Görüş Bildir
Haberler
Bu Gezegenden Olmadıklarına Emin Olduğumuz Kedilerin Bayılarak Yiyeceği Kısırlaştırılmış Kedi Mamaları

etiket Bu Gezegenden Olmadıklarına Emin Olduğumuz Kedilerin Bayılarak Yiyeceği Kısırlaştırılmış Kedi Mamaları

Dikkat, bu içerik yüksek doz sevimlilik barındırır! 

Kedi anneleri, kedi babaları; kısırlaştırılmış bir kedi evladınız varsa bu içerik sizin için. Bu gezegenden olmadıklarına emin olduğumuz kedilerin bayılarak yiyeceği birbirinden lezzetli ve sağlıklı kısırlaştırılmış kedi mamalarını bir araya getirdik. En çok tercih edilen mamalara göz atmak isterseniz hemen içeriğe geçelim.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Proplan

1. Proplan

Proplan Kısırlaştırılmış Somonlu Kuru Kedi Maması Kısırlaştırma sonrası hassaslaşan ve yeme eğilimi artan genç ya da yetişkin kısırlaştırılmış kedilerde kilo alımının ve taş oluşumunun önlenmesini sağlayan, lezzetliliği yüksek bir formüle sahip. Şu an indirimde ve 3 kg fiyatı 320,90 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

2. Royal Canin

2. Royal Canin

Royal Canin Fhn Sterilised 37 Kısırlaştırılmış Kedi Maması içeriğindeki düşük yağ oranıyla uygun günlük yeme miktarlarında kilo kontrolü sağlıyor. İdrarın asiditesini kontrol altına alarak idrar yollarının sağlığını güvence altına alıyor. 4 kg fiyatı şu an 348,80 TL. 

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Paketleme çok iyiydi! Kedim bayıldı, severek yiyor.''

3. Hills

3. Hills

6 ay - 6 yıl arası genç yetişkin kısırlaştırılmış kediler için içeriğindeki tüm besin maddeleri dengelenmiş olan Hills Science Plan Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması mükemmel bir lezzete sahip tavuk eti ile yüksek sindirilebilirlikte, doğal bir protein kaynağı. Şu an indirimde ve 3 kg fiyatı 249,90 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

4. Felicia

4. Felicia

Felicia Düşük Tahıllı Hipoalerjenik Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması kilo kontrolünün sağlamasına yardımcı olurken lezzetli bir mamada tüm temel besinleri sunacak şekilde dikkatle dengelenmiş protein ve yağ seviyelerini içeriyor. Şu an indirimde ve 2 kg fiyatı 128 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Denemek için aldım. 2 kedim var; 1'i normalde her şeyi yemez ama şu an hiçbir sorun yaşamıyorum. Her şey normal gözüküyor ve çocuklar gayet sağlıklı. Güvenebilirsiniz. Ha bir de sakin ve mutlular.''

5. Reflex

5. Reflex

Hayvansal protein kaynağı olarak balık unu kullanılan Reflex Sterilised Kısırlaştırılmış Balıklı Yetişkin Kedi Maması zengin içeriğiyle bağışıklık sistemini güçlendirip kedilerin sağlığını ve performansını iyileştirmeye yardımcı oluyor. 3 kg fiyatı şu an 139 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. N&D

6. N&D

Tavuk, kılçıksız buğday, yulaf ve nar içeren N&D Düşük Tahıllı Tavuk ve Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması kısırlaştırılmış yetişkin kedilerin ihtiyacı olan besin dengesini sağlıyor. Şu an indirimde ve 5 kg fiyatı 414,90 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Tavsiye edilen kaliteli bir marka olduğunu biliyordum.1 haftada tüyleri gözle görünür şekilde parlamaya başladı. Değiştirdiğimiz tek şey mama olduğu için buna yordum ve çok memnun kaldım. İçerik iyi, indirimde büyük boy alınca fiyat da gayet iyi.''

7. Purina

7. Purina

Kedilerin sağlıklı bir metabolizmaya sahip olması ve idrar yollarını koruması yönünde formülize edilen Purina One Somonlu Kısırlaştırılmış Kedi Maması Yüksek protein içeriği, düşük yağ oranı ve ortalama oranda karbonhidrat içeriği sayesinde kısır kedilerinizin daha sağlıklı olmalarına yardımcı oluyor. 1,5 kg fiyatı şu an 104,90 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

8. Legend

8. Legend

Kaliteli ve sindirim oranı yüksek içerikle formüle edilen Legend Gold Sterilised Düşük Tahıllı Kuzu Etli Kısırlaştırılmış Kedi Maması kısırlaştırılmış kedilerde ideal vücut kondisyonunun sürdürülmesini sağlıyor. Şu an epey büyük bir indirimde ve 15 kg fiyatı 389,49 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kedim bayıla bayıla yedi, tereddüt etmeden alabilirsiniz. Az sonra ikinci siparişimi vereceğim.''

9. Exclusion

9. Exclusion

İtalya'da üretilen Exclusion Monoprotein Düşük Tahıllı Ton Balıklı Narlı Kısırlaştırılmış Kedi Maması tavuk yağı, mısır, buğday, soya ve gluten içermeyen formülüyle kısırlaştırılmış kedilerin sağlıklı bir metabolizmaya sahip olmasını destekliyor. Şu an indirimde ve 12 kg fiyatı 600 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

10. La Vital

10. La Vital

La Vital Kuzu Etli Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması kısırlaştırma sonrası hormon dengesi değişen kedilerin kilo artışının önüne geçmek için besleyici ve dengeli özel formüle sahip. Şu an indirimde ve 12 kg fiyatı 369 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kedilerim ayıla bayıla yiyor. En kaliteli mamaları da kullandım piyasadaki, bu mamanın verdiği yenilebilirlik ve tüy sorunu çözümünü hiçbir mamadan alamadım. Devam edeceğim.''

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Advance

11. Advance

Kediler için protein kaynağı olarak hindi, karbonhidrat kaynağı olarak da sindirimi kolay olan arpa kullanılarak hazırlanan Advance Kışırlastırılmış Hindili Yetişkin Kedi Maması kedilerin bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Şu an indirimde ve 3 kg fiyatı 268,95 TL.

Benzer ürünleri de inceleyebilirsin.

12. Friskies

12. Friskies

Göz ve kalp sağlığını koruyan taurin ile desteklenen Friskies Somonlu ve Sebzeli Kısırlaştırılmış Kedi Maması kısırlaştırılmış kediler için, tam ve dengeli bir beslenme sağlayan, sindirimi kolay, taurin ilaveli, sağlıklı ve lezzetli bir mama alternatifi. Şu an indirimde ve 10 kg fiyatı 256,99 TL.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Üç kedim var, hepsi de severek yiyor. Sürekli kullandığımız bir ürün zaten, tavsiye ederim.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

evde kedi beslemek de ekonomik zorlar oldu ... fiyatlar uçmuş...dün kedi kumu alayım dedim,25 e aldığım kum 35 olmuş,,ya zam anlarım da bu ne be kardeşim tak... Devamını Gör