Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Üzülürüm/Üzülmem Testi Seni Mutlu Edecek Şeyi Ortaya Çıkaracak!

Bu 8 Soruluk Üzülürüm/Üzülmem Testi Seni Mutlu Edecek Şeyi Ortaya Çıkaracak!

03.02.2022 - 20:14

Bu test senin psikolojik olarak neler yaşadığını ortaya çıkarıyor. Böylece biz de seni neyin mutlu edeceğini söylüyoruz!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Diyelim ki cep telefonunu kaybettin?

2. Seni aldattığını düşünüp ağır konuşarak terk ettiğin eski sevgilinin aslında masum olduğunu öğrensen?

3. Yeni satın aldığın bir ürünü daha uyguna görsen üzülür müsün?

4. İş yerinde pek de hoşlanmadığın bir iş arkadaşın haksızlığa uğrayarak işten çıkarılsa?

5. Bir ortamda severek takip ettiğin dizinin finaliyle ilgili spoiler yesen?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gerçekten değer verdiğin birinin senin hakkında atıp tuttuğunu öğrensen üzülür müsün?

7. Yakın bir arkadaşının başka bir insanla daha yakın olması durumuna?

8. Büyük bir çaba sarf ederek elde ettiğin bir başarı sevdiğin biri tarafından küçümsense?

Yoğun rutinine biraz ara vermek!

Yoğun rutinine biraz ara vermek!

Çok yoruldun biliyoruz. Gerek yaşadığın hayat, okul ya da iş, belki de işsizlik, ruh halin hepsi seni her geçen gün daha da yoruyor. Sürekli bir şeylere çabalıyor ve bir sonuç alamıyormuş gibi hissediyorsun. Zihnin hep dolu ve bu da seni aşırı yoruyor. Hayatta her şeye yetişemezsin. Kendini mükemmel olmak için fazla yoruyorsun. Aslında yaptığın ve hedeflediğin pek çok şeyde amacına ulaşıyorsun. Başaramadıkların için fazla üzülme. Bunlar sana özgü değil, hepimizin yaşadığı ve başımıza gelen şeyler. Biraz akışına bırakmaya ihtiyacın var, sakin bir akışa ve kendini dinlemeye. Mola vermeye ne dersin?

İlişkilerini düzenlemek!

İlişkilerini düzenlemek!

Sen bütünüyle sevgi dolu ve cana yakın bir insansın. Etrafındaki insanlar tarafından da çok seviliyorsun. İçin dışın bir, herkesin hayatında olmasını istediği insanlardan birisin. Ama bu aralar işlerinin ya da zihninin yoğunluğundan sevdiklerini biraz ihmal etmişsin. Eh haliyle içlerinde bu duruma kırılan, üzülenler olmuş. Biraz sevdiklerinle ilişkilerini düzenlesen hepiniz daha mutlu olacaksınız emin ol.

Paylaşmak!

Paylaşmak!

Sen hayatı herkes için yaşayan birisin. Herkes mutlu olsun, pastadan herkes pay alsın istiyorsun. Kimin ne derdi olsa yetişirsin. Hatta çoğu zaman kendinden taviz verirsin. Ama burada unuttuğun çok önemli bir şey var; kendin! Bütün sıkıntıları kendine yük ediyorsun ve üzmemek için kimseyle de paylaşmıyorsun. Mutsuzluğunu ve sıkıntılarını paylaşırsan sana yaptığı yük azalır ama karşındakine yük olmaz. Dağılır gider. Bu yüzden onların da sana yardım etmesine fırsat vermelisin.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
157
41
37
17
16
14
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Yoğun rutinine biraz ara vermek! Yoğun rutinine biraz ara vermek! Çok yoruldun biliyoruz. Gerek yaşadığın hayat, okul ya da iş, belki de işsizlik, ruh halin... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yoğun rutinine biraz ara vermek! Çok yoruldun biliyoruz. Gerek yaşadığın hayat, okul ya da iş, belki de işsizlik, ruh halin hepsi seni her geçen gün daha da ... Devamını Gör

Regina Phalange

Ama hepsi üzücüüüüüüüüü