Görüş Bildir
Haberler
Bu Test Senin Yataktaki Gizli Yeteneğini Ortaya Çıkarıyor!

etiket Bu Test Senin Yataktaki Gizli Yeteneğini Ortaya Çıkarıyor!

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var sonuçta 🔥🔥🔥

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyeti söyleyerek teste başla!

2. Seni en rahatlatan manzara hangisi?

3. Peki bu illüstrasyonlardan en rahatsız eden hangisi?

4. Odana hangisini asmak isterdin?

5. Peki diğerlerinden daha fazla dikkatini çeken görsel hangisi oldu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Son olarak aşk hayatını bir tanesine benzetecek olsan bu hangi şıkka yakın olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Maratoncu çıktı!

Gün içerisinde ne kadar yorulduğun, okulda/işte ne kadar meşgul olduğun, eve kaçta geldiğin falan hiç önemli değil. Yatağa ayıracak enerjiye her zaman sahipsin! Saatlerini yatakta harcamaktan da büyük keyif alıyorsun. 'Kısa sürsün' seçeneği sana hiç bir zaman çekici gelmiyor.

Kaşif çıktı!

Sen bu olaya tamamen macera gözüyle bakıyorsun! Her an her şey olabilir, işin heyecanı da burada diyorsun işte! Kimsenin önce cesaret edemediği şeyler senin için koca bir 'Neden olmasın?'. Bu kadar açık fikirli olmanın da sana olan kazanımlarını anlatacak değiliz :)

Bahşeden çıktı!

Partnerinin aldığı zevk senin için çok önemli. Onun nelerden hoşlandığı, nelerden hoşlanmadığını düşünmek, plan yapmak senin işin. Ki zaten bu da onu senden vazgeçemez hale getiriyor. Vücut dilini, gözlerini ve sesini kullanışın karşı tarafın hafızasında yer etmeyi başarıyor

Sihirli elli çıktı!

Bir çok insan iyi bir seksin ya P ile ya da V ile alakalı olduğunu düşünür. Ama unuttukları bir şey var. O da E. Senin ellerini kullanışın her zaman partnerini şaşırtmayı ve mutlu etmeyi başarıyor. Sonuçta ortada sihirli parmaklar var.

Spontane kralı çıktı!

Başkaları doğru zaman, uygun mekan beklerken senin tarzın daha spontane şeyler. E tabii bunun da sana büyük artıları olmuyor değil. Heyecan ve adrenalin senin için her zaman en üstte. Partnerin kendini şanslı hissetmeli.

İletişim uzmanı çıktı!

Sessiz bakışmalar ya da garip bağlantılar aramak yerine doğrudan hedefe giden sorular soruyorsun sen. Netsin, samimisin ve cesursun. Karşı tarafın neyi sevdiğini neyi sevmediğini en baştan öğrenmenin sana neler kazandırdığını söylememize gerek bile yok.

Uzun yol şoförü çıktı!

En iyi seks aşinalık, sabır ve güven taşları üzerine oturur desek pek yanlış olmaz herhalde. Senin olayın da bu işte. Belki bazen yanlış anlamalar, istediğin gibi gitmeyen durumlar oluyordur. Her ilişkide oluyor. Ama sen bunları yok sayıp ilişkinize ne katabileceğine yoğunlaşıyor, bu şekilde de partnerinin güvenini her zaman kazanmayı biliyorsun.

Hayalperest çıktı!

Seninle birlikte olmak kesinlikle çok eğlenceli olmalı. Bazen kelepçe, bazen bir filmden bir sahne, bazen de düşünemediğimiz yaratıcılıkta şeyler. Sen hayal gücünle hep şaşırttın, şaşırtmaya da devam edeceksin, belli.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
471
176
159
140
74
66
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Bahşeden çıktı! Partnerinin aldığı zevk senin için çok önemli. Onun nelerden hoşlandığı, nelerden hoşlanmadığını düşünmek, plan yapmak senin işin. Ki zaten ... Devamını Gör

Bts Jimin

marotoncu çıktı