Görüş Bildir
Haberler
Bu Gerçek Harry Potter Hayranlarını Şaşırtacak! Harry'nin Alnındaki İzin Aslında Ne Olduğunu Biliyor musunuz?

etiket Bu Gerçek Harry Potter Hayranlarını Şaşırtacak! Harry'nin Alnındaki İzin Aslında Ne Olduğunu Biliyor musunuz?

Aysima
18.01.2019 - 12:04

2011'de Harry Potter serisinin en son filmi çıkmıştı, hepimizin kalbi kırıktı ve artık her şeyin sonuna gelinmişti. Eğer bir muggle değilseniz, sizler için Buzzfeed'den derlediğimiz içeriğimize bir göz atın!

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jemimaskelle...
İçeriğin Devamı Aşağıda

"Her hafta yeni bir Harry Potter haberi olamaz ki" dedik kendimize.

Yanılmışız!

Geçenlerde ortaya atılan "büyücüler altlarına yapıyor" bilgisi internette yayıldı ve şimdi de insanlar Harry'nin izi hakkında kafayı yiyorlar.

(Ölümüne fan olanlar için dip not: Birazdan vereceğimiz bilginin Pottermore'da 2017'de verildiğini biliyoruz, fakat muggle'lar bu bilgiyi geçenlerde öğrendi.)

Twitter kullanıcısı @todayyearsoldig, Harry'nin alnındaki izin, Avada Kedavra lanetindeki el hareketleriyle aynı biçimde olduğu ortaya koydu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu çok da yeni bir bilgi sayılmasa da, insanların son yıllarda sosyal medyada bunun hakkında konuştuğunu görebilirsiniz. Yine de, fanlar (veya fan olmayanlar) şokta!

Birilerinin eğlencesini mahvetmek istemiyoruz ama birkaç kanıtımız olabilir. 2007 yılında J.K. Rowling Harry'ye bu işareti verdiğini, çünkü havalı göründüğünü söyledi.

Hayranlarla sohbet sırasında (ahh o sosyal medya öncesi güzel günlerde), Rowling'e şu soru yöneltildi: 'Harry'nin başındaki iz neden şimşek şeklinde?' Rowling'in cevabı şöyle oldu: 'Dürüst olmam gerekirse, havalı olduğundan. Kahramanımın donut şeklinde bir iz taşımasını istemedim.'

%95 eminiz ki, asa hareketi Pottermore'un en parlak döneminde ortaya çıktı. Bu da demek oluyor ki simgelerinin şimşek işareti olmasının sebebi Harry'nin izi.

Ve insanlar şu şok edici başlıklarla geliyorlar: "Görünüşe göre Harry Potter'ın yara izi şimşek işareti değilmiş." Gerçekler biraz geriyor sanki.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şeyi bir kenara bırakırsak, Harry Potter hakkında konuştuğumuz her gün güzel! Konuşmaya devam edelim.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
274
108
72
66
50
38
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Naz Yalcınkaya

geçenlerde yine izledim finalde yine üzüldüm bitmemeliydi

Bkt

iyi de işaretler ters. kitabın yazarı bile açıklamasında sebep söylemiyor fanlar iyice kafayı yemiş

the-nightwing

Yok Rowling söylüyor, bu yıllardır bilinen bir şey.