Görüş Bildir
Haberler
Bu Oyunları Kaçırmayın! Steam Yaz İndirimlerinden Satın Alabileceğiniz 9 RPG Oyunu

Bu Oyunları Kaçırmayın! Steam Yaz İndirimlerinden Satın Alabileceğiniz 9 RPG Oyunu

Biz oyuncular için hem en sevilen hem de en mutsuz olunan dönemlerden bir tanesi olan Steam Yaz İndirimleri gelmiş bulunuyor. 24 Haziran itibarıyla başlayan indirimler 8 Temmuz itibarıyla sona erecek. Bu kısa dönemde bizde sizlere oyun kategorilerinde tercih edebileceğiniz oyunları listeliyor olacağız. Steam Yaz İndirimlerinde satın alabileceğiniz 9 RPG oyunu listemiz sizlerle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

9. The Witcher 3: Wild Hunt

9. The Witcher 3: Wild Hunt

Çıktığı 2015 yılında ödülleri domine etmiş bir oyun olan Witcher 3, Steam Yaz İndirimlerinde %80'lik bir indirim ile 11.99 TL ile kütüphanenize eklemeniz gereken RPG oyunlarının başlarında yer alıyor.

8. Hades

8. Hades

Son yılların en iyi bağımsız oyunlarından bir tanesi olarak kabul edilen Hades, kazandığı birçok yılın ödül ile de birlikte de kesinlikle oynamanız gereken oyunlardan bir tanesi. %30'luk indirimi ile 28.00 TL'ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

7. Mount & Blade II: Bannerlord

7. Mount & Blade II: Bannerlord

Mount & Blade serisi hakkında çok konuşmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum. Mount & Blade serisinin son oyunu olan Mount & Blade II: Bannerlord'ı henüz erken erişimdeyken %20'lik indirimi ile 119.99 TL'ye satın alabilirsiniz.

6. Cyberpunk 2077

6. Cyberpunk 2077

2020 yılının hem en sevilen hem de en çok eleştirilen oyunlarından bir tanesi olan CD Projekt Red yaptığı güncellemeler ile eleştirilen bug problemlerine çözüm bulmaya başladığı söylenebilir. Cyberpunk 2077'yi %33'lük indirim ile 166.83 TL'ye kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

5. Dark Souls III

5. Dark Souls III

Hepimiz biliyoruz ki Souls oyunları zorlukları ile destanlaşmışlardır. En sevilen Souls oyunlarından bir tanesi olan Dark Souls III'ü henüz oynamadıysanız denemeniz için tam zamanı. Ama uyarmalıyız ki zorluğu nedeniyle bilgisayarınızın monitörünü kırabilirsiniz. Dark Souls III oyununa %75'lik indirimi ile 44.75 TL'ye sahip olabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Horizon Zero Dawn

4. Horizon Zero Dawn

Günümüzde PlayStation özel oyunlarının bilgisayar platformuna çıkmaya başlamasıyla birlikte ilk çıkan oyunlardan bir tanesi olan Horizon Zero Dawn %40'lık indirimi ile 165.00 TL'ye deneyimlemeniz gereken oyunlardan bir tanesi.

3. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

3. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition

The Elder Scrolls serisinin son oyunu olan The Elder Scrolls V: Skyrim henüz oynamadıysanız oynamanız gereken oyunların başında geliyor. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition'a %60'lık indirim ile 45.99 TL'ye sahip olabilirsiniz.

2. Nioh 2 – The Complete Edition

2. Nioh 2 – The Complete Edition

Çiçeği burnunda oyunumuz Nioh 2 – The Complete Edition 5 Şubat 2021 tarihinde piyasaya çıktı. Şu ana kadar oyuncular ve uzmanlar tarafından olumlu puan alan Nioh 2 – The Complete Edition denemeniz gereken oyunlar arasında yer alıyor. Nioh 2 – The Complete Edition %20'lik indirimi ile 199.20 TL'ye satın almanız için bekliyor.

1. Disco Elysium - The Final Cut

1. Disco Elysium - The Final Cut

Aldığı olağanüstü puanlar ile 2019 yılının en başarılı oyunlarından bir tanesi olarak kabul edilen Disco Elysium - The Final Cut %35'lik 39.65 TL gibi makul bir fiyat ile kütüphanenizde kesinlikle yerini almalı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
7
4
3
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın