Görüş Bildir
Haberler
Her Televizyona Uyumlu Birbirinden Farklı Aksesuarlar

etiket Her Televizyona Uyumlu Birbirinden Farklı Aksesuarlar

güzpilici
21.11.2021 - 05:00

Bazılarımız gündüz kuşağına kendini kaptırırken, bazılarımızsa akşam olsa da Netflixte dizimi izlesem diye mesai sonunu bekliyor. Tüplüsü, plazması, LCD ekranlısı, akıllısı... Nasıl olursa olsun televizyonlar evimizin hep baş köşesinde. Evin vazgeçilmezi televizyonlarımız için birbirinden farklı, her ihtiyaca cevap veren aksesuarlar ise burada. Neler var hemen bakalım.

 Önerdiğimiz ürünleri beğeneceğinizi umuyoruz!

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Televizyon ekranı telefon ekranı kadar önemli.

1. Televizyon ekranı telefon ekranı kadar önemli.

Cep telefonunun ekranının kırılması pek çoğumuz için korkunç bir durum. Yeni bir cep telefonu aldığımızda ilk işimiz, olası kazalarda ekranın zarar görmesini engellemek için  ekran koruyucu taktırmak oluyor. Televizyon ekranları, cep telefonu gibi elimizden kolayca düşmeyecek olsa da evdeki yaramazlar tarafından tehdit altında. İşte bu ürün tıpkı cep telefonlarındaki ekran koruyucu gibi televizyon ekranını darbelerden ve sıvı temasından koruyor. Görüntü kalitesini etkilemeyen bu ürünü almak istersen tıkla.

Kullanıcı Yorumu:

Gerçekten çok süper bir şey çok gerekli 1 tane tv yi kırmadan önce alsaydım keşke acayip güzel dayanıklı o olmasaydı benim oğlum yeni aldığımız tv yi de kırmış olurdu önüne ne geliyorsa tv ye atıyor.Sizin de böyle yaramaz yavrunuz varsa hiç düşünmeden alın hiç pişman olmazsınız bizim gibi iyi ki almışız dersiniz.Satıcı da çok ilgili ve kaliteli ürün sattığı için çok teşekkür ederim 5 yıldızı fazlasıyla hakediyor.

2. Çoğu ihtiyacımızı karşılayan HDMI kablo.

2. Çoğu ihtiyacımızı karşılayan HDMI kablo.

2K ve 4K Yüksek çözünürlüklü televizyonunuza bağlayacağınız bilgisayar , uydu alıcısı , oyun konsolu veya media player gibi cihazlarınızdan televizyonunuza yüksek kalitede görüntü ve ses aktarımı için HDMI kabloya ihtiyacınız olacak. Altın kaplama uçları ve saf bakır kablosu ile en iyi iletkenliği sağlayan bu ürün televizyonunuzun performansının tam olarak kullanılmasını sağlar. HDMI kablosunu isterseniz monitörünüzde de kullanabilirsiniz. Satın almak için tıkla.

Kullanıcı Yorumu :

görüntü kalitesini ve sesin netliği bu şekilde değiştireceğini bilseydim keşke. Boşuna beklemişim aylarca

3. VGA portlu cihazlarınız varsa dönüştürücüye ihtiyacınız var.

3. VGA portlu cihazlarınız varsa dönüştürücüye ihtiyacınız var.

Sadece VGA girişi olan monitör veya televizyonunuza HDMI çıkış veren bir cihaz bağlamak istediğinizde dönüştürücü kullanmanız gerekecek. İşte bu ürün HDMI - VGA dönüşümünü yaparak ihtiyacınızı karşılıyor.

Kullanıcı Yorumu:

Çok güzel xbox one ürünüm için kullandım yorumlarda yazıyor fakat hiçbir renk kalitesi,kasma, donma sıkıntısı yok gayet güzel ürün monitörüm eski olmasına rağmen sorunsuz çalıştı ürünü beğendim oyun konsolları için alınmaz yazmışsınız bence çok iyi bir ürün almanızı tavsiye ederim fiyatıda ucuz zaten.

4. Güvenlik kiti önemli.

4. Güvenlik kiti önemli.

TV ünitesi üzerinde duran televizyonlar estetik dursa da evdeki ufaklıklar için risk olabiliyor. Küçük bir yaramazın televizyonu sallaması veya olası depremde televizyonunun devrilmesi sonucunda televizyon kullanılamaz hale gelebileceği gibi yaralanmalara da yol açabilir. Bu ürün ile TV ünitesi üzerinde duran televizyonunuzu sabitleyerek devrilmesine karşı önlem alabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu:

Mükemmel çocuklu evlerde çok korunaklı ve güvenli kzıım cok tvye gidip vuruyor assılıyordu aldım taktık ve şuan endişelnmiyorum sadece çocuk değil her sey için sabitlenmesi süper malzeme kaliteli kayışlar saglam dayanıklı montajı cok basıt fiyat uygun

5. Kablo dağınıklığına son verin.

5. Kablo dağınıklığına son verin.

Televizyona bağlanan uydu alıcısı, medya oynatıcısı ve oyun konsolu gibi cihaz sayısı arttıkça buna bağlı olarak kablo sayısı da artış gösteriyor. Televizyon arkasındaki kablo dağınıklığını ortadan kaldırmak isteyenler için bu ürün birebir.

Kullanıcı yorumu:

Ürün çok güzel bunca sene kabloları açıkta neden tuttuğuma çok üzüldüm

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın