Görüş Bildir
Haberler
Bu Ucu Açık Görsel Test, Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Seni Sana Anlatıyor!

etiket Bu Ucu Açık Görsel Test, Bilinçaltının Derinliklerine İnerek Seni Sana Anlatıyor!

Bu ucu açık görselleri algılama biçimin senin kişiliğin hakkında bilgi veriyor. Eğer hazırsan;

Testimize başlayım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evettttt, şimdi çakralarımızı açıyoruz ve görsel testimize başlıyoruz. Gördüğün görsel hangi yöne doğru hareket ediyor?

4. Şimdi bu görsele 10 saniye bakmanı istiyoruz. Eğer baktıysan ne gördüğünü söyler misin?

4. Şimdi bu görsele 10 saniye bakmanı istiyoruz. Eğer baktıysan ne gördüğünü söyler misin?

5. Şimdi de bu görmüş olduğun görsele odaklan ve hareket yönünü belirle! Ne tarafa dönüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu işte bir gariplik var ama ne? Bu iki şekile baktığında dönüş noktaları nasıl oluyor?

6. Bu işte bir gariplik var ama ne? Bu iki şekile baktığında dönüş noktaları nasıl oluyor?

7. Hadi bakalım! Görselde kaç tane kolon başı görüyorsun?

7. Hadi bakalım! Görselde kaç tane kolon başı görüyorsun?

8. Adam çemberin iç tarafında mı yoksa dış tarafında mı koşuyor?

9. Veee son sorumuza geldik! Görselin ortasındaki noktaya 5 saniye kadar odaklandığında ne görüyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen duyguların insanısın!

Sen duyguların insanısın! Belki bunu dışarıdaki insanlara çok yansıtmak istemiyorsun ama içten içe duygularınla çok savaş veriyorsun. Güçlü kimliğinin arkasına sığınan bir kişilik var. Bazen duyguların seni o kadar esir alıyor ki, ne yapacağını bilemiyorsun. Gece karanlık çöktüğü anda düşüncelere dalıyorsun. İnsanların senin hakkında düşündükleri, gelecek planları gibi konuları düşünüp yalnızlığında takılı kalıyorsun. Hissettiğin şeyleri kimseye anlatmak istemediğin için bazı zamanlar ortaya tekrar çıkıyor. Kalbinde kocaman iyilik olan bir insansın. Kimsenin zarar görmemesini, herkesin mutlu olmasını istiyorsun. Hatta sevdiklerinin mutluluğu için de elinden geleni yapıyorsun. Çoğu zaman herkesi kendin gibi zannedip hüsrana uğrayabiliyorsun. Geçmişte yaşadığın hayal kırıklıkları seni bambaşka bir insana çevirmiş. İnsanlara olan inancını yitirmiş gibi bir halin var. Artık eskisi kadar masum değilsin. İnsanların karanlık taraflarının olduğunu fark ettin. Her ne kadar kalbinde iyiliğe dair saf duygular beslesen de dışarıya bu şekilde yansıtmamaya çalışıyor. Güçlü, yıkılmaz ve umursamaz bir tavır takınıyorsun. Çünkü insanların seni her an hayal kırıklıklarına uğratacağını düşünüyorsun. Kendini bu şekilde koruma altına alıyorsun. Tüm bunların yanında içinde sürekli bir endişe hali var. Sanki bulunduğun yere çoğu zaman kendini ait hissetmiyorsun. Hayalini kurduğun hayat biçimiyle içinde bulunduğun dünya çok farklı geliyor. Fakat daha yolun başındasın ve hayalini gerçekleştirmek için zamanın var. Hayaline tutunmaktan asla vazgeçmemelisin!

Sen enerji dolu bir insansın!

İçindeki o umudu hiçbir zaman yitirmeyen bir insan var karşımızda! Elbette zaman zaman olumsuzluklara kapıldığın oluyor. Fakat sen bu olumsuzluklara karşı hep bir direniş gösteriyorsun. İçinde her şeyin düzeleceğine dair hisler var. Bu hislere tutunup seni kötü etkileyen olayların üstesinden gelmeye çalışıyor. Tabii üstesinden gelemediğin olaylar oluyor fakat bunu gözardı etmeyi tercih ediyorsun. Çünkü olumsuzluklarla yaşadığın her an sana eziyet oluyor. Sanki her şey çok kötüye gidecekmiş, bir daha hiç düzelemeyecekmiş gibi düşünüyorsun. Kendini bu konuda çok iyi tanıdığın için kafandan hepsini atmayı tercih ediyorsun. Senin de hayatın karşına çıkardığı engellere göğüs erme biçimin bu. Herkesin kendine göre bir yöntemi olduğu gibi sen de bunu uygulamayı tercih ediyorsun. Dışarıdan bakıldığında öylesine enerjik öylesine sıcakkanlı bir insansın ki, kimse senin içini yiyen duyguları görmüyor. Tüm bunların yanında içinde bastırılmış korkuların var. Bunlarla yüzleşmekten çekiniyorsun. Çünkü içinden çıkamayacağının farkındasın. Dışarıda her ne kadar güleryüzlü olsan da içinde fırtınalar dönüyor. Bu korkularını aşmanın zor olduğunu biliyorum. Ama korkularınla yüzleşip üstesinden geldiğinde emin ol kendini hiç olmadığın kadar iyi hissedeceksin.

Yıkılmayan, güçlü bir insansın!

Sen o kadar güçlü bir insansın ki, hayatın karşına çıkardığı zorluklara çok güzel meydan okuyorsun. Zamanında yaşadığın olaylardan ders çıkarmış, yoluna daha sağlam adımlarla devam ediyorsun. Seni en güçlü kılan şey ise duygularını olduğun gibi yaşaman! Hiçbir zaman başkaları için hislerini bastırmıyorsun. Nasıl hissediyorsan öyle davranıyorsun. Dışarıya verdiğin bu izlenim senin özgüvenli bir insan olduğunu gösteriyor. Hiçbir şeyden kaçmıyorsun hatta daha da üstüne gidiyorsun. Senin için imkansız diye bir şey yok. Eğer bir sıkıntı varsa o elbet çözülür. Doğalsın, düşüncelisin, özgüvenlisin... Hiçkimse için kendini değiştirmeye çalışmıyorsun. Eğer biri seni sevecekse olduğu gibi sevmeli diye düşünüyorsun. Hayatına giren insanların bakış açısını değiştiriyorsun. İnsanların yanında olmayı, dertlerine çözüm bulmayı seviyorsun. Duyguların paylaşıldıkça güzelleştiğini biliyorsun. Özgürce yaşamak, kendini olduğun gibi kabul etmek insanı çok güzel ve güçlü hissettiren bir şey olsa gerek. Sen bunu sonuna kadar yapıyorsun. Sonuçta kendini sevmeyen insanı kimse sevmez değil mi? İşte sen kendini seven, güçlü bir karaktersin. Kimse aksini iddia edemez!

Her şeyi kafana takan bir insansın!

Sen hayatında olan biten her şeyi kafana takıp, kendini üzen bir kişiliğe sahipsin. Bunu pek belli etmemeye çalışsan da insanların ne söylediği senin için çok önemli. Bunun en büyük sebebi de diğer insanları kendinden çok daha fazla düşünmen diyebiliriz. Etrafındaki insanlara fazlasıyla değer veriyorsun. Onları elinden geldiği kadar mutlu etmeye çalışıyorsun. Zannediyorsun ki, sen onlara nasıl davranırsan onlar da aynı şekilde sana davranacak. Öyle olmadığını gördüğünde ise bunu kendine büyük bir takıntı haline getiriyorsun. 'Neden böyle söyledi?'  'Beni sevmiyor mu? 'Bunu hak etmedim!' gibi kendi kendine sorular soruyorsun. Bunu bir ortamda dile getirmek yerine köşene çekilip, kafanın içerisinde fırtınalar kopartıyorsun. Bu durum seni içten içe yiyip bitiriyor. Takıntı yaptığımız her şey bizi psikolojik olarak kötü etkiliyor. Aynı şekilde seni de... O yüzden insanları bu kadar düşünmek yerine llk kendine odaklanmalısın. Sen ne hissediyorsan onu yapmalısın. Ne düşünüyorsan çekinmeden dile getirmelisin. Sonuçta bu sensin ve ne düşündüğün, ne yaptığın kimseyi ilgilendirmez. Beklentiye girmek çoğu zaman insanı hayal kırıklığına uğratan bir durumdur. Sen insanlara verebildiğini verdikten sonra bırak insanlar nasıl davranırsa davransın. Sen de yolunu ona göre çizebilirsin. Hayatına sana değer veren insanları dahil edersin. Kendini kimse için üzmeye değmez. Şimdi takıntılarını bir kenara bırak ve istediğin gibi yaşa!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1331
363
126
65
56
22
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
şukufe su

şu ana kadar testlerde aldığım en doğru tespit buydu

Sudenaz Kurt

bak yemin ediyom bunlar test niyetine bizim gözlerimizi bozcak.ahanda buraya yazdım.

Deniz Cenkci

yakında gözlük reklamı gelir adfg

Aykut Bulut

#4 Kardeşim Micheal Jackson görüyorum mq

Gürcan Erdem

Aynen..ilk bakışta farkettim..şmaykıl orda..hem de bad albümü versiyonu bakıyor