Görüş Bildir
Haberler
Bu Testle Psikolojinin Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Bu Testle Psikolojinin Ne Renk Olduğunu Söylüyoruz!

Bu testimiz ile senin psikolojini anlamaya ve rengini tahmin etmeye çalışıyoruz.

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak şuna cevap ver bakalım; bir grubun lideri olmak mı üyesi olmak mı?

1. İlk olarak şuna cevap ver bakalım; bir grubun lideri olmak mı üyesi olmak mı?

2. Kaç yaşında olduğunu boş ver. Kendini kaç yaşında gibi hissediyorsun?

2. Kaç yaşında olduğunu boş ver. Kendini kaç yaşında gibi hissediyorsun?

3. Bu görselde ilgini en çok hangi kısım çekti?

3. Bu görselde ilgini en çok hangi kısım çekti?

4. Şimdi senden doğum tarihine göre bir hesap yapmanı ve çıkan sayıyı işaretlemeni istiyoruz.

4. Şimdi senden doğum tarihine göre bir hesap yapmanı ve çıkan sayıyı işaretlemeni istiyoruz.

5. Bunladan hangisi seni daha çok mutlu eder?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sence sen, görselde tarif edilen insan tipine ne derece yakınsın? (En az 1 olacak şekilde)

6. Sence sen, görselde tarif edilen insan tipine ne derece yakınsın? (En az 1 olacak şekilde)

7. Son olarak; şu cümleyi de sana en uygun gelen şekilde tamamla bakalım!

7. Son olarak; şu cümleyi de sana en uygun gelen şekilde tamamla bakalım!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kırmızı!

Kırmızı!

Senin psikolojinin rengi kırmızı! 

Resmen liderlik için gelmişsin bu dünyaya. Ruhunun sahip olduğu bu renk; insana güçlü bir ego ve başarılı olmak için gereken arzuyu sağlıyor. Ruhu kırmızı olan insanlar genellikle çocuklukta çok bastırılmıştır ancak yetişkinliğe erip, ne istediğini fark etmeye başlayınca ayakları son derece sağlam basmaya başlar ve kendini bulur. Tıpkı senin gibi. Başkalarına ilham veren bir enerjin, karizman ve hayat görüşün var. Aynı zamanda da son derece sorumluluk sahibi bir insansın hatta bu yüzden zaman zaman sıkıcı birine dönüştüğün anlar olabiliyor. Tüm bunların yanı sıra sevgi dolu, sıcacık bir kalbin var ve fiziksel anlamda da oldukça cesursun. Son olarak psikolojinin sahip olduğu tek negatif özellik seni ara ara negatif ve sinirli biri yapması.

Turuncu!

Turuncu!

Senin psikolojinin rengi turuncu! 

Sımsıcak, şefkatli ve sevgi dolu birisin. Sezgisel, dokunmayı seven, anlaşması kolay oldukça uysal birisin. Kendini sürekli başkalarına yardım etmeye ve onları rahat ettirmeye adayan bir ruhun var. Sık sık kendini başkalarının arka planına atıyor sürekli kendinden başkalarını düşünüyorsun. Aynı zamanda oldukça düşünceli, ayakları yere sağlam basan ve pratik birisin. Oldukça sağlam bir duruşun var. Olumsuz yanın ise ara ara içinde girdiğin tembellik ve umarsızlık duyguları.

Sarı!

Sarı!

Senin psikolojinin rengi sarı! 

Son derece yaratıcı ve parlak zekalı birisin. Heyecanlı, değişken ve hayata karşı bitip tükenmez bir merak arzusuyla yanıp tutuşan bir ruhun var. Başkalarını eğlendirmeyi, uzun uzun sohbetler etmeyi çok seviyorsun ve doğal olarak oldukça sosyal birisin. Öğrenmeye karşı uçsuz bucaksız bir merakın var ancak her konuda bir şeyler öğrenmeye çalışırken zaman zaman bazı şeyleri derinlemesine düşünmeyi gözden kaçırabiliyorsun.

Yeşil!

Yeşil!

Senin psikolojinin rengi yeşil! 

Ruhunun sahip olduğu bu renk senin oldukça barışçıl biri olduğunu gösteriyor. Çevrene karşı oldukça cömert birisin ve insanlara güven veriyorsun. Aynı zamanda kendince kuralları olan ve dediğim dedik birisin. Bu halin ise karakterinin çok güçlü olmasından kaynaklanıyor çünkü senin ne istediğini bilen ve kendince kuralları olan bir yapın var. Bu yüzden bir şeye inandıysan ya da doğru kabul ettiysen kimse seni ondan vazgeçiremiyor. Son olarak senin hakkında söyleyebileceğimiz şey; insanlara karşı doğal bir şifa yeteneğinin olduğu bir insan seninle sadece sohbet ettiğinde bile daha iyi hissedebiliyor.

Mavi!

Mavi!

Senin psikolojinin rengi mavi! 

Ruhunun sahip olduğu bu renk seni resmen harika bir insan yapıyor. Son derece pozitif, enerjik ve empati yeteneği kuvvetli olan birisin. Herkes gibi inişleri çıkışları olan bir insansın ancak zorlukların üstesinden kolaylıkla gelebiliyorsun. Bu da seni diğerlerinden farklılaştırıyor. Samimi,dürüst bir insan olduğun için hesap kitap yapmadan aklında geçenleri söylemekten çekinmiyorsun. Tek negatif özelliğin ise büyük bir hevesle başladığın işleri zaman zaman yarım bırakman çünkü seni oldukça heyecanlandıran bir şey bir zaman sonra etkisini kaybedebiliyor.

Mor!

Mor!

Senin psikolojinin rengi mor!

Ruhunun sahip olduğu en önemli özellik; başkalarına karşı sorumluluk duymak. Son derece sıcak ve şefkatli birisin ve bu yüzden resmen hayatını başkalarına yardım etmeye, çevrene huzur yaymaya adamışsın. İnce ruhlu, kimsenin düşünmediğini görebilen, ayrıntıcı bir insansın. Bu kadar sevgi dolu biri olarak seni bu hayatta en mutlu eden şey de; sevdiğin insanların yanında olması. Bu kadar iyi biri olmanın sana getirdiği tek olumsuzluk ise; hayır demeyi bilememek.

Gümüş!

Gümüş!

Senin psikolojinin rengi gümüş! 

Senin dur durak bilmeyen bir ruhun var ve adeta uyurken bile bir şeyleri düşünüp kafa yoruyorsun. Pek çok konuya karşı büyük fikirlerin ve onları hayata geçirmek için yanıp tutuşuyorsun. Tek sorun ise bu fikirlerin pratik olmaması. Bu yüzden oldukça çaba sarf etmen gerekiyor. Hayal gücün uçsuz bucaksız ve içinde sanki büyümeyen bir çocuk var. Tüm bu hallerin ise çevrendekilere değişik bir huzur veriyor.

Altın!

Altın!

Senin psikolojinin rengi altın! 

Senin çok güçlü bir ruhun var. Bu da seni kafana koyduğu her şeyi yapan bir insan haline getirmiş. Karizmatik, çok çalışkan, oldukça sabırlı ve sürekli kendine yeni amaçlar belirleyen birisin. Bu halin ile ise çevrende pek çok kişiye örnek ve ilham kaynağı olduğun su götürmek bir gerçek. Sabırlı biri olduğun için başarı olarak adlandırabileceğin şeyleri bir anda değil yavaş yavaş ve emin adımlarla gerçekleştiriyorsun bu yüzden senin hayatında başarı ve başarılı olmak herkesin sandığından çok daha farklı bir olgu.

Pembe!

Pembe!

Senin psikolojinin rengi pembe! 

Son derece narin biri gibi görünsende aslında inatçı ve oldukça kararlı bir ruhun var. Çıtaları çok yüksek ve sarsılmaz bir kararlılıkla amaçlarının peşinde koşan bir insansın. Bu sebeple pek çok yerde güç ve sorumluluk gerektiren konumlara senin gelmen tesadüf değil. Hedeflerin ne kadar yüksek olsa da alçakgönüllü ve sakin bir yaşamdan hoşlanıyorsun aynı zamanda sevgi dolu, kibar ve nazik bir insansın. Son olarak çevrende sevdiklerin varsa senden mutlusu olmuyor.

Beyaz!

Beyaz!

Senin psikolojinin rengi beyaz! Ruhun da tıpkı saflığın rengi olan beyaz gibi aslında içinde tüm renkleri barındırıyor. Ancak sen kendini ön plana çıkartmaktansa başkalarını gözlemleyi ve onları anlamaya çalışmayı tercih eden birisin. Fazlasıyla alçakgönüllü ve azizler kadar insancıl birisin. Hiçbir konuda hiçbir şekilde egon yok ve doğal olarak kendinden çok başkalarının iyiliği ile ilgilisin. Tüm bunların yanı sıra oldukça sezgisel hareket eden ve yaşının ötesinde olgunluğa sahip bilge bir insansın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
555
258
104
86
32
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dean's Moonlight

Mor! Mor! Senin psikolojinin rengi mor! Ruhunun sahip olduğu en önemli özellik; başkalarına karşı sorumluluk duymak. Son derece sıcak ve şefkatli birisi... Devamını Gör

Selin Anlı

Senin psikolojinin rengi mor! Ruhunun sahip olduğu en önemli özellik; başkalarına karşı sorumluluk duymak. Son derece sıcak ve şefkatli birisin ve bu yüzd... Devamını Gör

Selin Sarıkaya

Senin psikolojinin rengi pembe! Son derece narin biri gibi görünsende aslında inatçı ve oldukça kararlı bir ruhun var. Çıtaları çok yüksek ve sarsılmaz b... Devamını Gör