Görüş Bildir
Haberler
Bu Renk Testi ile En Sevdiğin Özelliğini Söylüyoruz!

etiket Bu Renk Testi ile En Sevdiğin Özelliğini Söylüyoruz!

Aburoski
10.09.2018 - 18:07 Son Güncelleme: 30.01.2019 - 12:22

Herkesin kendine göre, kendinde sevdiği birkaç özelliği elbette ki vardır. Biz de senin sevdiğin özelliği söylemek istedik! Bakalım senin en sevdiğin özelliğin ne?

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını öğrenelim mi?

3. Çocukluğun bir renk olsaydı bu sence hangisi olurdu?

4. Çok zengin olacaksın ama sadece 1 tane siyah renk kıyafet hakkın olacak bunu kabul eder misin?

5. Bir daha hiçbir şekilde kullanmamak üzere hangi rengi hayatından çıkarırdın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sana göre bu görselde en çok hangi renk var?

6. Sana göre bu görselde en çok hangi renk var?

7. Son olarak, sevdiğin insanlar hangi renk olsun isterdin?

Enerjik ve duyarlı olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin en çok sevdiğin özelliğin enerjik biri olman. Hayat enerjin her zaman yüksek ve çevrendeki insanlara da bu yüksek enerjini daima gösteriyorsun. Seninle bu nedenle iyi anlaşıyorlar, çünkü insanların pozitif enerjisini yok etmiyorsun. Şu zamanlarda da senin gibi insanlara ihtiyaç var. Sen bu özelliğini sevmeyeceksin de kim sevecek değil mi? 

Enerjik olmanın yanında aynı zamanda da duyarlı bir insansın. Etrafındaki olaylara karşı bir duruşun var. Belki dışarıdan bakıldığında hiçbir şeyi umursamayan bir insan gibi duruyor olabilirsin, fakat aslında öyle değilsin. Etrafında gerçekleşen olaylara arkanı dönmüyor, her sıkıntı karşısında söyleyecek 2 çift lafın oluyor. Gerek toplumsal olaylara gerekse kendi etrafında gerçekleşen olaylara kayıtsız değilsin. Bu iki özelliğin seni sen yapıyor!

Güçlü ve yardımsever olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin en çok sevdiğin özelliğin güçlü ve yardımsever biri olman! Öncelikle bu hayatta güçlü olunmadan istediğin gibi bir hayat sürdürülebileceğine inanmıyorsun. Bu nedenle bu zamana kadar hep bir şeyleri başarmış ve herkesin karşısında güçlü, dimdik durabilmişsin. Bu güçlü duruşun çevren tarafından da taktirle karşılanıyor. Her zaman bir şeyler başarmak ve istediklerini teker teker almakta üstüne yok! 

Aynı zamanda da yardımseversin. Etrafındaki insanlara gerek maddi gerekse düşünsel anlamda yardım etmeyi çok seviyorsun. Birinin en ufak ihtiyacı bile olsa hemen ona koşuyorsun. Senin gibiler çok az kaldı vallahi. Bu özelliğini biz de sevdik. Bravo👏

Hayat dolu ve kararlı olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin en sevdiğin özelliğin hayat dolu olman! Bu hayatı istediğin gibi yaşamak istiyorsun. Yaşlandığında 'Bunu keşke yapsaydım!' gibi bir cümle kurmak istemiyorsun. Aklına ne esiyorsa uygun zamanda ve yerde onu hayata geçirmek senin şu zamanlarda tek isteğin olabilir. Bu dünyaya bir kere geliyoruz ve neden güzel olan çoğu şeyden mahrum kalalım öyle değil mi? Hayat dolu olman etrafındaki insanları da mutlu ediyor. Gerek ailen gerekse arkadaşların gerçekten nasıl böyle olduğuna şaşırıyor! 

Aynı zamanda da her durumda kararlı bir duruşun var! Kararsız olmayı ve kararsız insanları sevmiyorsun. Kolay ve doğru kararlar verebiliyorsun. Ayrıca bu iki özelliğin de birbirine uyum sağlamış durumda. 😎

Doğal ve mantıklı olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre en sevdiğin özelliğin doğal bir insan olman! Doğal insan bulmanın zor olduğu şu zamanlarda ne kadar önemli bir yere sahip olduğunu sen de bizim gibi çok iyi biliyorsun. Etrafın ne kadar yapmacık insanlarla sarılı olsa da sen doğal kalmayı başarmışsın. Her zaman her ortamda içinden geldiği gibi davranıyor ve hiç kimseye karşı kin beslemiyorsun. Söylemek istediklerini muhatap olacağın kişiye direkt olarak söylüyorsun. Belki bu bazen sıkıntılara yol açabiliyor fakat senin asla umurunda değil! 

Aynı zamanda da her zaman mantığını devreye sokan birisin. Duygular senin için ikinci planda kalıyor. Karşılaştığın ne durumda mantığındaki senin sürekli olarak doğru kararlar vermende yardımcı olmuş.

Soğukkanlı ve güvenilir olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre sen öncelikle soğukkanlı olmanı seviyorsun! Hayatında ne kadar acı çekersen çek bir zaman sonra hemen kendine gelebiliyorsun. Karşılaştığın olumsuz durumlarda herkes panik halindeyken sen soğukkanlı davranıp en mantıklı kararı verebiliyorsun. Böyle ortamlarda senin gibi insanlara gerçekten ihtiyaç var. Çünkü o anlarda doğru karar verebilecek birilerinin olması çok önemli. Sen gerçekten de her ortamda olması gereken birisin. 

Ayrıca güvenilir bir insan olmanı da çok seviyorsun. Sadece sen değil herkes bu özelliğine hayran! İnsanlar sana gelip tüm sırlarını rahatlıkla anlatabilir. Sen adeta sırtımızı istediğimiz zaman yaslayabileceğimiz bir dostsun. Senin yanında olan insan nedense kendisini çok rahat hissediyor. Senin düşüncelerin ve önerilerin insanlar için de önemli bir durumda! 😊

Sakin ve hayalperest olmanı seviyorsun!

Verdiğin cevaplara göre senin en sevdiğin özelliğin sakin bir yapıda olman! Sakinlik, sessizlik senin kanına işlemiş sanki. İnsanlar nasıl bu kadar sakin durabildiğine gerçekten şaşırıyor. Dünyanın en kötü olayını da yaşasan sakince düşünüp o şekilde hamle geliştiriyorsun. bu sakinliğin sana huzur veriyor. Öyle her şeye sinirlenmezsin ve sinirlenen insanları da yakınından uzaklaştırırsın. Çünkü onların senin bu pozitif enerjini yok ettiğini düşünüyorsun. 

Aynı zamanda da hayal kurmayı çok seviyorsun. Gece yastığa başını koyduğunda aklından bir sürü şey geçiyor. Hayallerle yaşamayı kendine alıştırmışsın. E parayla değil ya canım. İstediğin kadar kur! Umarız ki o hayalini kurduğun her şey bir gün gerçekleşir! 😇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
578
287
126
121
35
29
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

senin en çok sevdiğin özelliğin enerjik biri olman. Hayat enerjin her zaman yüksek ve çevrendeki insanlara da bu yüksek enerjini daima gösteriyorsun. Seninle... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Enerjik ve duyarlı olmanı seviyorsun!

Pasif Kullanıcı

Enerjik ve duyarlı olmanı seviyorsun! Verdiğin cevaplara göre senin en çok sevdiğin özelliğin enerjik biri olman. Hayat enerjin her zaman yüksek ve çevrende... Devamını Gör