Görüş Bildir
Haberler
Bugün Ne Giysem? 6 Mayıs 2014

etiket Bugün Ne Giysem? 6 Mayıs 2014

Deniz Şimşek
06.05.2014 - 07:47 Son Güncelleme: 06.05.2014 - 11:35

Bugün Ne Giysem? 6 Mayıs 2014

Merhaba hanımlar,

Bugün 6 Mayıs 2014 Salı. Haftanın ikinci gününde yeni bir kıyafet ile karşınızdayım. Bugünkü kombinimizde Jean pantolon, body, ve hırka kullanacağız. Üç parça kıyafetten oluşan kombinimi anlatmaya başlıyorum. Günün kombini temalı kıyafetimde, Bugün Ne Giysem? kaygısı taşıyan hanımlara bir nebze olsun yardımcı olmak istedim.

Alt kısımda düz kesim Jean Pantolon kullandım. Düşük bele ve klasik görünüme sahip pantolonu bir çok markanın koleksiyonunda bulabilirsiniz. Pantolonun rengini, üzerine giyeceğiniz kıyafetlere göre kendiniz belirleyebilirsiniz.

Jean pantolonun üzerine beyaz bir body kullandım. Kısa kollu ve geniş yakalı klasik body rahat olduğu kadar pratikte. Body rengini de kıyafetiniz ile uyumlu seçebilirsiniz.

Kıyafetin üst kısmında çok şık mevsimlik bir hırka kullandım. Yakadan eteklere kadar yuvarlak bir mostraya sahip bu hırka sizi oldukça şık gösterecek. Hırkanın üzerine kullandığım deri kemer ile kıyafeti tamamlıyorum.

Ayakkabı seçimimi düz taban, bez ve spor bir ayakkabıdan yana kullandım. Bu ayakkabı ile ayaklarınız oldukça rahat edecek.

Aksesuar olarak deri çanta, taşlı bileklik, kolye ve küpe kullandım. Sizlerde zevkinize uygun takılar ile kıyafetinizi tamamlayabilirsiniz.

Kombinimi beğendiğinizi umuyorum. Hoşçakalın.

Bugün Ne Giysem? 6 Mayıs 2014

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın