insanlar senden bu özelliğinden dolayı uzaklaşabiliyorlar. Karşındaki insanların ciddiyetsiz ve ne istediğini bilmez tavırları seni çıldırtabiliyor. Sen ki her zaman ne istediğini bilen ve kafasında her zaman yapacaklarının ve hayallerinin planı olan biri olarak, karşında belirsiz tavırlar sergileyen birinden hoşlanmazsın. Senin hissettiğin aidiyetliği karşı taraf hissetmiyor ve bundan kaçıyor. Kendini tek bir kişiye adamak, şimdiye kadar karşına çıkan kişilerin özelliklerinden biri olmamış. Ama senin için aşka inanan ve tek bir kişiye bağlı kalma duygusu nedeniyle bu tür insanlarla vakit geçirmek oldukça zor. İstediğin şey birini koşulsuz sevmek ve aynı şekilde o kişinin de seni koşulsuz sevmesi. Giderek bu isteklerinin gerçekleşeceğine dair umutların tükense de en ufak bir sevgi görünce hemen yine hayallerine dalıyorsun. Her ne kadar bağ kurmaktan korktuğu için senden uzaklaşan insanlar olsa da en sonunda seninle bir şeyler paylaşmak isteyen ve sana bağlanmak isteyen biri karşına mutlaka çıkacaktır.

Sevmeyi bilmediği için...

O kalpsiz seni sevmedi çünkü o sevmeyi bilmiyor. Daha önce hiç doğru düzgün sevilmeyen ve en küçük bir sevgi görünce hemen değişen biri için çok fazla üzüldün. Seni toparlamak da bize düştü. Sen bir ilişki de olması gereken karakteri yansıtıyorsun. O ilişki için bütün fedakarlıkları ve elinden geleni yapıyorsun. Sevgiyse sevgi, emekse emek, huzursa huzur... Yani seninle anlaşamamak, seni sevmemek veya bir ilişki de seninle tartışmak ayrı bir çaba ister. Sen bunları yaparken karşına çıkan kişi gayet bencil, sevmeyi bilmeyen ve çözüm değil problem odaklı biri olmuş. Bunun sebebi biraz da senin her duyguyu ona fazla fazla göstermenden kaynaklanıyor olabilir. Yani ilişkideki sevgi unsurunu sen fazla gösterdiğin için karşı taraf gösterme gerekliliği duymuyor olabilir. Her ne kadar yanlış bir düşünce olsa da böyle düşünen çoğu insan ilişkiler de problem yaratabiliyor. Sen yine bildiğin ilişki türünde devam et. O seni sevmedi diye kimse sevmeyecek değil. Bu saf ve güzel aşkının karşılığını bir gün bulacaksın.

Aklında başka biri olduğu için.

Seni sevmemesinin nedeni aklında başka biri olması. Kafasının karışıklığı, bir öyle bir böyle davranmasının nedeni tamamen bu. Bu durum seni ne kadar üzse de belki de senin için en iyisi bu olacaktır. Çünkü aklında başka biri olan biri ile ne kadar devam edebilirsin? Üstelik aklında başka biri olup, seninle vakit geçirmeye çalışan birinin senin hayatında çıkması senin için çok daha iyi olmuştur. Senin için ilişkideki en önemeli şey belki de saygı. Çünkü insanların öylesine hayatına girip, senin duygularını önemsemeden çıkmalarına katlanamıyorsun. Bu bencillikleri ve en çok kendilerini düşünen tavırları ile bir ilişki de olman imkansız. Belki çok fazla üzerine düşülsün istemiyorsun ama her ilişkide olması gerektiği gibi yeterli değeri görmek istiyorsun. Bu yaşadığın şeyi ağır atlatsan da ilerleyen zamanlarda gülüp geçeceksin. Şimdi 'nasıl toparlanacağım?' diye düşündüğün, 'onsuz yapamam' gibi lafları ettiğin zamanlar olabilir ama birkaç ay sonra ne saçma şeylere üzülmüşüm diyeceksin. Bu nedenle bu kişiden kurtulduğun için sevinmeli ve hayatına daha aklı başında, insanlara değer veren birini almalısın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
24
11
9
8
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?