Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Ne Kadar Agresif Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Burcuna Göre Ne Kadar Agresif Olduğunu Söylüyoruz!

Burcunu seç ve hemen ne kadar agresif olduğunu söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haydi burcunu seç bakalım😎

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Biraz sakin mi olsan!

Biraz sakin mi olsan!

Oldukça agresif bir kişiliğe sahipsin. En ufak bir hataya bile tahammül edemiyorsun. İnsanların sana karşı küçücük bir yanlışı olsa bile hemen saldırıya geçebiliyorsun. Birazcık sakin mi davransan acaba. İnsanları yargılamadan önce dinlesen, senin için daha faydalı olacaktır. Böylece insanların kalbini kırmadan olaylara çözüm bulabilirsin.

Bu kadar agresiflik iyi değil haberin olsun!

Bu kadar agresiflik iyi değil haberin olsun!

Bu kadar fazla agresiflik iyi değil haberin olsun. Bu ne böyle bir insan en ufak bir şeye bile bu kadar tepki gösterir mi? Öncelikle kendini artık durdurmalısın. Çünkü bu halin etrafındaki insanlara oldukça zarar vermekte. Aslında sen de bu olayın farkındasın ama elinden bir şey gelmiyor. Çünkü bir anda parlayıp sönüyorsun. Ve parladığın an ağzından çıkan kelimeleri seçemiyorsun. Bu halinden sen de hiç memnun değilsin. Ama biraz çabalarsan belki başarabilirsin.

Seni durdurabilene aşk olsun!

Seni durdurabilene aşk olsun!

Oooo sen bu agresiflikten çok çekmişsin. Hala da çekiyorsun. Aslında çok çabuk sinirlenen bir yapın yok ama sinirlendiğinde insanların burnundan öyle bir getiriyorsun ki durdurabilene aşk olsun. Sen de bu durumun farkında olduğundan elinden geldiğince kendini durdurmaya çalışıyorsun ama sanki olmuyor gibi. Biraz daha çabalarsan her şey daha güzel olabilir.

Oldukça sakin bir kişiliğe sahipsin!

Oldukça sakin bir kişiliğe sahipsin!

Sen o kadar sakin bir kişiliğe sahipsin ki öyle her şeye sinirlenmezsin. İlk önce olan biteni ölçüp tartar ona göre tepki verirsin. İnsanlar senin bu tavrını ve duruşunu çok seviyorlar. Ve sen de kendini böyle daha iyi hissediyorsun. Gerçekten harika bir kişiliğe sahipsin bu özelliğin ile. Olgun bir karaktere sahip olmanın en büyük avantajı bu olsa gerek.

Böyle olmayı nasıl başarıyorsun?

Böyle olmayı nasıl başarıyorsun?

Nasıl böyle durmayı başarıyorsun? Bunu bize anlatsana. İnsanlar senin duruşuna bayılıyorlar. Bir konu hakkında kararsız kalsalar ilk danışacakları kişi sen oluyorsun. Bu da senin ne kadar kendini tutabilen bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor. Öyle her olaya aldırış etmezsin. Her söyleneni takmazsın. Ama değer verdiğin insanların söylediklerini çok fazla önemsiyorsun. Eğer onların ağzından kötü bir laf duyarsan hemen agresifleşebiliyorsun. O yüzden seni tanıyanlar senin üzerine çok gelmezler. Çünkü sevilen bir yanın var. Hadi yine iyisin :)

Agresifliğin en güzel halisin!

Agresifliğin en güzel halisin!

Olaylara bakış açın aslında diğer insanlara göre daha farklı. Her zaman asıl verilmek istenen noktaya odaklanmaya çalışıyorsun. Çünkü  her zaman insanları anlamayı ve onlara daha iyi yaklaşmayı tercih ediyorsun. En çok korktuğun şey ise kalp kırmaktır. Bundan dolayı olsa gerek seni sinirlendiren olaylara veya kişilere karşı agresif davransan bile bunu gerçekten güzel bir şekilde yapıyorsun. İnsanlar senin ne kadar sinirlendiğini veya kırıldığını görsün ama kalp kırmadan anlamalarını sağlıyorsun. Gerçekten takdir edilecek bir davranış.

Gözün dönercesine çıldırıyorsun!

Gözün dönercesine çıldırıyorsun!

İnsanlar yanlış yaptıklarında veya herhangi bir olay olduğunda gerçekten kendini tutamıyorsun. Aşırı tepki veriyorsun. Hatta o an etrafında ne varsa kırıp yıkıyorsun. Çıldırıyorsun resmen! Gözün dönüyor ve kimseyi görmüyorsun. O an kime ne olmuş, ne yapmışım hiç umurunda değil. Sakinleştiğin zaman ise pişmanlıktan kafanı duvarlara vuruyorsun. Ama iş işten geçmiş oluyor. Agresif kişi olmaktan eminiz ki sen de çok sıkılmışsındır. Artık kendine çeki düzen mi versen ne yapsan.

Öfkeni kontrol edemeyeceğin kadar agresifleşiyorsun!

Öfkeni kontrol edemeyeceğin kadar agresifleşiyorsun!

Eğer karşında sinirlendiğin birisi varsa resmen onu orada öldürmek istiyorsun. Kız erkek fark etmiyor senin için. Hatta bazen şiddete yöneliyorsun. Bütün öfkeni bununla atmak istiyorsun. Attığını zannediyorsun fakat sonrasında öyle bir vicdan azabı çekiyorsun ki...  Bu agresif kişiliğin böyle giderse başına daha çoookkkk iş açar haberin olsun. Bir an önce kendin için bir iyilik yapmalı ve durdurmalısın..

Valla korkulur senden!

Valla korkulur senden!

Iımm nasıl söylesek bilemedik sen fazla mı agresifsin? Bak söylemeye bile korkuyoruz açıkçası. Her şey güzel gidecek diye bir şey yok. Bazen insanlar senin sevmediğin, hoşuna gitmeyen bir şeyler yapabilir. Evet sinirlenirsin bu çok normaldir. Ama sen fazlasıyla agresifleşiyorsun. Seni öyle görenler gerçekten şaşkınlık geçiriyorlar. O an sen bile kendini tanıyamıyorsun kabul şimdi. Acaba bunun için bir yardım mı alsan? Çünkü insanlarla ilişkin oldukça yıpranabilir ve çok üzülebilirsin. Bizden söylemesi.

Agresiflik kim sen kim!

Agresiflik kim sen kim!

Ya sen o kadar cool bir insansın ki... Sinirlendiğinde bile bu cool tavrını koruyabiliyorsun. Hep sorun çözmeye odaklısın. Asla tartışmalara girmezsin. Bu tarz şeyleri hiç mi hiç sevmezsin. Ağırlığını her zaman korursun. Gerçekten herkesin hayran kalabileceği bir insansın. Agresifliğin yanından bile geçmezsin sen. Bravo valla sana. Ayakta alkışlanacak insansın. Bunu seni tanıyanlar daha iyi bilir.

Tatlı bir agresifsin!

Tatlı bir agresifsin!

Her şeyden önce harika bir kişiliğe sahip olduğunu söylemek isteriz. Çünkü anlayışlı ve yardımsever bir insan oluşunla çok seviliyorsun. Bu halin aslında seni de çok mutlu ediyor. Çünkü insanları mutlu etmek seni çok iyi hissettiriyor. Sinirlendiğinde ise fazla agresifleşmiyorsun. Sadece karşındakinin bir şekilde sinirlendiğini görmesini istiyorsun. Ne yıkıp dökersin ortalığı ne de kalp kırarsın. İşte bu yüzden kutlamalıyız seni..

Sonradan pişman olacağın kadar agresifleşiyorsun!

Sonradan pişman olacağın kadar agresifleşiyorsun!

Her şeyden önce bir sakin olmalısın. Evet normalde çok sinirli bir yapın yok ama sinirlendiğinde baya kendinden geçebiliyorsun. Bu da seni tehlikeye sürükleyebiliyor tabi. Farkında olmaman da cabası. İlk önce etrafında olan biteni anlamalı ona göre tepki vermelisin. Çünkü bazı şeyleri yanlış anlayabilir ve sonradan çok pişman olabilirsin.O yüzden seni şimdiden uyarıyoruz. 🙂

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
337
160
99
68
54
28
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Defne Uçar

Yay - agresiflik kim sen kim? Sallamış çünkü yay çok çabuk sinirlenebilen bir burç

Solucanlı Gübre

boga “valla korkulur senden!” o kadar dogru ki sinirlendigim zaman kimseyi gozum gormez 🤣

Aşkito muyum ben

Anamı babamı bile tanımam. Bağırıp çağırmakla kalmaz ortalığı da dağıtır yakar yıkarım.

Mrt Özn

oğlak Agresifliğin en güzel halisin!