Görüş Bildir
Haberler
Bu Gece Barda Gönlüm Hovarda! Kız Kıza Çıkılan Gecelerde Mutlaka Yaşanan 13 Durum

Bu Gece Barda Gönlüm Hovarda! Kız Kıza Çıkılan Gecelerde Mutlaka Yaşanan 13 Durum

Öykü Parlak
22.11.2017 - 17:42

Kız kıza dışarı çıkmanın tadı gerçekten başka. İnsan kendini Sex and The City'nin bir bölümündeymiş gibi hissediyor. Eğlenmek için kimseye ihtiyacımız yok. Biz bize yeteriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İçilen renkli ve neşeli içkilerden sonra gelen pek de neşeli olmayan sarhoşluk

Gecenin başında herkes çivi gibidir. Makyajlar henüz akmamıştır. Kandaki alkol oranı sıfıra yakındır. İsmini okuyamadığın ama görüntüsü pamuk şeker gibi olan çeşit çeşit kokteyller arka arkaya gelir. Bu pamuk şeker görüntülerine aldanıp içtiğin o kokteyller yüzünden her yere kusacağını öngöremezsin. Evini bulmak için ormanı işaretleyen Hansel ve Gretel gibi, eve giden yolun her noktasına kusar ve alanını işaretlersin.

2. Eski sevgiliye mesaj atmak

Her insanın bir kere yaşayıp sonra akıllandığı bir tuzaktır bu. Vücuttaki alkol oranı arttıkça, beyninizi artık siz değil kadehler yönetiyordur ve o mesaj atılır: 'Uyudun mu?' Mesajı geri alamazsın. Cevap verse ne diyeceğini bilemezsin. Fakat bu tecrübe seni geliştirir. Bundan sonra alkol alacağın zaman telefonunu sana en uzak noktaya koyar ya da kapatırsın.

3. Birbirini gaza getirmek

“Boş versene ya sana adam mı yok?”, “Amaan bence mesaj at ne kaybedersin ki?” ,”Biz var ya her şeyin en iyisini hak ediyoruz. Bundan sonra sadece kendimizi düşüneceğiz”  Hadi o zaman şerefeee. Tanıdık geldi değil mi?

4. Ağlayarak Yıldız Tilbe şarkıları dinlemek

Oysa gece ne kadar keyifli başlamıştı. Birkaç saat içinde nasıl oldu da acıların kadınına dönüştük acaba? Hafifeeeeeee almaaaağğğğ aşşkkk vururrrr insanaaağğğğğ

5. Topukluları çıkarıp çıplak ayakla yürümek

Vücudun giderek ağırlaşır. Artık dayanacak gücün kalmamıştır. Topukluları eline alıp tüm caddeyi o şekilde yürümeye başlarsın. Ağlayarak Yıldız Tilbe şarkıları

söyleme isteği de tam bu sırada gelir aslında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Çok eğleniyoruz temalı storyler paylaşmak

Toplamda üç dört saat dışarıda olmanıza rağmen, herkes kişi başı en az 5 story, 4 tweet ve 2 instagram postu paylaşır. Kız kıza çıkılan gecelerin asla dile getirilmeyen ama herkes tarafından bilinen kuralıdır bu.

7. Değişik içecekler denemek

Kıyafet dener gibi, üst üste farklı şekillerde ve renklerdeki içkileri denersin. Başta hepsi hoşuna gider. Meyve suyuna benzeyen, şekerli ve lezzetli içeceklerdir hepsi.  Gerçek yüzlerini birkaç saat içinde gösterecek olan minik canavarlar…

8. Sık sık mekan değiştirmek

Eğlenceli bir gecenin önemli bir diğer kuralı da tüm mekanları gezmektir. Çünkü hiçbir mekan sizin hayalinizdeki eğlenceyi size veremez ve sürekli mekan değiştirerek ideal mekanı bulmaya çalışırsınız.

9. Geçen süreyle birlikte değişen imaj

Gecenin başında şampuan reklamındaki gibi dolgun ve parlak olan saçlarınız, ilerleyen saatlerde kabarmış, tel tel olmuştur. Makyaj vloggerı ustalığında yaptığınız o güzel makyajınız akmış ve tazelenemeyecek hale gelmiştir.

10. Eve gidene kadar şarkı söylemek

Alkolün de verdiği cesaretle, bağıra bağıra şarkılar söylenir, nağmeler yapılır. O an dünyanın en güzel sesi sizin sesinizmiş gibi gelir. Bunun bi tık ötesi zaten “Acaba O Ses Türkiye’ye mi katılsam ya?” diye düşünülen aşamadır. Onu sonra inceleyelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ertesi sabah yaşanan ağır pişmanlık

Sabaha karşı eve gelmişsin. Klozete kusarken doğru noktayı tutturamayıp, banyonun her yerini süslemişsin. Makyajını silmeye halin olmamış. Geceki makyajın, yastık kılıfında sana gülümsüyor. Yaşadığın dayanılmaz baş ve mide ağrılarına değinmiyorum bile…

12. Çok içmeyen kişinin navigasyon olarak kullanılması

İstisnasız herkes takside uyuyacak. Uyumayan da zaten “Abi kenara çek kenara çek kusucam galiba :S” diye debeleneceği için, ayık bir kişinin mutlaka önde oturup evi tarif etmesi lazım. Taksi şoförüyle sohbet edip “Evet abi tadında bırakmak lazım aslında. Ben söyledim ama beni dinlemediler” şeklinde arkadaşlarının arkasından sallamak da opsiyonel.

13. 'Bir daha asla bu kadar içmeyelim ve telefonlarımızı birbirimize verelim' sözleri

Evet. Eğlenceli bir gecenin en öğretici ve olası sonu bu. Bir daha bu kadar

içmeyelim. Bir daha üst üste yeni içkiler denemeyelim. Bir daha birbirimizin

çantasına kusmayalım. Bir daha eski sevgiliye “Uyudun mu?” mesajı atmayalım.

Söz mü?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
183
171
53
15
15
10
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın