Görüş Bildir
Haberler
Bu Kişilik Testine Göre Seni Hangi Duygu Yönetiyor?

etiket Bu Kişilik Testine Göre Seni Hangi Duygu Yönetiyor?

Easterling
05.07.2022 - 09:25

Bu kişilik testine göre hangi duygunun seni yönettiğini öğrenmek ister misin? 

Hazırsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Hayatında yolunda gitmeyen bir şeyler olduğu zaman nasıl tepki veriyorsun?

4. Pekii insanları memnun etmeye çalışmak senin için ne kadar önemlidir?

5. Imm... Geçmişte yaşadığın olaylara takılıp kalma gibi bir huyun var mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Herhangi bir olayda başarısız olduğunda nasıl bir tavır sergilersin?

7. Değişimlere ayak uydurmak senin için ne kadar zor? ( 1 = Çok zor, 5 = Çok kolay )

8. Son olarak bu hayatta çok yakın arkadaşım dediğin kaç kişi var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Coşku!

Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu coşku! Son derece iyimsersin ve her zaman her şeyde iyiyi bulmaya çalışırsın. Mutlu kalmayı seçiyorsun çünkü senden alınan her şeyi geri alacağına inanıyorsun.  Çok özverili olduğun için, sahip olduğun coşku ve neşeyi çevrene saçmak için elinden ne geliyorsa yapıyorsun!

İhtiyat!

Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu ihtiyat! Meraklı bir doğan var senin. İster yeni bir beceri öğrenmek, ister yeni bir yer keşfetmek veya yeni insanlarla konuşmak olsun, gizemleri ve bilgileri ortaya çıkardığın kendini tamamen tatmin olmuş hissediyorsun. Bu nedenle seni dört duvar arasında tutmak imkansız. Neyse ki bu maceracı ruhunu dizginleyen bir ihtiyata sahipsin.

Hiddet!

Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu hiddet! Sen tutkulu bir insansın. Senden kurtulmak çok kolay çünkü her şeyi önemsiyorsun. Ancak tutku ve özenle birlikte cesaret ve liderlik gelir. Kenarda duracak biri değilsin. Bunun yerine her türlü savaşa hazırsın. İnsanlar sana güveniyor çünkü aklındaki her şeyi söylüyorsun, seni ne zaman üzeceklerini biliyorlar ve tam olarak ne istediğini ve ne beklediğini biliyorsun. Başkalarının düşüncelerini ve duygularını yönetmesi zor olsa da, hem kendinle hem de başkalarıyla yüzleşmekle ilgili hiçbir sorunun yok. Bu özellikler seni yüksek duygusal zekaya sahip harika bir yönetici yapar.

Kaygı!

Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu kaygı! Sen tam  bir strateji uzmanısın. Her açıdan kendini yüksek stresli durumlardan geri çekme eğilimindesin. Bu yüzden de son teslim tarihli işlerde çalışmaktan nefret ediyorsun. Bazen kaygının ve endişenin seni ele geçirdiğini hissediyor olsan da, gayretin sayesinde hep ayakta durmayı başardın.

Kin!

Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu kin! Seçici ve telaşlı olsan bile, bu özellikler aynı zamanda düşünceli ve titiz olduğun anlamına da gelir. Kimse bir işi senden daha metodik veya kapsamlı bir şekilde yapamaz. Mükemmeliyetçi olma eğilimindesin ve her zaman küçük ayrıntıları arayıp bulursun. Yapıcı olsa bile hiçbir eleştiriden hoşlanmazsın çünkü yaptığın her şeye o kadar çok düşünce ve çaba sarf edersin ki bu seni cesaretlendirir ve işinin takdir edilmediğini hissettirir. .

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
262
66
43
21
13
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

İhtiyat! Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu ihtiyat! Meraklı bir doğan var senin. İster yeni bir beceri öğrenmek, ister yeni bir yer keşfetmek veya y... Devamını Gör

Manav Yörük

Hiddet! Verdiğin cevaplara göre seni yöneten duygu hiddet! Sen tutkulu bir insansın. Senden kurtulmak çok kolay çünkü her şeyi önemsiyorsun. Ancak tutku ve ö... Devamını Gör

osman

Hiddet..