Görüş Bildir
Haberler
TV
Burçlarına Göre 15 Vatanım Sensin Karakteri ve Özellikleri

etiket Burçlarına Göre 15 Vatanım Sensin Karakteri ve Özellikleri

Vatanım Sensin gibi orijinal karakterleri bol olan bir dizinin astrolojik yönden analizini yapmazsak olmazdı! 

Bakalım siz hangi karakterle aynı burç çıkacaksınız?!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Hilal, Koç burcu kadını tanımının ete kemiğe bürünmüş hali!

Sonuçta Leon'un da dediği gibi; Hilal, bir savaşçı Amazon kadını! Cesur, enerjik, özgür ruhlu ve başına buyruk! Ayrıca inat mı inat! Aşık olduğu adamı vurabilecek kadar da deli! Hani civciv sevimliliğinde bir kız olmasa, böyle bir boksör falan olurdu heralde! :)

2. Sözlüklerde "Terazi burcu erkeği" tarifinin karşısına Leon'un fotoğrafı konmalı!

Sırf babasının sevgisini kazanabilmek için asker olmuş, aslında şair ruhlu merhametli bir çocuk... Sebep olduğu acılara ve yıkıma da sürekli üzülen, hatta son bölümde 'başkalarını öldürmektense, kendini öldürmeyi tercih eden' vicdanlı bir asker. Olsa olsa Terazi burcu olur. Leon askerliği bıraksın, savaş bitsin, Kordon'da bir kitapçı açsın, şiir yazsın!

3. Yıldız tam bir Boğa burcu kadını, Venüs çocuğu!

Kavga gürültü, savaş yıkım, devlet meseleleri, siyaset... Bunlar ona göre değil. Yıldız bir Boğa burcu olarak şu iki günlük dünyadan biraz tat almak istiyor. Gururlu biri ve aşk onun için çok büyük bir mesele. Kapalı kutu, hislerini en derinlere gizliyor. Bir de ahu gibi güzel... İşte size Boğa kadını!

4. Sürekli kükremesine alıştığımız Ali Kemal elbette ki bir Aslan!

Gösterişli, yakışıklı, sevdiklerini sonuna kadar koruyan, ama biraz da dramatik... İşte size Ali Kemal! Külhanbeyi ve Kuvvacı olmak arasında gidip geldi; net olan kısım dominant karakteriydi. Yönetmeyi iyi bilen, kimseye de kolay boyun eğmeyen bir yapısı var. Janti bir oğlan!

5. Gözünün yaşı bir kere bile durmadı ki, başka burç yakıştıralım! Azize Hanım klasik bir Yengeç...

Vatanı sevdiği kişi olmuş, feci bağlanan, ailesini hayatının merkezine koyan şefkat dolu bir hemşire... Yengeç burcu olmayacak da hangi burç olacak? Biz onu sürekli ağlarken görsek de, bir Yengeç kadını olarak o da çok güçlü. Evlatlarını da onlara zarar vereni mahvedecek kadar çok seviyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Cevdet olmak kolay iş değil... Ancak bir Oğlak burcu Cevdet'in yaptıklarını yapabilir ve bu kadar dayanıklı olabilir!

Aşık olduğu kadın ağladı yalvardı, Cevdet asla renk vermedi. Kızını neredeyse asıyorlardı, Cevdet sıktı dişini ve plana bağlı kaldı. Duygularını ne olursa olsun kimseye zerre çaktırmadı. Demir gibi durdu her şeyin karşısında ve durmadan savaştı. 

Oğlak burcu olmayan böyle bir psikolojinin altından kalkamazdı.

7. Mehmet bir Yay burcu savaşçı!

7. Mehmet bir Yay burcu savaşçı!

Her ateşli Yay gibi o da savaşmayı seviyor; fakat her Yay gibi o da bazen aşırıya kaçabiliyor, öfkesi yakıcı olabiliyor. Mantığı ve adaleti bir kenara atması kolay oluyor. Umuyoruz ki Mehmet o sınır tanımaz öfkesini dizginlemeyi öğrenecek.

