Görüş Bildir
Haberler
Bugün Ne Giysem? 2 Mayıs 2014

etiket Bugün Ne Giysem? 2 Mayıs 2014

Deniz Şimşek
02.05.2014 - 15:24 Son Güncelleme: 02.05.2014 - 15:56

Bugün Ne Giysem? 2 Mayıs 2014

Merhaba hanımlar,

Bugün 2 Mayıs 2014 Cuma. Günün kombini temalı kıyafetleri sizlerle paylaşmaya son sürat devam ediyorum. Haftanın son iş günü için sizlere yine şık bir kombin hazırladım. Bahar mevsimine uygun, şık ve rahat bir kıyafet seçtim. Bugün Ne Giysem? bölümünde yer alan kıyafetimiz pantolon, atlet ve gömlek üçlüsünden oluşuyor.

Alt kısımda beyaz renkli keten pantolon kullanmayı tercih ediyorum. Yarım ispanyol paçaya ve slim kesime sahip pantolon oldukça şık duruyor. Pantolonun geniş kemer köprüleri, tam da geniş kemer kullanmayı seven hanımlara göre yapılmış.

Pantolonun üstüne askılı atlet kullandım. Gömleğin altında sizi hem üşümekten koruyacak, hem de gömleğinizin düğmelerini daha özgür kullanmanıza olanak tanıyacak.

Pantolonun üstüne jean gömlek kullanıyorum. Bir çok markanın mağazasında bulabileceğiniz uzun kollu jean gömlekler arasından slim kesim modelleri tercih etmenizi öneririm. Bu sezonun Jean gömlek modası slim kalıplardan oluşuyor.

Aksesuar olarak kullanacağım çantayı bu defa kumaş modeller arasından seçiyorum. üzerinde çiçek motifleri bulunan beyaz tabanlı el çantası kıyafetimiz ile oldukça uyumlu oldu.

Ayaklarınız için yine kirli beyaz parmak arası örgü sandalet tercih ettim. Bu şık sandalette kıyafet ile uyumlu duruyor.

Son olarak çiçek motifli gümüş küpeler ve çeşitli bileklikler ile kıyafeti tamamlıyorum. Umarım kıyafetimi beğenmişsinizdir. Beğendiğiniz kıyafetleri sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak daha fazla insanın faydalanmasını sağlayabilirsiniz. Hoşçakalın.

Bugün Ne Giysem? 2 Mayıs 2014

Kaynak: http://bit.ly/1o7ts1Q
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın