Görüş Bildir
Haberler
Bunu da Gördük! Sevgilisinin Babasına 'Bombacı' Kumpası

Bunu da Gördük! Sevgilisinin Babasına 'Bombacı' Kumpası

20 yaşındaki C.A., görüşmelerine izin vermeyen 17 yaşındaki sevgilisinin babasının T.C. kimlik numarasını ve bilgisayarının IP adresini ele geçirdi. Bu bilgilerle sevgilisinin babası M.D.'ye kumpas kuran C.A., emniyete iki kez bombalı saldırı ihbarı yaptı. İhbar sonrasında bir okul bomba şüphesiyle tamamen boşaltıldı, baba M.D. gözaltına alındı. 

C.A., K.D. ile beş aydır sevgiliydi.

C.A., K.D. ile beş aydır sevgiliydi.

Habertürk gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göreİstanbul Maltepe’de yaşayan C.A., 17 yaşındaki K.D. ile sevgiliydi. K.D.’nin babası M.D. ise ilişkiye karşı çıkıyordu. İddianameye yansıyan bilgilere göre 42 yaşındaki babanın, ilişkilerini yasaklaması üzerine K.D., sevgilisiyle görüşebilmek için evden kaçtı ancak daha sonra geri döndü.

Baba M.D.'nin T.C. kimlik numarasını ve IP adresini ele geçirdi.

Baba M.D.'nin T.C. kimlik numarasını ve IP adresini ele geçirdi.

Sevgilisinin eve dönmesine sinirlenen C.A., baba M.D.’nin T.C. kimlik numarasını ve bilgisayarının IP adresini ele geçirdi. Baba M.D. adına geçen ocakta emniyete iki farklı e-posta yollayan C.A., ilk ihbar mesajında 'Taksim Meydanı’nda yüklü bir bomba patlatacağım. Allah şahidimdir ki, kalleş Türklerin sonu gelecek. Allah’ın izniyle Maltepe ve çevresini de kana bulayacağım' diye yazdı.

'Okul bombalayacağım' diye ikinci mesajı gönderdi.

'Okul bombalayacağım' diye ikinci mesajı gönderdi.

Bir hafta sonra emniyete ikinci bir mesaj gönderen C.A., bu mesajında, 'Okula yüklü miktarda IŞİD tarafından bomba düzenekleri kurulmuştur. Okulu tahliye etmeniz için bir saat var' diye yazarak, sevgilisinin okulu için asılsız ihbarda bulundu. İhbarla birlikte okul tamamen boşaltıldı, okulda büyük panik yaşandı.

Baba polisi dolandırıcı sandı.

Baba polisi dolandırıcı sandı.

Saldırı ihbarlarının yapıldığı mail adresini araştıran terörle mücadele ekipleri M.D.'ye ulaştı ve telefonla baba M.D.'yi aradı. Telefondaki kişi kendini polis olarak tanıttı ancak M.D., arayanın dolandırıcı olduğunu düşünerek telefonu yüzüne kapattı. Bunun üzerine ekipler, M.D.’nin evine baskın düzenledi. Gözaltına alınan adam, gerekçeyi öğrendiğindeyse büyük şok yaşadı. E-postaları kendisinin atmadığını söyleyen adam, polisleri zor ikna edebildi. Şüphelendiği biri olup olmadığı sorulan adamın aklına ilk olarak kızının ilişkilerine izin vermediği erkek arkadaşı C.A. geldi.

Baba M.D.'nin ifadesi üzerine C.A. gözaltına alındı.

Baba M.D.'nin ifadesi üzerine C.A. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan C.A., e-postaları kendisinin attığını itiraf etti. Kız arkadaşının babası tarafından dövüldüğünü iddia eden C.A., görüşmelerine de izin vermediğini iddia etti. C.A. ifadesinde şöyle konuştu:

'İhbarı onun adını yazarak ben yaptım. Rahat buluşabilmek için yaptım. İhbarım nedeniyle okul da tahliye oldu. Rahatça görüştük. K.D. benimle babasının IP adresini ve T.C. kimlik numarasını paylaştı. Sevdiğim için yaptım, pişmanım.'

'Baban bu durumun cezasını çekecek'

'Baban bu durumun cezasını çekecek'

Babası ile erkek arkadaşının arasında kalan K.D. ise babasının kolunu sıkması nedeniyle kolunun morardığını ve bunu gören erkek arkadaşının da sinirlenerek, 'Baban bu durumun cezasını çekecek' dediğini söyledi. Babasının IP ve T.C. kimlik numarasını sevgilisine vermediğini de ifade eden K.D., 'Kendisi aldı. Bilgisayar sistemlerinde iyiydi' diyerek kendini savundu.

C.A. hakkında 7 yıla kadar hapis istendi.

C.A. hakkında 7 yıla kadar hapis istendi.

Soruşturmanın tamamlanmasından sonra savcılık iddianame hazırladı. İddianamede, C.A. hakkında 'suç uydurma' ve 'iftira' suçlarından yedi yıla kadar hapis cezası istendi. Şüphelinin tutuksuz olarak yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
109
39
21
17
6
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duygusal Panda

Yarın kız buna seni istemiyorum derse ona neler yapar Allah bilir

nankurunaisaa

ruh hastası piç

Dertleryan

Küçük enişte psikopat çıktı