Görüş Bildir
Haberler
Çizgi Film Karakterlerinden Hangisi En İyi Arkadaşın Olurdu?

etiket Çizgi Film Karakterlerinden Hangisi En İyi Arkadaşın Olurdu?

Öğrenmek için haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seç.

3. Bir insanı tanımanın en iyi yolu, onunla yolculuk etmektir demişler... Seninle bir yolculuğa çıkalım. Hangi yoldan gitmek istersin?

4. Peki favori hayvanın hangisi?

5. Şimdi de bir sosyal medya mecrası seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlkokulda nasıl bir öğrenciydin?

7. En sevdiğin animasyon filmini seç şimdi de!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bugs Bunny!

Bugs Bunny!

Seni diğerlerinden ayıran en temel özellik, oldukça zeki olman. Her girdiğin ortamda zekanla bir adım öne çıkıp, her türlü sorunu keskin zekanla aşarsın. Senin için zor diye bir şey yok. Zoru hemen yaparsın, imkansız ise biraz zaman alır. Bunun yanında oldukça barışçıl birisin ve sana dokunmasalar bin yıl barış içinde yaşarsın. Ama sana dokunanın vay haline. Anasından doğduğuna pişman edersin onları. O zaman ne yapıyoruz, sana dokunmuyoruz; zekandan faydalanıp, barış içinde yaşıyoruz. :)

Tweety!

Tweety!

Senin kadar tatlısı, senin kadar masumu geldi mi bu dünyaya acaba? Şeker gibisin şeker. Şekerin fazlası zarar biliyoruz ama senin fazlan zarar bile değil o kadar yani. Birazcık saf olduğun söylenebilir. Etrafındaki kem gözlerin farkında değilsin. Azıcık gözlerini aç. O göstermeyi çok sevmediğin zekanı kullan. Saf dedik ama kimse de seni küçümsemesin yani. Her türlü sorunun üstesinden gelirsin evelallah!

Red Kit!

Red Kit!

Vahşi batının cool kovboyu gibi sen de yakın çevrenin en coolusun. Tavırların, hareketlerin, mimiklerinle sana hayran olmamak çok zor. Ayrıca zehir gibi zekayı içinde barındırıyorsun. Seninle uğraşmaya çalışanlara hep verilecek güzel bir cevabın oluyor. Evde kendinle vakit geçirmeyi seviyorsun.

Tsubasa!

Tsubasa!

Sen çok başarılı bir insansın. Başarın şanstan gelmiyor tabii ki; azimlisin, hırslısın, çalışkansın. Yeteneğinse zaten Allah vergisi! Bunları harika bir şekilde harmanlayınca da ortaya senin gibi bir cevher çıkıyor işte. Bu cevheri de yıllar geçtikçe tecrübelerinle harika şekilde işliyorsun. Herkesin hayatında olmasını isteyeceği bir insana dönüşüyorsun böylece.  Atamızın dediği gibi, hem zeki hem çevik hem de ahlaklı... Daha ne kadar güzel özelliği olabilir ki bir insanın! :)

Garfield!

Garfield!

İtiraf etmeliyiz ki “Uykunu sevdiğin kadar çalışmayı sevseydin, profesör olmuştun” cümlesi en çok sana yakışıyor. Neyse şaka bir yana tembellik senin kanına işlemiş. Tembel olmasına tembelsin de, o şirinliğini, o tatlılığını ne yapacağız senin. Bir de miskinliğin sayesinde her şeyin pratik yolunu bularak tüm işlerini herkesten daha kısa sürede halledebiliyorsun. Bu da hayatında büyük bir kolaylık sağlıyor. Al sana işte tembelliğin yararları! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
761
445
302
101
59
43
37
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiğdem Pala

En sevdiğim çıktı :D Bugs Bunny

Durmuş Can Mutlu

Bugs Bunny ^^ Naber cınım :))

tuana gezer

Bugs Bunny! Seni diğerlerinden ayıran en temel özellik, oldukça zeki olman. Her girdiğin ortamda zekanla bir adım öne çıkıp, her türlü sorunu keskin z... Devamını Gör