Görüş Bildir
Haberler
Bu Mürekkep Testine Göre Senin En Büyük Sorununu Söylüyoruz!

Bu Mürekkep Testine Göre Senin En Büyük Sorununu Söylüyoruz!

Easterling
03.12.2022 - 12:35

Bu mürekkep şekillerinden çıkardığın anlamlar senin en büyük sorununu ortaya çıkaracak. 

Hazırsan seni testimize alalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle söyle bakalım bu şekle bakınca hangisini görüyorsun?

1. Öncelikle söyle bakalım bu şekle bakınca hangisini görüyorsun?

2. Peki ya bu?

2. Peki ya bu?

3. ?

3. ?

4. ?

4. ?

5. Sıradaki bu!

5. Sıradaki bu!
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ?

6. ?

7. ?

7. ?

8. ?

8. ?

9. ?

9. ?

10. Bu da sonuncusu!

10. Bu da sonuncusu!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmeliyetçi olman!

taskandpurpose.com

Başarısızlık, problemler elbette iyi şeyler değil ama sen her zaman mükemmel olmaya çalışıyorsun. Başarısızlığı asla kaldıramıyorsun. Önüne çıkan problemlere öyle bir takılıyorsun ki onu aşmak senin için dünyanın en önemli şeyi haline geliyor. Ama belki de bilmediğin şey kimsenin mükemmel olmadığı ve olamayacağı. Kendine bu kadar yüklenmeye devam edersen bir yerde alarm vermeye başlayacaksın. Bazen beklentileri bir adım geri çekip, kendi alanına yönelirsen daha az hayal kırıklığı yaşarsın aslında. Özgüvenini yeniden inşa etmen için kendine karşı biraz daha toleranslı olmalısın.

İşkoliksin!

www.ctv.ca

Sen tam bir işkoliksin. O kadar hırslısın ki bu hırsa sahip biri kafaya koysa dünyayı bile yönetir. Bunun bi şekilde önüne geçmek lazım. Çünkü her ne kadar bazı şeylere başlamak, başarılı olmak için hafif hırs sahibi olmak gerekli olsa da bunun için kendini parçalaman, sana zarar verir. Seninle oturup oyun oynamak bile zor yahu, yenilince falan gözlerin doluyordur kesin! Bu kadar gerilme, çünkü kendini işine adarken, hayatın kendisini kaçırırsın.

Kalabalıklar içinde yalnızsın!

Sen çevresi çok kalabalık olan ama içinde yalnızlık yaşayan bir insansın. Zamanında çok fazla kırılmış, kazık yemişsin belli ki çünkü insanları kendi dünyana asla almıyorsun. Seninle, yani ''gerçek'' senle iletişim kurmalarına asla izin vermiyorsun. Ama bazen ailenin ya da dostlarının desteğini hissetmemek, onları dışarda bırakmak seni korunmasız kılıyor. Her ne yaşadıysan geride bırak ve insanlara güvenmeye başla bir yerden! Zaten artık kimin ne olduğunu anlayacak kadar gördün geçirdin.

İlgi düşkünüsün!

onedio.com

Sen ilgiye aşırı aç bir insansın. Ancak bunun bir sebebi var. Zamanında bazı şeyler için çok fazla savaşmışsın ve yorulmuşsun artık! Bu yüzden etrafına çok güvendiğin ve de sevdiğin insanları topluyor ve onlara yaslıyorsun tamamen kendini. Bunu yapmaktan vazgeçmelisin bizce! Sen oldukça güçlü, kibar ve de iyi bir insansın. Kendi ayaklarının üstünde durmaya devam etmelisin. İnsanlardan güç almayı bırak ve asıl senin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamaya bak.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
36
30
14
14
13
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıla Gündüz

İşkolik çıktı çok hırslısın falan diyor da bende ne azim ne hırs sıfır zöwöçswşldwlşz

osman

Sen tam bir işkoliksin, diyor ki alası yok😁

Manav Yörük

Kalabalıklar içinde yalnızsın! Sen çevresi çok kalabalık olan ama içinde yalnızlık yaşayan bir insansın. Zamanında çok fazla kırılmış, kazık yemişsin belli k... Devamını Gör