Görüş Bildir
Haberler
Bu Doğal Taşlardan Hangisi Burcunla Eşleşiyor?

Bu Doğal Taşlardan Hangisi Burcunla Eşleşiyor?

Bu doğal taşlardan hangisi senin burcunla birebir eşleşiyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burcunu seç, hemen öğren!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kan Taşı!

Kan Taşı!

Burcuna göre sana iyi gelen taş kesinlikle kan taşı! Kan taşı evde bulundurulduğunda huzurun dengelenmesini sağlar ve bu gözle görülebilecek kadar nettir. Huzurun ve dengeyi sağlayan en önemli taşlardan birisi olan kan taşı Mısır döneminde en çok kullanılan taşlardan birisi. En belirgin özelliklerinden birisi vücudun bağışıklık dengesini düzenlenmesini ve kırılganda uğursuzluk getirdiğine inanılmasıyla bilinir. Kansızlığa da iyi geldiği belirtilen bu taşın senin taşın olmasının bizce de bir alakası var. Hemen bir adet edinmelisin.

Sitrin Taşı!

Sitrin Taşı!

Doğada nadir bulunan bu taşın özellikleri saymakla bitmez. En büyük özelliklerinden birisi bereketi arttırdığıdır. Yağmur yağması için yapılan dualara da bu taşla çıkılırmış. Sitrin taşı sindirime ve zihinsel fonksiyonlara yardımcı olur. Boyuna takılan sitrin taşı başka insanların negatif enerjisinden sizi korur. Cep telefonu ve birçok elektronik cihazdan aldığımız radyasyonu önler ve manyetik etkilerden korur. Şiddetli baş ağrılarına iyi gelir. Senin için seçtiğimizi bu taş senin ayında doğan kişilere çok iyi geliyor ve uyumluluk sağlıyor. Cilde tazelik verir ve vücutta zehirli maddelerin atılmasına yardımcı olur. Göz için de iyi gelen sitrin taşı, gözün iyi görmesini sağlar.

Hematit Taşı!

Hematit Taşı!

Hematit taşı doğada bulunan stresi en aza indiren en iyi taşlardan birisidir. Vücudunuzu ve zihninizi kolayca yönetmenizi sağlar. Cesaret verir ve korkularınızdan arınmanızı sağlar. Kararsız kaldığınızda karar vermenizi kolaylaştırır. Senin doğduğun zamana en uygun taş hematit taşı. Seni çok mutlu edecek ve kafanı rahatlatmak için yardımcı olacak bir taş. Dikkat dağınıklığına çok iyi gelecek ve hafızanı güçlendirecek bir yapısı var. Psikolojik etkisi büyük ve mutluluk verir. Sürekli pozitif düşünmeye yol açıyor. Kan dolaşımını güçlendirir, kalbi ve böbreği korur. Son dönemlerde seni baya negatif gördük bu yüzden sana bu taşın iyi geleceğini düşünüyoruz. Bulduğun her alanda bu taşı yanında taşımaya çalış. Vücudunda bulundur. Mutluluğunu bu taşla taçlandır.

Labradorit Taşı!

Labradorit Taşı!

Gözler için faydalı olan bu labradorit taşı senin için çok uygun bir taş. Doğduğun aya göre senin için bu taşı seçtik. Yüksek kan basıncının dengelenmesinde faydalıdır. Kalsiyum eksikliği olan kişilerde kalsiyum eksikliği giderici enerjisi vardır. Aşırı üşüme gibi şikayetlerini giderici özellikleri vardır. Sana ve şu son zamanlarda yaşadıklarına iyi gelecek olan bu taşı yanından ayırmaman gerekiyor. Sınavlara girmeden önce enerji toplamak için bu taşı vücudunda taşıman gerekiyor. Mevsim değişikliğinde oluşan psikolojik bozukluklara yardımcı olur. Kanada sahillerinde ortaya çıkan bu taş güzellik özelliğiyle de bilinir. Senin için çok enerji sağlayacak bu taş. Pozitif enerji sağlayan bu taşı sakın yanından ayırma.

Ay taşı!

Ay taşı!

Burcuna göre sana iyi gelen taş kesinlikle Ay taşı! Enerjisinin seni sardığını göreceksin ve somut örneklerini fark edeceksin. Genellikle mücevher yapımında kullanılır. Senin gibi hassas özelliklere sahiptir ve pamuklara sarılarak kullanılması lazım. Sen de aynı öylesin. Karakterinin yapısı olarak kolay zarar görebilen birisin. Ay taşı gibi kendini saklaman gerekiyor. Seni kıran insanlardan uzak dur. Bu hayata bir kez geliyorsun ve kimsenin sana zarar vermesine izin verme. Vücutta oluşan kramplara iyi gelir. Duygusal dengeyi sağlar ve egoya karşı gelir. Sevgilinle aranda oluşacak bozukluklara iyi gelir. İletişimi kuvvetlendirir ve aranızın ısınmasına yol açar. Toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Tokluk hissi verdiği için yapacağın diyetlere yardımcı olur. Ay taşını yanından ayırmamalısın ve bir parçan haline getirmelisin.

Peridot Taşı!

Peridot Taşı!

Sinir, korku ve gerginliğe iyi gelir. Senin burcuna iyi gelen bu taş geçmiş yıllarda kötü ruhları uzak tutmak için kullanılırdı. Değerli taş olan bu peridot taşı takı olarak kullanılır. Vücuttan toksinlerin atılmasına yardımcı olur. Kalp ve karın hareketlerinin açılmasını sağlar ve temizler. Önsezilerin güçlenmesini sağlar ve saldırganlık duygularını azaltır. Son dönemlerde oluşan ve kafanda netleştiremediğin durumları netleştirmene yardımcı olur. Kendini bambaşka bir dünyada hissetmeni sağlar. Kendini son dönemlerde çok yorgun ve bitkin hissettiğinin farkındasın. Bu taş enerjine ve yenilenmene yardımcı olacak. Boyun çevresine doğru takıldığında gücünün daha çok gösterdiği bilinir. Yanından ve vücudundan uzak tutma. Kendinin bir parçası haline getirmelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
137
89
29
18
14
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhan Ulusoy

Ay taşı!

TEYLA

Labradorit Taşı!

Violet Tetikçi

Akrep burcu peridotmuş aşkolar kız nerden bulucam bu taşı ayol cidden iyi geliyomu bu taşlar şaka bir yana hmm.