Görüş Bildir
Haberler
Bu Fotoğraf Testiyle Nerede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

etiket Bu Fotoğraf Testiyle Nerede Yaşaman Gerektiğini Söylüyoruz!

Aslında yaşaman gereken yer neresi? 

Çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. 👇

1. 👇

2. 👇

2. 👇

3. 👇

3. 👇

4. 👇

4. 👇

5. 👇

5. 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. 👇

6. 👇

7. 👇

7. 👇

8. 👇

8. 👇

9. 👇

9. 👇

10. 👇

10. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

New York!

New York!

Sen tam bir patronsun. Hırslısın bir kere. Kazanmak için her şeyi yapar, kaybederken bile kazanan şanslı azınlıktansın da. Vizyonun geniştir, tarzın şıktır ve her şeyin de büyüktür: Evin büyük, cüzdanın büyük, ofisin büyük. Big Apple'ın gökdelenleri senin tarafından fethedilmeyi bekler yani. Büyük adamsın hasılı, bay/bayan CEO!

Los Angeles!

Los Angeles!

Senin için bu dünya, adeta bir disko topu niteliğinde, onun altında sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmeyi ve partilemeyi kendine görev bellemişsin. Ayrıca senin elinden kurtulan bir fırsat da yok. Onu anında değerlendirir, 'keş'e çevirirsin. Ancak bu özellikler senin dışarıya yansıttığın. Tüm bu 'Californication' içinde, Melekler Şehrinin her daim tepede duran güneşi gibi, parlak bir yüreğe de sahipsin. Bunu sadece sen bilebilirsin, gerisi fasa fiso!

Tokyo!

Tokyo!

Seni tanımlayan en doğru iki kelime: Zeki ve çalışkan. Tek başına zeka, gerçekten çok yetersiz bir şeydir. Hatta sahibine, kibirden başka bir şey vermez. Ama sen onu karınca misali çalışkanlığınla öyle bir harmanlıyorsun ki, karşımıza BAŞARI çıkıyor. Ancak asosyal asla değilsin. Eğlenmenin, gezmenin-tozmanın da hası sendedir. Canon'larla, Nikon'larla dünyayı fethetmenden belli ;)

Montevideo!

Montevideo!

Dünyanın en gamsız insanı olman kuvvetli muhtemel. Dibine bomba düşse, 'hay allah neden bu kadar ses çıktı ki' dersin, o derece etrafla alakan yok. Canını sıkan tek şeyse, stresli ve agresif insanlar. Onları anlamakta zorluk çekiyorsun. Çünkü insan mutlu olmak için yaşar, sen de bunu biliyorsun, formülü ise arka cebinde. Kastırmıyorsun ayrıca, komplekslerinse: Not Found. Ütopyada yaşıyorsun sen kısaca!

Sidney!

Sidney!

Sen melek gibi bir adam/kadınsın. Birisi sana tokat atsa, öbür yanağını çevirirsin. Kötüsünü hiç düşünmüyorsun, ki insanların kötü olmasının altında yatan nedenlerle daha çok ilgileniyorsun. Ayrıca oldukça arkadaş canlısısın. İyi bir dinleyicisin, tepeden bakmazsın, yargılamazsın da. Bu yüzden arkadaşların seni hep yanlarında isterler, iyi geliyorsun herkese. Kısaca tertemiz, mis gibi insansın!

Paris!

Paris!

Aşk için doğmuşsun! Ama seni çok heyecanladıran şeylerden sıkılabiliyorsun da. Hayatın minik sürprizleri seni şımartıyor, her gün yeni bir şeyler görmek umuduyla uyanıyorsun. Romantiksin, sevimlisin ama biraz çılgınsın da. Paris senin başkentin. Hayallerinin gerçeğe dönüştüğü yer. Hala görmediysen lütfen geç kalma.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
358
170
113
73
37
28
20
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ördekkaç

Los Angeles, Oldu o zaman yarın oraya uçuyorum ilk iş.

-1412

Sydney çıktı. İlginç ama güzel :D beğendim ben bunu. Kesin Londra diyecek diye düşünmüştüm :D