Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Yaz ''Aşklarıyla Aklımızı Başımızdan Alsınlar'' Diye Seçilmiş 13 Dizi Çifti

etiket Bu Yaz ''Aşklarıyla Aklımızı Başımızdan Alsınlar'' Diye Seçilmiş 13 Dizi Çifti

Yaz ekranı yine bu sezonda  aşk ateşi ile yanıyor. Yine birbirinden uyumlu çiftler yine kaçan kovalanır misali aşklar işte size bu yazın uzun süre etkisinden kurtulamayacağımız dizi çiftleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ateş Böceği- Aslı & Barış

Seçkin Özdemir avukat, Nilay Deniz ise şoför rolünde ekrana geliyor. Perşembe akşamları sosyal medya sadece bu aşkı konuşuyor.

2. Dolunay - Nazlı & Ferit

Özge Gürel aşçı, Can Yaman ise iş adamı olarak karşımıza çıktığı ''Dolunay'' dizisinde aşk kıvılcımları yavaş yavaş kendisini gösteriyor.  Salı akşamı sosyal medya Nazlı ve Ferit'i konuşuyor.

3. Kalp Atışı - Eylül & Ali Asaf

Ali Asaf ve Eylül aşkı şuan yaz ekranının diğer çiftlerinin bir adım önünde dizinin fanları adeta onlar için yanıp tutuşuyor.

4. İki Yalancı - Duygu & Serkan

Dizinin adından da anlaşıldığı gibi Keremcem ve Yağmur Tanrısevsin'in iki yalancı aşığı canlandırıyor.  İkilinin uyumu hem sosyal medya hem de ekran başındaki izleyicileri etkilemeyi başardı.

5. Rüya - Elif & Bulut

Hazal Filiz Küçükköse'nin tezgahtar, Ceyhun Mengiroğlu'nun ise iş adamının yakışıklı oğlu rolünde başlayan aşkları yaz ekranının alev almasına yetti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kanatsız Kuşlar - Zeynep & Onur

Bu büyük dramın içerisinde Ümit İbrahim Kantarcılar ve Melis Tüzüngüç ikilisinin uyumu ekran başındakilerin aklını başından alıyor.

7. Adı Efsane - Çiler & Fikret

Baran Bölükbaşı ve Eda Şölenci'nin romantik ve bir o kadar da sempatik halleri efsane dizi çiftleri arasına girecek gibi gözüküyor.  Dizinin fanları her salı FikÇil etiketiyle sosyal medyayı inletiyor.

8. No: 309 - Lale & Onur

Geçen sezondan elimizde kalan yaz dizisi No 309'un aşıkları Lale ve Onur'un aşkını bilmeyen yok. Çarşamba günleri herkes onları konuşuyor.

9. Şevkat Yerimdar - Esin & Şevkat

Başak Parlak ve Özgürcan Çevik'i izlerken insanın aşık olası geliyor. Şevkat ve Esin aşkı her daim favorilerimiz arasında.

10. Meryem - Meryem & Savaş

Şimdilik intikam için bir arada olan Ayça Ayşin Turan ve Furkan Andıç ikilisi bakalım ilerleyen bölümlerde aşkın hangi hali ile karşımızda olacak hep birlikte izleyip göreceğiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Deli Gönül - Fatmanur & Kadir

Murat Ünalmış'ın öğretmen Kadir rolünde yer aldığı ve Fatmanur'a olan aşkının anlatıldığı ''Deli Gönül'' içimizi yakmaya devam edecek gibi  gözüküyor.

12. Adı Efsane - Naz & Hakan

''Adı Efsane'' dizisinin diğer çifti ise Simay Barlas ve Cem Yiğit Üzümoğlu ikilisi yavaş yavaş yakınlaşmaya başlayan çift izleyiciyi ekrana adeta hapsediyor.

Sizce Bu Sezonun En Uyumlu ve En Çok Yakışan Çifti Hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
201
150
89
33
20
19
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
_nilyldrm_

Kalp atışını bir ben mi sevmiyorum ya herkes hayran hayran izliyo

onedemiyoki

Nasıl bir yokluktur bu arkadaş . Bunları izleyen kadar boş tavana bakın

kalp-atisi

KALP ATIŞI😍😍😘 Ali Asaf💗Eylül