Görüş Bildir
Haberler
Bunu da Gördük: Caminin İçinden Protokol Yolu Geçirildi!

Bunu da Gördük: Caminin İçinden Protokol Yolu Geçirildi!

Afyon’da Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı ve Afyon Belediye Başkanı'nın katıldığı 'Hafızlık İcazet Merasimi' için caminin içinden protokol yolu geçirildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Toplu ibadetlerin salgın tedbirleri kapsamında yasaklandığı dönemde Saray’daki Millet Camii’ndeki VIP uygulamanın bir benzeri de Afyonkarahisar’da yaşandı.

BirGün'ün aktardığına göre müftülüğe bağlı Kur’an kurslarında eğitimini tamamlayan 155 öğrenci için Afyonkarahisar Hacı Mehmet Sayın Camii’nde 'Hafızlık İcazet Merasimi' düzenlendi. 

Törene katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşleyen, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve Vali için protokol yolu hazırlandı. 

İşleyen ve Başkan Zeybek, cami içerisinde kırmızı şeritlerle oluşturulan yoldan kürsüye yürüdü.

Törenden yansıyan fotoğraflarda, caminin girişinden kürsünün bulunduğu alana kadar sağlı sollu çekilmiş kırmızı şeritler görüldü. Şeritlerin ortası, üç metre kadar boş bırakılarak bir protokol yolu oluşturuldu.

Törene katılan Afyonkarahisar Belediyesi’nin AKP’li Başkanı Mehmet Zeybek, konukların geçişi için oluşturulan yoldan geçerken çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. 

Paylaşımın altına, “Hafızlarımızı, ailelerini ve hocalarımızı tebrik ediyorum. Rabbim gençliğimizi ve bizleri Kur’an’ın izinden ayırmasın” notu düşüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
68
52
12
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
......

Kimse kusura bakmasın ama bu din işleri falan bana iyice saçma sapan gelmeye başladı

Cengiz ÇİFTÇİ

dininin esaslarını hassasiyetlerini bilmeyen Diyanet yöneticileri ve dindarlar(!)

David Webb

Bazen düşünüyorum da adamın teki "Ben bu evreni yaratanla konuşuyom" dedi diye bu derece bir kurumsallaşma saf delilik. Şey gibi örneğin Çorum'da "Ben BMW'n... Devamını Gör