Görüş Bildir
Haberler
Bugün Ne Giysem? 13 Mayıs 2014

etiket Bugün Ne Giysem? 13 Mayıs 2014

Deniz Şimşek
13.05.2014 - 04:18 Son Güncelleme: 13.05.2014 - 16:37

Bugün Ne Giysem? 13 Mayıs 2014

Merhaba hanımlar,

Bugün 13 Mayıs 2014 Salı. Bir günlük küçük aranın ardından, haftanın ikinci iş gününde yeni bir kombin ile karşınızdayım. Hanımların en büyük sorunlarından bir tanesi şüphesiz ki, her yeni günde ne giyeceklerini düşünmeleridir. Bugün Ne Giysem? bölümünde hazırladığım kıyafetler ile sizlere bir nebze yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana ;) Artık günün kombini temalı kıyafetimi tanıtmaya başlayabilirim.

Bugün yine Jean Kapri ve Bluz ile oluşturduğum bir kıyafet sunacağım sizlere...

Alt kısımda Jean kapri kullandım. Düşük bele sahip kapriyi, hemen hemen tüm markaların mağazalarında bulabilirsiniz. Kapride kullandığım kemerin ayak ve diğer aksesuarlar ile uyumlu olmasına özen gösterdim.

Jean kapri üzerine kullandığım askılı bluz oldukça gösterişli, deyim yerinde ise şıkır şıkır :) Yaka ve göğüs detaylarında kullanılan fır fırlar ile oldukça havalı bir hal almış.

Kıyafetin altına kullanacağım sandalet, tıpkı kemer gibi diğer aksesuarlara uyumlu oldu. Turkuaz tonların hakim olduğu aksesuarlar aynı zamanda bluz ile de uyumlu.

Aksesuar olarak kullandığım çanta , omuz çantası olarak kullanılabildiği gibi portföy çanta olarak ta kullanılabilmekte. Turkuaz tonlarda taş ve zincir süslemeli çanta oldukça şık ve kıyafetime uygun.

Takı olarak kullandığım aksesuarlar da yine Turkuaz renk ağırlıklı. Taşlı bileklik, taşlı küpe, zincir ve yüzük ile kıyafetimi tamamlıyorum.

Kıyafetimi beğendiğinizi umuyorum. Hoşça kalın.

 Bugün Ne Giysem? 13 Mayıs 2014

Kaynak: http://www.modamax.net/gunun-kombini/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın