Görüş Bildir
Haberler
Burcunu Seç, Favori Öpüşme Şeklini Söyleyelim!

etiket Burcunu Seç, Favori Öpüşme Şeklini Söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin favori öpüşme şeklin ne?

Merak ediyorsan;

Haydi teste!

Burcunu seç bakalım!

"Ver Bir Alt Dudak Öpücük"

Sen aşklarını derinlemesine yaşayan bir insansın. Tutkulu öpüşmeyi, sevişmeyi ve sevmeyi seversin. Bu öpücük sana diğer hepsinden çok daha fazla zevk verir. Karşındakini resmen sömürürcesine öpersin. İnsan biraz bir yer değiştirir di mi? Yok sen alt dudak manyağısın. Kaptın mı bi kere geri bırakmıyorsun. Ama güzel de öpüyorsun şimdi hakkını yemeyelim. Neyse anlayacağın senin favori öpücüğün ver bir alt dudak öpücüğüdür. Diğerlerini de seversin ama alt dudak hastasısın. O an çöp balığı gibi yapışıp saatlerce kalakalırsın. Ne diyelim iyi öpüşmeler.:)

"Vakum Öpücük"

"Vakum Öpücük"

Sen öpüşme eylemini doruklarda yaşamayı seviyorsun. İki tarafın da aşırı performans göstermesi gereken bu öpücüğü sanki yıllardır yapıyormuşçasına büyük bir rahatlıkla yapıyorsun. Tutkulusun, şehvetlisin ve ateşlisin. Bunu partnerine de sonuna kadar hissettiriyorsun. Gerçekten ne diyelim ustalara saygı kuşağı gibi bir öpüşmen var. Tebrikler. :)

"Eskimo Öpücük"

"Eskimo Öpücük"

Sen o kadar duygusalsın ve sevgiye değer veriyorsun ki eskimo öpücüğünü daha çok seviyorsun. Genelde duyguları karşı tarafa ifade etmek için yapılır. Tam olarak öpüşmüyorsun ama ateşli bir öpüşmeye zemin hazırlıyorsun. Sen de işini biliyorsun valla. Soğuk ülkelerde soğuktan donmamak için bu öpüşme tercih edilir ama sen maşallah bunu her mevsimde deniyorsun. Eskimo öpücük duygusal falan dedik ama işte tutkulu öpüşmenin öncüsü gibi bir şey. O yüzden işini biliyorsun.:)

"Vampir Öpücük"

"Vampir Öpücük"

Aşk ve seks hayatın fazlasıyla hızlıyken bu öpücük türünü tercih etmene hiiiiiiiççç şaşırmadık. Bu öpücük genelde flörtöz insanların tercih ettiği bir öpücüktür. Partnerini zevkin doruklarına çıkararak alevli bir sekse çağırıyorsun. Boyundan öpülen bu öpücük şekli aşırı tehlikelidir. Sen de tehlikeli bir insan olduğun için bu durum gayettt normaldir. Vampir gibi tutkulusun dersek yanlış olmaz. Bu hem öpüşürken hem de sevişirken geçerli valla.

"Fransız Öpücük"

"Fransız Öpücük"

İşte tutkulu ve ateşli bir öpüşme türü olan Fransız öpücüğü tam senlik. Neden mi? Sinsice dudaklarını partnerinin dudaklarına neredeyse değmeyecek kadar yaklaştırıyorsun. Bir tüy gibi hissetmesini sağlayarak daha fazla heyecan yaratıyorsun. Küçük oyunlar oynamayı seviyorsun ve karşı tarafı çıldırtmak inanılmaz hoşuna gidiyor. Duygularını çok yoğun bir şekilde ifade edebiliyorsun. İş alevlendikçe ortalığın tozunu attırmaya başlıyorsunuz. Sonunda çılgın bir sevişmeyle devam ediyor. Görüyorsun ki bir Fransız öpücüğü nelere kadir...

"Kilit Öpücük"

"Kilit Öpücük"

Resmen karşındakini ilk ve son kez öpüyormuş gibi kilitliyorsun. Zannedersin hayatında bir daha hiç öpüşmeyeceksin. O dudaklardan bir saniye bile ayrılmıyorsun. Öyle bir kilitleniyorsun ki partnerinle adeta bir bütün haline geliyorsunuz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
27
20
8
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Eskimo öpücük

Gül

akrebim o kadar doğru ki anlatamam

Gizem Yenikler

"Eskimo Öpücük"