Görüş Bildir
Haberler
Bu Yaz Tatilinde Türkiye'de Mutlaka Görmeniz Gereken En Güzel 10 Yer

Bu Yaz Tatilinde Türkiye'de Mutlaka Görmeniz Gereken En Güzel 10 Yer

Uzun uzun yazı bekledik bu yıl, sonunda havalar ısınmaya başladı. Yaz demek tatil demek. Ancak son yıllarda tatil artık gözümüzü korkutmaya başladı. Neyse ki villa tatili, güvenli ve bulaş riskini en aza indiren yeni bir tatil anlayışı olarak imdadınıza yetişiyor. Kalabalıklarla ortak hareket etmek zorunda olduğunuz bir tatil yerine, yalnız size ait bir villada ev konforunda tatil yapmaya ne dersiniz?

https://www.hellovillam.com Kalkan’dan Bodrum’a onlarca bölgede 1000’den fazla tatil villası seçeneği sunan villa kiralama firmasıdır. Hellovillam ekibi, 2021’de villa tatili yaparken kesinlikle görmeniz gereken 10 eşsiz köşeyi sizin için listeledi!

Pandemi ile birlikte pasaportlar da hazır rafa kalkmışken gelin hep birlikte memleketin en güzel kıyılarında, bu yıl mutlaka görmeniz gereken yerleri keşfedelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kaputaş Plajı

1. Kaputaş Plajı

Dünyanın en ünlü plajlarına taş çıkartan Kaputaş Plajı, turkuaz ve tertemiz sularıyla uluslararası üne sahip. Doğal oluşumlu plajın suları, yer altı sularının da etkisiyle Antalya’nın kavurucu sıcaklarında bile buz gibi. Her yıl yüz binlerce turisti ağırlayan, Kaş ve Kalkan arasında bulunan Kaputaş Plajı görsel bir şölen yaşamanızı sağlayacak.

2. Side Antik Kenti

2. Side Antik Kenti

Geçmişle bugünün iç içe geçtiği Side, Pers Kralı Büyük İskender’den Akdeniz korsanlarına kadar birçokları için cezbedici bir yer olmuş. Üzerinde yoğunlaşan bu ilgiyle tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipliği yapan ve “Nar” anlamına gelen Side, katman katman tarihi ile sizi bekliyor.

Tüm bu tarihe tanıklık edebileceğiniz, geçmişle bugünü bir arada hissedebileceğiniz Side Antik Kenti’ni bu yaz mutlaka görmelisiniz.

3. Kekova Adası

3. Kekova Adası

Kekova Adası, Akdeniz ve Ege kıyılarının büyük bir bölümünde izleri açıkça görülen Likya Birliği’ne ait birçok kalıntı barındırıyor. Denizin içinde bulunan lahitleri, kayaların içine oyulmuş mezarları, antik zamanlarda yaşanan büyük bir deprem sonucu deniz altında kalan batık şehri ile görülmeye değer birçok hazine Akdeniz’in bu eşsiz kıyısında sizi bekliyor. Su altı dalışları, Kekova’da tarihin izlerini sürmenin başka bir yolunu sunuyor.

4. Patara Plajı

4. Patara Plajı

Antalya Kalkan’da bulunan ve Akdeniz’in en uzun plajı olan Patara Plajı’nın ünü memleket sınırlarını aşıyor. Geçtiğimiz yılın Patara yılı olmasının ardından popülerliği daha da artan bölgede plajın yanı sıra Patara Antik Kenti ve günün her saati eşsiz bir manzara sunan kum tepeleri bulunuyor. Nesli tükenmekte olan caretta carettalara da ev sahipliği yapan plaj, bu yaz muhteşem bir tatil için sizi bekliyor.

5. Kız Kumu

5. Kız Kumu

Kırmızıya kaçan kumlarının rengi hüzünlü bir aşk hikayesine dayanan Kız Kumu Plajı, Marmaris’in en gözde plajlarından biri. Bu plajı bu kadar özel ve popüler yapan sadece hikayesi değil. 600 metre denizin içinden yürüme imkânı veren kırmızı kumları ile Kız Kumu görülmeye değer bir doğa harikası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Faralya Köyü

6. Faralya Köyü

Çam ormanları ve Akdeniz’in kendine has kokusu eşliğinde, doğanın kalbinde huzurlu ve sakin bir tatil Faralya Köyü’nde sizi bekliyor. Fethiye’de bulunan köyün yakınlarında Kelebekler Vadisi ve Kabak Koyu da bulunuyor. Gizli cennet olarak adlandırılan Faralya Köyü, doğanın görkeminde unutulmaz bir tatil vadediyor.

7. Kelebekler Vadisi

7. Kelebekler Vadisi

Babadağ’ın eteklerinde sarp kayalıklarla çevrilmiş Kelebekler Vadisi, uzun yıllar etkisinden çıkamayacağınız bir manzarayla karşılayacak sizi. Sahip olduğu doğal güzellikler açısından oldukça değerli olan bu koy, endemik bitki türlerine de ev sahipliği yapıyor. İsmini bölgede bulunan 80’den fazla kelebek türünden alıyor. Özellikle Temmuz ve Ağustos aylarında bu kelebekleri görmeniz mümkün.

8. İztuzu Plajı

8. İztuzu Plajı

Antik zamanlarda meydana gelen Rodos depremi sonrasında doğal yollarla oluşan İztuzu Plajı, hem yerli ve yabancı tatil severe hem de caretta carettalara ev sahipliği yapıyor. İncecik kum taneleri ve tertemiz suları ile her yıl yurt içi ve yurt dışından pek çok ödüle de layık görülen plaj, bu yıl muhteşem bir tatil için sizi bekliyor.

9. Marmaris Boncuk Koyu

9. Marmaris Boncuk Koyu

Marmaris Boncuk Koyu çok az bilinen ama müdavimi çok olan tatil yerlerinden biri. Tertemiz plajı, palmiye ağaçlarının arasındaki hamaklar ile tatilinizin her anını keyifli ve huzurlu hale getiriyor. Koyun yan tarafında bulunan kayalıkların 150-200 metre açıklarında köpekbalıklarını görebilmek mümkün.

10. Selimiye Köyü

10. Selimiye Köyü

Memleketin saklı kalmış cennetlerinden biri de Marmaris’te bulunan Selimiye Köyü. Doğal güzellikleri ve sakin atmosferiyle her yaz kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin uğrak yeri oluyor. Eski zamanlarda korsanların diğer gemilere pusu kurmak için kullandığı bölge şimdilerde en güzel plajlara ev sahipliği yapıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kiralık Villa Tatili

Kiralık Villa Tatili

Zamanın oldukça zor ve yavaş aktığı bir yılın ardından keyifli ve güvenli bir tatil herkesin en büyük hayali. Türkiye’nin saklı cennetlerinde yer alan binden fazla tatil villası ile Hellovillam, bu yaz güvenli ve sağlıklı bir tatil imkânı sunuyor.

Kalabalıklardan uzak sadece size ait bir villada aileniz ya da sevdiklerinizle uzun bir yıl özlemini çektiğiniz deniz, kum ve güneşin tadını gönül rahatlığı ile çıkarmanızı sağlıyor. Siz de hemen dilediğiniz tatil beldesinden ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun villayı seçin ve rezervasyon talebi gönderin. Hellovillam sizin için seyahat belgenizi ve tatilinizi planlasın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
30
17
8
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın