Görüş Bildir
Haberler
Bu Test İnsanların Senin Hakkındaki Görüşünü %100 Ortaya Çıkarıyor!

etiket Bu Test İnsanların Senin Hakkındaki Görüşünü %100 Ortaya Çıkarıyor!

Ebru Çiftçi
26.07.2018 - 16:55 Son Güncelleme: 27.07.2018 - 17:59

İnsanlar senin hakkında ne düşünüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Diyelim ki, sevgilinden ayrıldın ve moralin çok bozuk. En yakın arkadaşını arayıp hemen anlatır mısın?

4. Peki sosyal medyada arkadaşının saçma sapan bir hareketini gördüğünde ne yaparsın?

5. Söyle bakalım, için kan ağlarken hunharca güldüğün oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hmmm. Peki ağlayan birisini gördüğünde ne hissedersin?

7. Peki yeni tanıştığın bir insanda bunlardan hangisi seni daha çok etkiler?

8. Ve son olarak, sence duygular her zaman insanı doğru yöne mi götürür?

İnsanlar seni daima güvenilir buluyor!

Sen kendi içinde sürekli çelişkiye düşen ve insanlara bunu belli etmemeye çalışan bir insansın. Bir düşünceni paylaşırken kafanda o kadar çok düşünüyorsun ki insanların seni daima mantıklı bir insan olarak görmelerini istiyorsun. Duygusal yanını çok az gösterirsin. Çünkü kendine belirlediğin bir karakter var. Bu güçlü ve yıkılmayan bir karakter. İçinde ne kadar kırılgan da olsan daima güçlü duran ve hiçbir şekilde yıkılmayan bir izlenim vermek istiyorsun. Çünkü insanların senin iyi yanını suistimal etmelerinden çok çekmişsin. Daha fazla buna izin vermenin kendine kötülük yaptığını düşündürüyor. Bunun için de kendi çizginde ilerlemek için devam ediyorsun. İnsanlar da seni hem eğlenceli hem de ciddi biri olarak görüyorlar. Yerine göre nasıl davranacağını bilen, her zaman mantıklı açıklamaları olan ve güvenilir bir insan olarak biliniyorsun. İnsanlar seninle birlikteyken keyif alabiliyorlar.

İnsanlar seni gerçekten samimi buluyor!

İnsanlara her zaman samimi davranan ve kalbinde iyilik barındıran bir insansın. En ufak bir söze kırılabilir bir yapın var. Ve insanlara olduğun gibi gözükmekten asla kaçınmıyorsun. Neysen her zaman da osun. Çünkü yalan söylemek, insanların arkasından konuşmak hiç sana göre değil. Bir insanın yanında başka bir insan hakkında kötü konuşmazsın. Çünkü senin içinde gram kötülük yok. He yeri geldiğinde sen de insanların hakettiği karşılığı veriyorsun. İçinde koca bir iyilik, saflık var ama salak değilsin. Ve insanların kendini kullandırmalarına izin vermezsin. Bu da senin her anlamda akıllı ve iyi bir insan olduğunu gösterir. İnsanlar senin hakkında hiç kötü düşünmüyor. Çünkü senin doğallığının gerçekten farkındalar. Fakat birkaç insan var ki senin bu doğallığına inanmamayı tercih ediyorlar. Hatta kendi içlerinde seni yapmacık bulduklarını bile düşünüyorlar. Sen bu kişilerin farkındasın ama pek fazla umursamıyorsun. Çünkü böyle insanları çok fazla umursamıyorsun. Senin karakterine ters.

İnsanlar seni resmen gıpta ediyor!

Senin hayalini kurduğun bir şeyler var. Ve bunun için gerçekten çok çabalıyorsun. Senin bu çalışkan ve azimli yapın insanları hayrete düşürüyor. Bu okul veya iş anlamında değil sadece. İnsan ilişkilerinde de geçerli tabii ki de. Her konuda iyi olmayı hedefleyen ve asla vazgeçmeyen bir yapın var. Kendi içinde duygusal anlamda çok çöküş yaşasan da bunu dışarıya asla yansıtmıyorsun. Tabii birkaç yakının dışında. Onlara da kendini tamamıyla açmadan yapıyorsun. Çünkü insanlara güvenemiyorsun. Böyle bir problemin var. Ama bunu insanlara yansıtmadan ve onları kırmadan yaşıyorsun. Etrafındaki insanlar senin bu farklı kişiliğini seviyorlar. Çünkü kendine özgü bir karakterin var. Kendi kendine yeten bir insansın. Ve bu seni gerçekten çok güçlü kılıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1097
475
218
64
44
35
29
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ender Deniz

İnsanlar seni gerçekten samimi buluyor!

Feyza Acar

İnsanlar seni daima güvenilir buluyor!

Betül Koz

İnsanlar seni gerçekten samimi buluyor!