Görüş Bildir
Haberler
Bunları Nasıl Yapıyorlar? Instagram'da Yaratıcı Fotoğraflar Koymak İsteyenler İçin 'Dom & Dom' Ailesi Tam Size Göre

Bunları Nasıl Yapıyorlar? Instagram'da Yaratıcı Fotoğraflar Koymak İsteyenler İçin 'Dom & Dom' Ailesi Tam Size Göre

idil kaba
29.10.2019 - 06:45

Sosyal medyada yaratıcılıklarıyla hepimizi büyüleyen Dom & Dom ailesi ile tanışın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu içerik hazırlanırken Dom & Dom ailesinin Instagram hesabından yararlanılmıştır.

Instagram'ın eğlenceli ve yaratıcı 'Dom & Dom' ailesi birbirinden farklı tekniklerle yarattıkları gönderileri ile bizlere büyülü bir dünyanın kapılarını açtı.

Penny ve Amelia adlı iki kızlarıyla birlikte yarattıkları "#allthatisthree" adlı serüvenden oldukça keyifli kareler paylaşarak büyüyen hesap, zamanla başka fikirleriyle bizleri şaşırtmaya devam ediyor.

Kendilerine Boy Dom ve Girl Dom hitaplarıyla sevimli bir aile kuran çift, Cadılar Bayramı gibi daha birçok konsepti oldukça ciddiye alarak bizleri hayrete düşürüyor.

Yaratıcı fikirleriyle her bir gönderilerinde biraz daha sınırları zorlayan, alışılmışın dışında karelerin ilk adresi desek abartmış olmayız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyada kendi dillerini oluşturan çift, aynı zamanda doğaya ve hayvanlara karşı dikkat çekmek için özgün fotoğraflarıyla dertlerimize ortak oluyorlar.

Topladıkları atıklarla yaratıcı kareler oluşturarak oldukça etkili bir yöntemle dikkatlerimizi çekmeyi başarıyor.

Peki tüm bunları nasıl yapıyorlar? Girl Dom'da işiyle, çocuklarıyla, eviyle ilgilenen bir kadın.

Ev, iş, çocuklar derken insanın kendine de vakit ayırması gerek. Girl Dom'un bu geniş hayal dünyasını aydınlatan anahtar kelime ise: kitapları!

İçimizdeki çocuk demişken... Girl Dom ve kızlarıyla oluşturduğu eğlenceli hayal dünyası bunun en güzel örneklerinden biri.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıradan eşyaların akıllıca kullanımlarıyla, basit ama bir o kadar eğlenceli ve en güzeli de herkesin evde rahatlıkla küçük hikayeler oluşturabileceği fikirlerle birçok insana ilham kaynağı oluyorlar.

Farklı bir perspektiften hayata bakan ailenin, içinde büyüyen Penny ve Amelia ne kadar şanslı diye içimizden geçirmeden edemedik.

Bir anda mutfağa girince pudraya bulanmış, çocuklar gibi eğlenen anne ve babayla karşılaşmak kim istemez? :)

Herkes el ele tutuşur! Belki de bu aileyi özel ve farklı kılan kulağa çılgınca gelen fikirleri rafa kaldırmaktansa neden olmasın diyerek hayata geçirmeleridir.

E bunu ben de yaparım dediğimiz, basit ve sevimli kareleriyle birçok insanın kalbini çalan çiftin gelecek işlerini merakla bekliyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım bizleri daha neler bekliyor... Eğlenceli Dom ailesinin birbirinden yaratıcı ve özgün karelerinin devamını diliyoruz 😍

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
71
10
6
5
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın