Görüş Bildir
Haberler
Bu İlk Buluşma Simülasyonunu Başarıyla Tamamlayabilecek misin?

etiket Bu İlk Buluşma Simülasyonunu Başarıyla Tamamlayabilecek misin?

Lunami
23.05.2022 - 23:05
İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk buluşma simülasyonunu başarıyla tamamlayabileceğini düşünüyor musun? 🤔

Cinsiyet kimliğin nedir?

Hazırlığın ne kadar sürdü?

Kıyafet seçimin nasıl oldu?

Mekan seçimini kim yaptı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mekana erken mi yoksa geç mi gittin?

Onu ilk gördüğünde ne yaptın?

Yiyecek içecek seçimin nasıldı?

Muhabbet nasıl ilerledi?

Nasıl vedalaştınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başarıyla tamamladın!

Özenle hazırlandığın bu buluşma ikiniz içinde harika sonuçlandı! Seçilen mekandan giydiğin kıyafete ve yaptığın bakıma, seçtiğin yiyecek ve içeceklere kadar her şey mükemmeldi! Bir de bu seçimlerin üstü hoş bir muhabbetle tamamlandığında ilk buluşma resmen kusursuz geçti! O kadar iyi anlaştınız ve birbirinizle o kadar uyumluydunuz ki sanki bu bir ilk buluşma değil de rutin bir buluşmaymış gibiydi! Vedalaşırken bile ikiniz de asla birbirinizden ayrılmak istemediniz. İlk buluşmayı bu kadar kusursuz tamamlayacağını düşünmemiştik, harikasın!

Neredeyse başarıyordun!

Bir şeyler eksikti fakat ne eksikti inan bilmiyoruz. Neredeyse başarıyla sonuçlanan bir ilk buluşma olacaktı ki... Nedense olmadı. Kıyafet seçimleriniz, tavrınız, duruşunuz, ettiğiniz muhabbetler... Aslında her şey yerli yerindeydi fakat ayrılırken ikiniz de bir sıkıntı olduğunu hissettiniz biliyoruz. Belki de vedalaşırken hissettiklerin sen veya karşı taraf yüzünden değildi. Bizce sorunu kendinde veya karşı tarafta aramak yerine aranızdaki enerjiye odaklanman daha iyi olur. Eminiz ki sorun ikinizde de değildi sadece aranızdaki etkileşim sizi o kadar da cezbetmemiş olabilir!

Başarısız oldun!

Maalesef olmadı... Nedenini bilmiyoruz ama eminiz ki sen de karşı tarafta bir buluşmada verilmesi gereken özveriyi elinizden geldiğince gösterdiniz. Sen de karşı tarafta gerek kıyafet seçiminizde gerek konuşmanızda kendiniz gibiydiniz ve yapmacık veya olmadığınız biri gibi davranmadınız. Bize göre ortak noktalarınızın azlığı bu buluşma simülasyonunda başarılı olmamanıza sebep oldu. Bu çok doğal ve normal bir durum çünkü yaşadığımız dünyada milyarlarca insan var ve birçok insan farklı kültürlerde farklı çevrelerde yetişiyor, haliyle bu durum da birçok farklı ilgi alanlarını ortaya çıkması demek. Sen sakın canını sıkma! Başka bir ilk buluşmada birbirinizi daha iyi anlayacağınız birinin çıkacağına eminiz, pes etmek yok devam!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
35
16
15
4
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
İdil

Başarıyla tamamladın! Özenle hazırlandığın bu buluşma ikiniz içinde harika sonuçlandı! Seçilen mekandan giydiğin kıyafete ve yaptığın bakıma, seçtiğin yiyece... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Neredeyse başarıyordun!