8. Kılık değiştirme, haberleşme ve her türlü rol, kurnazlık onun işi! Binbaşı Yakup bir İkizler burcu!

8. Kılık değiştirme, haberleşme ve her türlü rol, kurnazlık onun işi! Binbaşı Yakup bir İkizler burcu!

Hareketli, kaşla göz arasında her işi hallediyor, becerikli, herkesten ve her şeyden haberi var! İkizler olmasa halimiz nice olurdu!

9. Dimdik duruşu ve asık suratıyla karanlık bir kontes gibi yürüyen heybetli Veronika, Akrep!

9. Dimdik duruşu ve asık suratıyla karanlık bir kontes gibi yürüyen heybetli Veronika, Akrep!

Evlatları dışında herkesten ve her şeyden nefret ediyor. Aşırı zeki ve her şeyin farkında fakat meselelere asla karışmıyor çünkü umrunda değil, çünkü herkesten nefret ediyor! 

İnsanların doğasını ve niyetini çok kolay anlayabiliyor. Asla düşman değil, iyi niyetli bir kadın. Öfkesi, kırık kalbinden dolayı. Sanatla arası çok iyi. Klasik bir Akrep işte...

10. Vasili'ye Başak burcunu layık gördük.

10. Vasili'ye Başak burcunu layık gördük.

Vasili dizi boyunca tüm karakterleri gıcık ediyor olabilir; lakin bunun klasik bir Başak burcu özelliği olduğunu da inkar edemeyiz. Kızmayın bize, sevgili Başaklar! Fakat her şeye müdahale etmesi, detayları didiklemesi, sürekli şüphelenmesi ve insanları güven testine sokması gibi hareketleriyle Vasili tam bir Başak!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Dünyalar güzeli Eftalya bir Balık!

11. Dünyalar güzeli Eftalya bir Balık!

Kendince şarkı söyleyen, eğlenen, kendi işine bakan bir kadıncağızdı; başına gelmeyen kalmadı! 

Üzerine vazife olmamasına rağmen insanlara yardım etmeye çalışıyor, adaleti sağlamaya çalışıyor, bu uğurda kendisini bile feda ediyor. İşte size çilekeş bir Balık!

12. Tevfik, İkizler...

12. Tevfik, İkizler...

Saniyesinde renk değiştirmesi, her zaman dört ayağının üstüne düşmesi, hazır cevaplılığı ve pratik zekası... Hele hele her türlü lanetliğine rağmen kendisini bir şekilde sevdirmesi... Ah bu İkizleri ne yapalım biz ya?!

13. Hamilton gerçek bir Aslan!

13. Hamilton gerçek bir Aslan!

Gücünün farkında, zeki, manipülasyonu iyi becerebilen bir İngiliz... Dimdik duruyor, başkası tarafından işgal edilen bir başkasının ülkesinde bile sanki her yerin sahibiymişçesine yürüyor ve liderlik taslıyor.

14. Lucy de merhameti ve güzelliğiyle bir Balık!

14. Lucy de merhameti ve güzelliğiyle bir Balık!

Bu dünyaya ait olamayacak kadar güzel, iyi niyetli ve merhametli... En az bir Balık kadar da bahtsız ve çilekeş!

15. Ve son olarak da Kara Fatma! Bağımsızlığına düşkünlüğü, cesareti ve zekasıyla tam bir Kova burcu!

15. Ve son olarak da Kara Fatma! Bağımsızlığına düşkünlüğü, cesareti ve zekasıyla tam bir Kova burcu!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
269
126
54
31
16
13
6
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Handenur h.

Leon da ikizler olabilir bence. Yıldız'la evlenmek için annesi ile kavga etmesini, gönlü Hilal'e kaydıktan sonra da Yıldız'a cevaben "Ben size hiçbir zaman ü... Devamını Gör

onedio editörü

stavro nerde ya? :D

Esra Togan

stavro akrebin sert bir versiyonu bence ;)

Onur Özalp

Burçlar tam bir saçmalık