Görüş Bildir
Haberler
Bu Emojilerden 10/15'ini Kullanıyorsan Senin Ruhun Çok Genç!

etiket Bu Emojilerden 10/15'ini Kullanıyorsan Senin Ruhun Çok Genç!

Bakalım senin ruhun ne kadar genç?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seç bakalım!

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen genç bir ruha sahipsin!

Sen genç bir ruha sahipsin!

Sen kaç yaşında olursa ol, hangi yaşa gelirsen gel, hep genç kalacaksın. Atom çekirdeğinin etrafından dönen elektronlar gibi, enerjik, hızlı ve kıpır kıpırsın. Seninle takılan kişi, senin gençlik ateşinden yorulur, dizlerinde derman kalmaz. En çok duyduğun lafsa 'İki dakika otur be kardeşim.' ama yok, imkanı yok... Sen yaşlanmazsın, o ruhtan bize de iki tane versene :)

Sen olgun bir ruha sahipsin!

Sen olgun bir ruha sahipsin!

Senin ruhun, Dante gibi, tam ortasında hayatın ve bu dünyayla alakalı bazı şeylerin farkındasın artık. Eskiden olduğu gibi, çabuk sinirlenmiyor ve çabuk karar vermiyorsun. Daha temkinli ve bağışlayıcısın. Gerçekçisin artık: Mantıklı, analizci, iş bitiren. Ayrıntılarda boğulmuyor, çabucak sonuca yöneliyorsun ama hala kat edecek mesafen olduğunu da söylemek gerek. Bu yola devam etmeden önce, arabanın yağını-suyunu-lastiklerin havasını kontrol etmense naçizane tavsiyemiz; yolda kalırsın öbür türlü, rezillik olur :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
144
131
93
42
28
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

Sen olgun bir ruha sahipsin

WALRİDER

Sen olgun bir ruha sahipsin! Senin ruhun, Dante gibi, tam ortasında hayatın ve bu dünyayla alakalı bazı şeylerin farkındasın artık. Eskiden olduğu gibi, çab... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Sen olgun bir ruha sahipsin!