Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testini Çöz İnsanların Senin Hangi Özelliklerine Hayran Olduklarını Söyleyelim

etiket Bu Renk Testini Çöz İnsanların Senin Hangi Özelliklerine Hayran Olduklarını Söyleyelim

Penny
14.10.2019 - 15:00

İnsanların seni neden sevdiğini hiç merak ettin mi? Testi çöz ve öğren;

Kaynak: https://www.playbuzz.com/alanagarcia1...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pembenin en güzel tonu hangisi?

2. Bu renkli toplardan birini seç;

3. Bu gökkuşağı fotoğraflarından hangisi büyüleyici görünüyor?

4. Ana renklerden birini seçmeni istesek?

5. Hepsi birbirinden güzel ama bu renkli saçlardan hangisi daha hoş görünüyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her tonu ayrı huzur veriyor ama yeşilin bir tonunu seçmeni istesek;

7. Son olarak bu oje renklerinden birini seç ve testi bitirelim.

Bu testler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İnsanlar senin 'EĞLENCE ANLAYIŞINA' hayran!

Sen eğlenmek ne demek bilen, hayatın tadını sonuna kadar çıkaranlardansın. Bulunduğun ortama neşe ve pozitif enerji saçıyorsun. Senin yanında mutsuz olmak, enerjinin düşmesi mümkün değil. İnsanlara neredeyse tüm sıkıntılarını unutturuyorsun. Herkese uyabilecek bir eğlence anlayışın var. Zaten herkese de kolaylıkla uyum sağlayabiliyorsun. Eğlence dendi mi akla ilk gelen sen oluyorsun. Bir yerde bir plan yapılacaksa fikri alınacak ilk kişi sen oluyorsun ve senden fikir olanlar asla pişman olmuyor. Kıskanmadık tabii ki ama hayat kesinlikle sana güzel.

İnsanlar senin 'ZEKANA' hayran!

Senin inanılmaz bir zekan var. Bir ortama girdiğinde verdiğin bilgilerle ortamın kültür seviyesini anında arttırıyorsun. Tabii bunu yaparken insanları kesinlikle sıkmıyorsun. Yerli yersiz bilgi vermeye başlayıp insanların üstüne karabasan gibi çökmüyorsun. İnsanlar seni dinlemekten asla sıkılmıyor. Herhangi bir konuda bir fikre ihtiyaçları olduğunda akıllarına gelen ilk isim sensin. İnsanlara yardımcı olmaktan, fikir verip yol göstermekten asla sıkılmıyor hatta bundan mutlu oluyorsun. Peki biz de sana bir şeyler danışabilir miyiz?

İnsanlar senin 'SADAKATİNE' hayran!

Sen sevdiklerine karşı son derece fedakarsın. Onlar için yaşıyor, tüm hayatını onlara göre planlıyorsun. Sözünün erisin, insanlar sana güvendiklerinde asla yarı yolda kalmayacaklarından emin. O yüzden seninle bir yola çıktıklarında gözleri asla arkada kalmıyor, kafalarında bir soru işareti olmuyor. Son derece anaç bir yapın var. Sadece sevdiklerine değil, hayatına giren herkese değer veriyorsun. Bazen gereğinden fazla değer verip kendini fazla yıprattığın oluyor ama onlar için çabalamadığında da için rahat etmiyor. Dünyanın senin gibi insanlara daha fazla ihtiyacı var ama biraz da kendini düşünsen fena olmaz.

İnsanlar senin ' DIŞ GÖRÜNÜŞÜNE' hayran!

Sen bir ortama girdin mi bütün gözleri senin üzerine çevriliyor. Farklı bir havan, farklı bir enerjin var. Bunu insanlar daha ilk andan fark ediyor. Bu yüzden kısa sürede bütün ilgiyi üzerine toplayabiliyorsun. Bu ilgi seni biraz yorsa da hoşuna da gidiyor. Bu yeni bir şey değil, kendini bildin bileli böyle. Aleyna Tilki’nin dediği gibi, ilkokulda bile fanların vardı senin. O zamandan beri geçtiğin yolları adeta sallıyorsun. Tabii durum böyle olunca kıskananın da çok oluyor. Aman diyelim, sen bu duruma kendini kaptırıp kötü enerjilere maruz kalma.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
875
411
252
76
32
31
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tolga Turan

İnsanlar senin 'ZEKANA' hayran!

Latif Nalbantoğlu

vay amk.. Senin inanılmaz bir zekan var. Bir ortama girdiğinde verdiğin bilgilerle ortamın kültür seviyesini anında arttırıyorsun. Tabii bunu yaparken ins... Devamını Gör

Efecan Menci

İnsanlar senin ZEKANA hayran :)