Görüş Bildir
Haberler
Son Dönemde Çocukların Elinden Düşürmeden Oynadığı En Sevilen Oyuncaklar

etiket Son Dönemde Çocukların Elinden Düşürmeden Oynadığı En Sevilen Oyuncaklar

Ekin Avcı
22.11.2021 - 12:17

Çocuklar izledikleri şeylerin oyuncaklarıyla oynamaya bayılıyor. Bu nedenle Pijamaskeliler, Robocar ve Minişler oyuncakları son dönemde çocukların en sevdiği oyuncaklar oldu. Barbie bebekler ve uzaktan kumandalı arabalar da yıllardır her çocuğun vazgeçilmezi. Çocuklarına, yeğenlerine, kardeşlerine hediye almak isteyenler için en sevilen oyuncakları bir araya getirdik. Göz atmak istersen seni içeriğe alalım.

''Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’’

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pijamaskeliler oyun seti

Pijamaskeliler oyun seti

Sevilen Pijamaskeliler karakterini bir arada sunan Prestij Oyuncak Pijamaskeliler Oyun Seti toplan 10 parçadan oluşan bir oyuncak seti. Çocukları mutlu ettiği kadar, sağlığa zararla madde içermeyen malzemeden üretilmesiyle ebeveynlerin de için rahat ettiriyor. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Kaliteli ve fiyatı çok iyi! Kırılır diye düşünmeyin, alın. Diğerleri gibi değil; aklınız da bir soru kalmasın, çok iyiler!'' 

Robocar figür oyuncakları

Robocar figür oyuncakları

Sevilen Robocar karakterlerinin figürlerini bir arada sunan Poli Robocar Figür Oyuncakları Seti çocukların bayılarak oynayacağı 4'lü bir set. Şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Beklediğimden daha iyi geldi ve boyutları normal. Bu fiyata 4 tanesini bulmak zor.''

Birbirinden tatlı karakterleriyle Minişler

Birbirinden tatlı karakterleriyle Minişler

Çocukların severek izlediği televizyon dizisi Minişler karakterlerini bir arada sunan Littlest Minişler Seti 10 parçadan oluşuyor ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Miniş sevdalısı çocuğu olan herkes almalı. Gayet kaliteli. Biz çok sevdik, kızım bayıldı!''

Yıllardır her çocuğun vazgeçilmez oyuncağı Barbie

Yıllardır her çocuğun vazgeçilmez oyuncağı Barbie

Birçok farklı tasarımı ve aksesuarı bulunan Barbie bebekler yıllardır her çocuğun hayal dünyasında büyük yer tutuyor. Barbie Gökkuşağı Renkli Saçlar Bebeği ise favorilerden ve şu an indirimde.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''Hediye olarak almıştım ama ben bile oynamak istedim. Çok güzel!''

Uzaktan kumandalı arabalar da en az Barbie kadar seviliyor.

Uzaktan kumandalı arabalar da en az Barbie kadar seviliyor.

Uzaktan kumandalı arabalar için yılların eskitemediği oyuncak diyebiliriz. Sadece çocukların değil yetişkinlerin de kalbini çalan Get Lock Dasher Uzaktan Kumandalı Araba 360 derece dönebiliyor.

Bir kullanıcı yorumu şöyle: ''21 yaşındaki erkek arkadaşıma aldım, çok sevdi; evde kedileri kovalatıyor. Tavsiye ederim, gayet güzel ürün.''

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın