Görüş Bildir
Haberler
Hem Yetişkinlerin Hem de Çocukların Bayıldığı Çizgi Kahramanların En Sevilen Kitapları

etiket Hem Yetişkinlerin Hem de Çocukların Bayıldığı Çizgi Kahramanların En Sevilen Kitapları

Ekin Avcı
22.11.2021 - 14:59

Her çocuğun dilinden düşürmediği bir çizgi kahraman mutlaka vardır. Daha küçük yaşlarda bu ilgileri oyuncaklara yoğunlaşsa da okumayı öğrenmeleriyle beraber çocuklar kitaplara da yöneliyor. Hem çocukların hem de yetişkinlerin severek okuduğu çizgi romaları bu içerikte bir araya getirdik. Göz atmak istersen seni aşağıya alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Avengers

Avengers

''Avengers için aksiyon dolu yepyeni bir çağ başlıyor! Sper kahramanlarımız, karşılaştıkları tm tehlikelerden çok daha tuhaf ve vahşi bir tehdit karşısında yeni bir ekip kuruyorlar!'' Marvel Action Avengers-1 şu an indirimde ve fiyatı da oldukça uygun.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Çok beğendik, çok güzel bir çizgi roman!''

Venom

Venom

''Eddie, Örümcek Adam hayatını kurtardıktan sonra sadece grinin hakim olduğu bir yaşamda aydınlık ve karanlığın arasındaki çizgide dikkatle yol alıyor. Karşısına çıkmasını isteyeceği son kişi ise kesinlikle Punisher.'' Anti Venom Yeni Yaşama Yolları şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kitap çok heyecanlı ve grafikleri çok güzel! Tavsiye ederim.''

Spiderman

Spiderman

''Peter Parker, acımasız düşmanlarla ve efsanevi kahramanlarla uğraştı ama onu en zorlayacak mücadelesi okul hayatı olabilir.'' Marvel Action Spiderman-1 hem çocukların hem yetişkinlerin kabini çalıyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Oğullarım severek okuyor!''

Hulk

Hulk

''Korkunun adı var. Bu adamı fark etmeniz mümkün değil. Fark edilmeyi sevmiyor. Sessiz biri. Sakin. Biri onu kafasından vuracak olsaydı oracıkta ölüp kalırdı. Ta ki gece çökene ve başka biri uyanana kadar.'' Yoksa İkisi Birden Mi? Immortal Hulk Cilt-1 daha çok yetişkinler tarafından tercih edilen en iyi çizgi romanlardan biri.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Genel olarak beğendim, herhangi bir sorun çıkmadan geldi.''

Batman

Batman

''Dedektif Kara Şövalye'nin çevresinde dönen gizem girdapları, Batman gibi giyinmiş eli silahlı adamlar tarafından yapılan bir soygun... Morgda ortaya çıkan ve aynı şekilde ortadan kaybolan benzer görünümdeki bir dizi ceset... Bruce Wayne'in kendi kulesinde yapılan ve feci şekilde ters giden bir deney...'' Batman Dedektif Hikayeleri şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Gayet güzel, beğendim.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın