Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Sen Hangi Kahvesin?

Burcuna Göre Sen Hangi Kahvesin?

Burcunu seç hangi kahve olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım burcunu!

Cappuccino!

Cappuccino!

Koçların damak zevkine en yakın olan kahve cappuccino! Koçların kendi hayatlarında da sadeliği sevmemesi gibi kahve tercihlerinde de sadeliği sevmiyorlar. Sadece kahve içmek koçlara zevk vermiyor. Kahvenin içinde süt ve köpükte olmalı! 

Irish Coffee!

Irish Coffee!

Boğaların damak zevkine en yakın olan kahve Irish coffee! Hayata bağlılıkları ile bilinen boğalar zorluklarla mücadele etme konusunda çok başarılılardır. Kolay kolay pes etmeyen boğa burcunun arkadaşlığa çok önem verdiği herkes tarafından bilinir. Boğalar için kahve içmenin en tatlı yanı sevdikleriyle kahve içmektir. Bu yüzden Irish coffee, boğaların en sevdiği kahvelerden biridir.

Mocha!

Mocha!

İkizlerin damak zevkine en yakın olan kahve tabii ki de mocha! Renkli ve eğlenceli kişilikleriyle bilinen burcun kahve seçimi de tıpkı kendisi gibi tatlı olmalıdır! Farklı tatların aynı anda kullanılabileceği mocha, ikizler burcu için yeterince ideal bir kahvedir!

Macchiato!

Macchiato!

Yengeçlerin damak zevkine en yakın olan kahve tabii ki de macchiato! Aile hayatına düşkünlükleri ve sevdiklerine bağlılıkları ile bilinen yengeçler için en ideal kahve macchiato’dur! İçimi kolay olan bu kahve, yengeçlerin içini ısıtır ve onlara iyi gelir.

Affogato!

Affogato!

Aslanların damak zevkine en çok yakışacağını düşündüğümüz kahve affogato! Aslanların gösterişli dünyasına en uygun kahve, bardağın içinde erimeye başlayan dondurmasıyla tabii ki de affogato’dur. Bu kahve gösterişli yapısıyla aslanları yansıtır!

Frappe!

Frappe!

Başakların damak zevkine en yakın kahve frappe! Burçlar arasında en derli toplu ve düzeni seven burç olarak bilinen başak burçları uzun vadeli planlar yapmayı severler. Tam da bu sebeple içimi kolay ve uzun içimli bir kahve olan frappe başaklara göre!

Americano!

Americano!

Terazilerin damak zevkine en uygun kahve americano! Hayatın her alanında gösterişten uzak, sadelikten yana ve kendi halinde takılmayı seven teraziler için koyu bir americano’dan daha iyi bir seçim olamaz. Bu kahve terazilerin zihnini sakinleştirmeye yeter de artar bile!

Flat White!

Flat White!

Akreplerin damak zevkine yakışan kahve flat white! Her zaman rekabetin içinde olan ve daima daha iyisini yapmak isteyen akrepler için,  tıpkı hayatlarındaki yoğunluğu kahvelerinde görmek mümkün! Yoğun ve tutkulu akrepler için yoğun ve tutkulu flat white en iyi seçim olmalı!

Espresso!

Espresso!

Yayların hayat tempolarına yakışacak en iyi kahve espresso’dur! Özgür ve durmak ne demek bilmeyen yaylar için espresso olmazsa olmazdır! Hayatı hızlı yaşamayı seven yay burçları sahip oldukları enerjinin yarısını içtikleri espresso’dan alır!

Türk Kahvesi!

Türk Kahvesi!

Oğlakların kişiliğine ve damat zevkine en çok yakışacak kahve tabii ki de Türk kahvesidir! Monotonluğu, gelenekselliği ve ciddiyeti seven oğlak burçları için Türk kahvesi günün her saatinde içilebilir! 

Vienna!

Vienna!

Kovaların damak zevkine en uygun kahve Vienna’dır! Hayatlarını yenilikler peşinde koşarak harcamak isteyen ve yeni insanlar tanımaktan her zaman mutlu olan kova burçları için, egzotik yapılarını ortaya koyacak Vienna kahvesi en iyi seçimdir!

Latte!

Latte!

Balıkların damak zevkine en yakışacak kahve latte! Yaratıcılıkları, duygusallıkları ve olağanüstü hayal güçleri ile bilinen balık burçları için üzerinde tam bir sanat eseri taşıyan latte en uygun kahve seçimidir. Kahveden aldıkları her yudum balık burçlarının keyfini ikiye katlar!

İlgini çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
20
15
9
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın