Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruluk Test ile Senin En Mükemmel Yanını Ortaya Çıkarıyoruz!

etiket Bu 8 Soruluk Test ile Senin En Mükemmel Yanını Ortaya Çıkarıyoruz!

Herkesin mükemmel olduğu bir tarafı vardır. Peki ya seninki hangisi?

Hemen testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım.

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım, kitap okumayı mı tercih edersin yoksa müzik dinlemeyi mi?

4. Peki hayatın boyunca sadece tek renk giyineceğini söyleseler sen hangi rengi seçerdin?

5. Söyle bakalım, dışarı çıkmadan önce sen de bilmem kaç saat boyunca hazırlanamayanlardan mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki vücudunda "keşke daha güzel olsaydı" dediğin bir yer var mı?

7. Söyle bakalım, sahip olduğun bu eşyalardan hangisini arkadaşına ödünç vermezdin? :)

8. Ve son olarak, iş görüşmesine giderken bu kıyafetlerden hangisini giymeyi tercih ederdin?

Senin en mükemmel yanın havalı bir tarza sahip olmak!

Sen giyinişin ve tarzın ile resmen harikalar yaratıyorsun. Kendine has giyim tarzın ile insanların dikkatini fazlasıyla çekiyorsun. Çünkü hem kendine yakışanı hem de kombinini çok güzel seçiyorsun. Renkleri birbiri ile öyle uyum içinde kullanıyorsun ki dikkat çekmemen imkansız. İnsanların ne dediğini çok umursamıyorsun. Sen kendini nasıl daha iyi hissediyorsan o şekilde kombinini oluşturuyorsun. Tercihlerine her zaman için güveniyorsun. Hatta genelde siyah rengini  kıyafetlerinde çok kullanırsın. Sana da çok yakıştığını düşünüyorsun. Bunu çok iyi de taşıyorsun. En dikkat çekici noktan kıyafetlerin ve onu mükemmel bir şekilde taşıman. Bir ortama gidiğin zaman ilk önce insanlar ne giydiğini merak ederler ve gözleriyle süzerler. Sonra sana selam verirler. Bu biraz da çekememezliğe giriyor gerçi. Ama bunlar senin umurunda değil. Cool bir insansın ve bunu korumayı her zaman tercih edersin. Gerçekten mükemmel bir detaysın!

Senin en mükemmel yanın empati sahibi bir insan olmak!

Sen o kadar iyi ve merhametli bir insansın ki etrafındaki herkes bu yüzden seni çok seviyor. Kimsenin kalbini kırmak istemiyorsun ve hep anlayışlı davranmaya çalışıyorsun. Çünkü senin en mükemmel yanın insanları anlayabilmek ve empati kurabilmek. Bu özelliğin ile insanlarla çok güzel iletişim kurabiliyor ve bunu devam ettirebiliyorsun. En yakın arkadaşlarınla tartıştığın zaman veya herhangi biriyle bu durumu çok iyi bir şekilde kontrol edebiliyorsun.

Senin en mükemmel yanın güzel bir gülüşe sahip olmak!

Senin en mükrmmel yanın tatlı dilin, güler yüzün. İnsanlar senin gülüşüne hasta resmen. Öyle içten öyle güzel gülüyorsun ki etkilenmemek elde değil.  Seninle muhabbet etmeye bayılıyorlar. Çünkü çok tatlı dilli bir insansın. İnsanlar ile muhabbet etmeye bayılıyorsun. Ama öyle gereksiz konuşmazsın. Gerektiği kadar konuşursun. Bu da seni daha çekici yapıyor. Tavırların o kadar doğal ki bu yönünü insanlar çok seviyor. Bir dertleri olduğu zaman ilk gelecekleri kişi sen oluyorsun. Hiçbir şekilde kendini gösterme gibi bir derdin yok. Olduğun gibisin. Her zaman önceliğin kendinin ne hissettiği, ne düşündüğü. Kendi dünyanda yaşayan bir insansın. Bu da insanların seni daha çekici bulmasını sağlıyor. Aslında kaçan kovalanır hesabı gibi bir şey bu. Ama tek fark sen bunu bilinçli bir şekilde yapmıyorsun. Sen hep böyle doğal ol! Çünkü böyle harikasın.!!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
640
319
163
152
43
32
16
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın