Görüş Bildir
Haberler
PC
Bu İçerikte Rise Online World’de Yer Alan Boss’ları İnceliyoruz!

Bu İçerikte Rise Online World’de Yer Alan Boss’ları İnceliyoruz!

Kerem Doğan Karakoç
04.11.2022 - 15:05 Son Güncelleme: 27.10.2022 - 11:20

Yerli MMORPG Rise Online World'e atılan oyuncuların sık sık karşılaştığı düşmanları bu listede derledik. İşte ROW dünyasının en güçlü düşmanları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hellhound

1. Hellhound

Narun Tower bölgesinde oyuncuları avlamayı bekleyen Hellhound bu bölgede vakit geçiren oyuncuların yakından tanıdığı düşmanlar arasında yer alıyor.

2. Centaur Chieftain

2. Centaur Chieftain

Oyunun en popüler boss düşmanlarından biri de Centaur Chieftain oldu. Dev insan başlı at türünün önderi olarak oyunculara zorlu bir mücadele yaşatıyor.

3. Spider Queen

3. Spider Queen

Spider Queen de oyunun Death Valley bölgesinde karşımıza çıkan düşmanlarından biri. Dev boss çetin bir savaş vermeden asla yıkılmıyor. Araknofobisi olan oyuncuları zorlayan Spider Queen, Rise Online World bünyesindeki en güçlü düşmanlardan biri.

4. Dread Cyclops

4. Dread Cyclops

Başındaki tek gözüyle korku salan Dread Cyclops da Rise Online World oyuncularının aşina olduğu düşmancıl yüzler arasında yer alıyor. Dev kiklop oyunun ürpertici diyarlarında cirit atıyor.

5. Flame Rock

5. Flame Rock

Alev saçan gövdesiyle karşımıza çıkan Flame Rock da popüler MMORPG'nin oyuncuları davet ettiği dünyada ağır hasarları ile tanınıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ruthless

6. Ruthless

Azrail'i andıran suretiyle oyuncuları iyice yoran Ruthless da Rise Online World boss düşmanları arasında karşımıza çıkıyor. Zincirlenmiş vücudu ve dev orağı ile dikkat çeken Ruthless'a karşı dikkatli olmanızda fayda var.

7. Earth Worm

7. Earth Worm

Adını Dünya Yılanı olarak çevirebileceğimiz Earth Worm karakteri de MMORPG'nin kıdemli oyuncularının yakından tanıdığı düşmanlar arasında yer alıyor.

8. Devourer

8. Devourer

İlginç bir estetiğe sahip olan Devourer oyunda atılacağınız serüvenlerde karşınıza çıkan kuvvetli düşmanlar arasında. Pek çok bölgede görebileceğiniz Devourer'a karşı durmadan önce dikkatli olmanızda fayda var.

9. Elemental Lord

9. Elemental Lord

Elemental Lord ise tabiatın güçlerini bünyesinde toplayarak oyunculara çetin bir mücadele sunuyor. Bu yaratık da oyunun dünyasında karşılaşacağımız güçlü hasımlar arasında yer alıyor.

10. Lizard Dragon

10. Lizard Dragon

Lizard Dragon'un Rise Online World bünyesindeki en popüler başdüşmanlarından biri olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu dev melez yaratık oyuncuların topluca saldırdığı ve yenmek için iyice yorulduğu düşmanların başında geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın