Görüş Bildir
Haberler
Bu Evet Hayır Testine Göre Kore'ye Gitsen Hayatta Kalabilir misin?

Bu Evet Hayır Testine Göre Kore'ye Gitsen Hayatta Kalabilir misin?

GNS
11.12.2023 - 11:13 Son Güncelleme: 11.12.2023 - 23:53

Dizi ve filmlerden gördüğümüz, şarkılarıyla coştuğumuz Güney Kore, aslında dışardan bakıldığında harika ve mistik bir diyar gibi duruyor değil mi? Fakat davulun sesi uzaktan hoş gelir... K-POP, K-Drama izlemekle olmuyor o işler. Sence sen Kore'ye gitsen hayatta kalabilir misin? 

Hadi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlayalım bakalım, ekmek yemeden doyabilir misin?

2. 7/24 sarımsak kokusu ile yaşayabilir misin, sarımsak sever misin?

3. Soğuk havalarda bile kombininden ödün vermeden, dayanıklı gezebilir misin?

4. Yaş farkı olduğunda bile alt-üst ilişkilerine katlanabilir misin?

5. Hadi hafızana kuvvet dersek, tüm özel günleri hatırlayıp buna göre hareket edebilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Her yerde et kokusu olması senin açından sorun olur mu?

7. Hafta sonu geldiğinde biraz gezeyim diye dışarı çıktın; her yerde el ele, göz göze, diz dize romantik çiftler olması keyfini kaçırır mı?

8. Tüm çöpleri meyve sebze, geri dönüşüm, paketli gıda ve daha sayamayacağımız kadar ayrıştırıp öyle atabilir misin?

9. Tıpkı bir bodyci gibi tüm öğünlerinde pilav tüketebilir misin?

10. Normale kıyasla daha uzun saatler çalışabilir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dış görünüş konusunda haddinden fazla eleştirilmeye açık olabilir misin?

Kore'ye gitmek için daha neyi bekliyorsun?

Kore'ye gitmek için artık hiçbir engelin kalmadığını söyleyebilirim. Güney Kore, dışarıdan bakıldığında adeta bir renk cümbüşü, ışıltılı ve büyüleyici bir diyar gibi görünse de, kültür farklılıklarının getirdiği zorluklarla yaşaması pek de kolay olmayan bir ülke. Ancak senin karşına çıkan hiçbir engel, hiçbir zorluk seni yıldıramaz. Gördüğüm kadarıyla Kore kültürüne olan inanılmaz sevgin ve bu uğurda gösterdiğin çaba, karşına çıkabilecek her türlü zorluğu aşmana yardımcı olacak. Unutma senin inanılmaz bir gücün ve sevgin de var!

Kore'nin yaşam standartlarına uyum sağlamak da senin için hiç de zor olmayacak. Sarımsak ve et kokusuna karşı gösterdiğin direniş, lapa pilavlarına olan aşkın ve soğuk hava koşullarına karşı koyabilme gücün, seni Kore'nin gerçek bir savaşçısı yapacak. Romantizmin öncüsü, soğuğun kalkanı, sarımsak ve et kokusunun direnişçisi, lapa pilavların savaşçısı olarak Kore, seni kollarını açmış bekliyor. Hadi, daha fazla bekletmeyelim!

Yol yakınken bu sevdadan vazgeç!

Sen yol yakınken bu sevdadan vazgeçsen iyi olacak. Yani, seninle Kore arasındaki bu büyülü bağ, belki de hiç beklenmedik bir şekilde son bulabilir. Aşk dediğin kör kütük olmak demek değil ya, hiçbir şeyine katlanamıyorsun daha, nasıl yaşayacaksın Kore'de?

Daha şimdiden onunla ilgili pek çok şey seni rahatsız ediyor, oraya gittiğinde nelerle karşılaşacaksın bir düşünsene! Daha yolun başındayken bu kadar zorlanıyorsan, Kore'nin tam kalbinde nasıl ayakta kalacaksın? Kültür, kimi zaman insanı zorlayan bir labirent olabiliyor. Ve işte tam da bu noktada, daha testi çözerken 'Irmağının akışına ölürüm Türkiyem' diyerek, kendi kültürünü özlemeye başlamışsın.

Yurt dışında yaşamak, özellikle de Kore gibi bir ülkede, gerçekten zor olabilir. Bu yüzden, belki de başka yerlere yönelmek daha iyi bir seçenek olabilir. Kore, seni hem ruhen hem de bedenen yorabilir, hatta yerden yere vurabilir. Havasına, suyuna, taşına, toprağına alışmak belki de beklediğinden çok daha zor olabilir. Ve sonunda, belki de Kore'nin aslında hiç de senlik olmadığını anlayabilirsin.

Bu yüzden, belki de bu aşk hikayesini daha fazla uzatmadan, başka bir rotaya yönelmek en iyisi olacak. Unutma, dünya büyük ve keşfedilecek pek çok yer var. Kore senin için yanlış bir seçim olacak, bu yüzden başka bir seçenek üzerinde düşünmekte fayda var.

Bu testleri de çözmek isteyebilirsin:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
80
66
50
23
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın