Görüş Bildir
Haberler
Bunlardan Kaçını 2018'de Yaptın?

etiket Bunlardan Kaçını 2018'de Yaptın?

Güzel ya da kötü; ama bir şekilde koca bir yılı daha geride bıraktık. Şöyle geriye dönüp baktığında 2018'de neler yapmışsın göz atmak istemez misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bakalım 2018'de bunlardan kaç tanesini yapmışsın? İşaretle ve gör! :)

Bakalım 2018'de bunlardan kaç tanesini yapmışsın? İşaretle ve gör! :)

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

$total şeyden $score tanesini yapmışsın!

Evet bu yıl neredeyse hiçbir şey yapmamışsın gibi. Olsun canım, boşu boşuna efor sarf edip kendini yoracağına en azından gül gibi boş boş takılmışsın. İşin şakası ne yaparsan yap, iyi ya da kötü, bol gündemli, gerilimli bir yıl, hepimizi 2019'a ümitli(!) şekilde bırakıyor. Bazen sevinçli, bazen kederli anların oldu. Ama hâlâ sapasağlamsın! Umarım yeni yılda her şey dilediğin gibi olur. Çünkü iyi kalplisin. :)

$total şeyden $score tanesini yapmışsın!

Evet, bu yıl senin için nispeten daha dolu geçmiş, fakat parametrelerimize göre tatmin edici değil. :) Boş ver sen bize kulak asma, kendince dopdolu bir yıl geçirdiğine inanıyorsan yeterlidir. :) Şaka bir yana gerilimin, heyecanın ve sürprizlerin eksik olmadığı bu toprakların şartlarına göre kimi zaman hüzünlü kimi zaman huzurlu anların olmuş. Motivasyonu düşürmek yok! Yeni yılda umarız her şey dilediğin gibi olur. Gelecek sene seni daha iyi sonuçla göreceğiz. :)

$total şeyden $score tanesini yapmışsın!

Hmm... Etkileyici! Bu yıl neredeyse yapmadığın şey kalmamış. Aksiyonun ve sıcak gündemin bir gün olsun dinmediği bu topraklarda mümkün olduğunca sana keyif vereceğini düşündüğün her şeyi yapmaya çalışmışsın. Sonuç her zaman tatmin edici olmuyor tabii ki. :( Bazen kırılıyoruz, bazen kırıyoruz; kimi zaman gülüyoruz, kimi zaman ağlıyoruz; ancak öyle ya da böyle bir yılı daha sapasağlam bir şekilde geride bırakmışsın. Umarız yeni yılda her şey tahayyül ettiğin gibi geçer. :)

$total şeyden $score tanesini yapmışsın!

Vay canına! Yapmadığın şey kalmamış. Öyle ki, dilimize pelesenk olan 'bir yılı daha geride bıraktın' lafını yaptıklarınla kanıtlamışsın. Senin için bolca maceranın, heyecanın ve üzüntünün aynı potada olduğu bir yıl olmuş. Siyasî iklimin hararetli olduğu dönemde bile kendini buhrandan uzak tutmak ve hayat motivasyonunu yukarıda tutmak için iyi ya da kötü ne gerekiyorsa yapmışsın! Umarız yeni yılda da bunun gibi hatta hayal ettiğinden daha güzel geçer! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
307
207
116
100
37
25
25
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
nazan

Bunlar arasında çok az şey yapmışım.Bu demek oluyor ki 2018'i onurlu ve gururlu bir şekilde geçirmişim,mutluyum

moondark

Bütün bu boş içerikleri yapmayınca mı boş boş takılmış oluyormuşum :D

Merdan Rozyyev

Seçimlerden umutlandım

Göktürk

daha çok umutlanırsınız :)))