Bu Kadar da Olmaz! AHBAP’a 400 Bin Siber Saldırı
Kahramanmaraş’ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrası Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği sahadaki en etkili ekip oldu. Tüm dünyandan bağışların yapıldığı AHBAP’a, siber saldırı da düzenlendiği ortaya çıktı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
ANKA haber ajansının AHBAP Derneği’nin gönüllü yazılımcılarından aldığı bilgiye göre, derneğe dün öğle saatlerinde yoğun şekilde siber saldırı gerçekleştirildi.

Toplamda 400 bin saldırı gerçekleşirken, bunların yurt içinden ve mobil ağa sahip bir trafik ile yapıldığı bilgisi verildi.

AHBAP Derneği, Haluk Levent önderliğinde depremzedeler için tüm güçleriyle çalışmaya devam ediyor.

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın