Görüş Bildir
Haberler
Burcuna Göre Doğuştan Para Kazanma Şansını Söylüyoruz!

Burcuna Göre Doğuştan Para Kazanma Şansını Söylüyoruz!

miray soysal
24.12.2022 - 12:02

Burçlar zengin olma ihtimalimizi etkiliyor😉Hatta bazı burçların etkisi parayı adeta mıknatıs gibi kendine çekiyor. Peki, sen doğuştan parayı çeken şanslı insanlardan biri misin?

Bu test ile burcuna göre para kazanma şansını söylüyoruz.

Merak ettiysen, Haydi teste!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen zengin olmak için doğmuşsun!

Zaten kendini bildin bileli bir gün çok zengin olacağını hissediyorsun. Zekisin, çalışkansın ve gerektiği yerde risk almayı biliyorsun. Doğuştan para ve finans konusunda şanslısın bu yüzden parayı adeta bir mıknatıs gibi kendine çekiyorsun. Lükse düşkünsün. İyi giyinmeyi, güzel yerlere gitmeyi yani hayatı doyasıya yaşamayı seviyoyorsun. Stratejik hamlelere sahipsin bununla birlikte kazanç sağlayacak her şeyi çok iyi bilirsin. Para kazanma isteğin o kadar yoğun ki hiç enerji israfı yapmadan doğrudan hedefine yöneliyorsun. İşte tüm bu özelliklerin hayatını bolluk içinde yürüteceğine ispat niteliğinde!

Geliştirilebilir😎

Burcuna göre zengin olmak için doğuştan çok şanslı olduğunu söyleyemeyiz ama şanssız da diyemeyiz çünkü sen tam ortada bir yerdesin. Ne tarafa doğru yöneleceğini de seçimlerinle sen belirleyeceksin. Aslında ayağını yorganına göre uzatıyorsun ve borca girip gereksiz şeyler almıyorsun. Çalışkansın, kazanç elde etmek için her mesleği hakkıyla yaparsın. Yani ekmeğini taştan bile çıkartırsın ama sabır ve aşırı dikkat gerektiren işler pek sana göre değil. Bu yüzden uzun vadeli yatırımları yapamıyorsun. Biraz daha sabırlı olup doğru  yatırım tercihleri yaparsan ileride zengin olma ihtimalin kesinlikle var!

Üzgünüz :(

Bunu söylemek istemezdik ama zengin olma ihtimali en düşük burçlardan birisin. Bunun sebebi çalışmaktan çok eğlenceye öncelik tanıman.  Ayrıca para harcamayı çok seviyorsun bu da fazla savurganlık yapıp, birikim yapamamana neden oluyor. Hırslı değilsin, zaten senin gözün hiçbir zaman fazla yükseklerde olmadı. Fazla parada, pulda ya da makam, mevkide gözün yok.  İş hayatında da başkalarının önüne geçip yükselmektense olduğun yerde kalmayı tercih edersin aslında çok asilsin. Ama zengin olmak için biraz daha hırslı ve açıkgözlü olman gerek. Yani hemen karalar bağlamayalım. Biraz yatırım yapıp dikkat edersen kırarsın sen bu zincirleri, inanıyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
19
8
8
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Enes

Sen zengin olmak için doğmuşsun! Zaten kendini bildin bileli bir gün çok zengin olacağını hissediyorsun. Zekisin, çalışkansın ve gerektiği yerde risk almayı ... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Oğlak. Sen zengin olmak için doğmuşsun!

Yunus emre

ULAN DEMEK İKİZLER ADAM DEĞİLMİŞ