Görüş Bildir
Haberler
Bu İkilemde Bırakan Sorular Seni Çok Terletecek!

etiket Bu İkilemde Bırakan Sorular Seni Çok Terletecek!

Aburoski
13.12.2020 - 20:00

Seni biraz zorlayacak ikilem sorularıyla karşındayız. Bu sorulara cevap verirken iyice düşünmeni ve doğru karar vermeni istiyoruz. Bir yandan ecel terleri dökerken diğer yandan hayatının kararlarını vereceksin. Haydi bakalım toparlan ve başla! 

İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce cinsiyetini öğrenelim!

1. Bir ülkeyi yöneteceksin fakat bir daha asla eşinle bir araya gelemeyeceksin. Onu sadece kamera aracılığıyla göreceksin. Kabul eder misin?

2. Çocuğunu bir daha görmemen şartıyla dünya koronavirüsten kurtulacak. Kabul eder misin?

3. Elinde olan bir güç sayesinde milyonlarca insanın öleceği bir savaşı durduracaksın fakat savaş durduğunda herkes görme yetisini kaybedecek sadece sen görebileceksin. Yapar mısın?

4. Kısa bir süre sonra dünya yerle bir olacak ve hükümetler uzayda belirledikleri yerlere seçilen vatandaşlarını götürecek. Bunlardan biri de sensin ve sadece yanında bir kişi götürebiliyorsun. Hangisini götürürdün?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Dünyanın en çirkin insanı olman karşılığında dünyanın da en zengin insanı olacaksın. Kabul eder misin?

6. Zihninden geçen her şeye anında sahip olacaksın fakat her gün ishal olacaksın. Yine de ister miydin?

7. Zengin ve fakir artık eşitlenecek. Dünyada yoksulluk yaşayan kimse kalmayacak fakat bunun karşılığında bir daha asla yürüyemeyeceksin. Kabul eder misin?

8. Birini deliler gibi seviyorsun ama bu insan seni her gün başkasıyla aldatıyor. Ondan ayrılırsan da ailenden birini öldürmekle tehdit ediyor. Ayrılır mıydın yoksa onunla birlikte olmaya devam mı ederdin?

9. Ya her gün biriyle sevişip hiç zevk alamayacak, orgazm olamayacaksın ya da mastürbasyon yaptığında kimsenin yaşamadığı orgazmı yaşayacaksın. Hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Sonsuza kadar yaşayıp seks yapmamak mı yoksa 1 ay yaşayıp her gün seks yapmak mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1283
677
306
288
182
156
139
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın