Görüş Bildir
Haberler
Bu Yılbaşında Aslında Hangi Ülkede Olmalısın?

Bu Yılbaşında Aslında Hangi Ülkede Olmalısın?

Bakalım sana hangi ülke çıkacak? Şimdiden mutlu yıllar:))

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım! Yaz mı yoksa kış mı?

2. En sevdiğin yılbaşı geleneği hangisi?

3. Senin eğlence anlayışını merak ettik!

4. Olmaz da hani oldu diyelim! Bir yılbaşında aşağıdaki ünlülerden biri veya birkaçı sana eşlik edecek, tercihin hangisi olurdu?

5. Diyelim ki yılbaşını sevgilinle kutlayacaksın. Nasıl bir atmosfer istersin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadi o zaman şu yemeklerden de birini seç bakalım.

7. Peki ya en sevdiğin klasikleşmiş yılbaşı filmi hangisi?

8. Son olarak yeni yılda hayatına girmesini en çok istediğin şey ne?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Avustralya çıktı!

Avustralya çıktı!

Çok farklı bir yılbaşı gecesi geçirmeye hazır mısın? Sen tam bir yaz çocuğusun. Bıktın bu soğuk havalarda lahana giyinip donmaktan. O yüzden sana bol güneşli bir yılbaşı öneriyoruz. Bu sene yılbaşında deniz kenarında mayon ve elinde buz gibi kokteyl ile geçirmek sana çok iyi gelecek. İşte Avustralya tam sana göre. Hem de Türkiye'den tam 9 saat önce gireceksin yeni yıla. Eeee senin gibi marjinal bir kişiliğe de bu çok yakışır. Sen havai fişekleri görsel şölenleri çok seviyorsun. Gece yarısı tam 12'de Sydney'dek ünlü Opera bİnası ışıl ışıl oluyor ve binlerce insan sokağa dökülüyor. Sonra vur patlasın, çal oynasın. Sabaha kadar dans et, eğlen ve harika vakit geçir. Şimdiden mutlu yıllar...

Hindistan çıktı!

Hindistan çıktı!

Sen öyle klişe şeylerden çok hoşlanmıyorsun. Sana böyle egzotik ortamlar, farklı tatlar ve yepyeni keşifler lazım. Üstelik yaz mevsimini de çok seviyorsun. Şöyle sıcacık bir havada benzersiz bir yılbaşı deneyimine ne dersin? Bu yüzden Hindistan tam sana göre. Mesela yeni yılda herkes çam ağacı süsler. Hindistan'da ise muz ve mango ağaçları süslüyor. Hint kadınları kendilerini rengarenk çiçeklerle beziyor. Her yer bambaşka bir şekilde ışıklandırılıyor ve eğlence de sabaha kadar sürüyor. Özellikle Gora kentinde deniz suyu sıcaklığı yeni yıl zamanında 25-30 derece civarında. Düşünsene sabah güneşleniyorsun akşam yazlık kıyafetlerinle deli gibi eğlenerek yeni yıla giriyorsun. Unutadan söyleyelim Hintliler yeni yıl gecesi, içinde özel ve kutsal eşyalar olan kutuları baş uçlarına koyarak uyuyorlarmış. Bunun onlara huzur ve bereket getirdiklerine inanıyorlarmış. Sen maneviyatına çok düşkün birisin. Bu yeni yıl sana çok iyi gelecek. Mutlu yıllar!

Brezilya çıktı!

Brezilya çıktı!

Dünyanın en büyük açık hava partilerinden birine hazır mısın? Senin gibi eğlenmeyi, dans etmeyi ve yaz mevsimini seven biri için yılbaşında Brezilya muhteşem ötesi bir seçim. Unutma ki Rio Karnavalı'ndan sonra ülkenin en büyük etkinliği yılbaşı gecesi. Milyonlarca insanın katıldığı havai fişek gösterisi ve ardından sabaha kadar dans edebileceğin harika bir yer orası. Rio'da etkinlikler sabahın erken saatlerinde başlıyor ve tüm gece devam ediyor. 24 saat kesintisiz eğlence var. Gitmeden samba yapmayı mutlaka öğren, buna çok ihtiyacın olacak!

Fransa çıktı!

Fransa çıktı!

Sen aşk insanısın aşk. Senin gibi bir romantik mutlaka Paris'te geçirmeli bu yılbaşını. İster Eyfel Kulesi’ndeki göz kamaştırıcı ışık gösterilerini izle, istersen de Champs-Elysees’deki sokak partisinde Parisliler ile şampanya eşliğinde, şarkılar ve danslarla yeni yıla gir. Eğer bir sevgilin varsa ne yap et bu sene yılbaşında onunla git Paris'e. Ona hediye almayı sakın unutma. Sevgilin yoksa da sakın üzülme. Git yine Paris'e mutlaka karşına çıkacaktır aşk! Mutlu yıllar

Hollanda çıktı!

Hollanda çıktı!

İşte sabahlara kadar eğlenmek isteyen bir insan. Sen aşırı sosyal bir insansın ve her zaman arkadaşlarınla vakit geçirmeyi çok seviyorsun. Hollanda'da senin tabii ki de Amsterdam'a gitmeni öneriyoruz. Her sokak başında bir kutlama efendime söyleyim çılgınlar gibi bir parti seni bekliyor. Dur daha bitmedi. Daha büyük bir gösteri istiyorsan şayet rotanızı Dam, Rembrandtplein, Nieuwmarkt ve Museumplein gibi meydanlara çevirin. Rengarenk havai fişek gösterilerini köprülerin üzerinden izleyin ve sonra da sayısın gece kulüplerinden birine eğlenmeye gidin. En güzel ve en eğlenceli yılbaşı senin olsun. Hadi mutlu yıllar!

ABD çıktı!

ABD çıktı!

Times Meydanı seni çağırıyor. Her yıl milyonlarca kişinin akın ettiği ünlü meydanda bu yıl sen de olmak istemez misin? Senin gibi eğlenceye düşkün kıpır kıpır biri için harika bir deneyim olacak. Hem de dünyaca ünlü bir yıldızın konserine de bedavadan gitmiş olursun. Kimler konser vermedi ki orada? Lady Gaga, Miley Cirus, Rihanna, Alicia Keys ve daha fazlası... Bakalım bu yıl kim olacak o ünlü kişi. Bu arada gecenin klişe ama en eğlenceli gösterilerİnden ünlü topun düşüşünü de izlemeyi unutma sakın. Her yIL binlerce kristal üçgenle ve ışıkla kaplı olan meşhur “Yılbaşı Topu”nun düşüş anı oldukça eğlenceli oluyor. Oralara kadar gittim de bunu da görmeden geldim deme.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
145
89
52
37
20
15
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın