Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruyu Çöz, Senin En Güçlü Yanını Söyleyelim!

etiket Bu 10 Soruyu Çöz, Senin En Güçlü Yanını Söyleyelim!

Ebru Çiftçi
09.05.2018 - 16:08 Son Güncelleme: 09.05.2018 - 16:17

Senin en güçlü yanın ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini söyle bakalım

2. Kaç yaşındasın?

3. Söyle bakalım, ilişkilerinde duygularınla mı yoksa mantığınla mı hareket edersin?

4. Daha önce gece gündüz uğraştığın bir iş oldu mu?

5. Peki en sevmediğin insan karakteri hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kötü olaylar yaşadığın zaman bununla nasıl başa çıkarsın?

7. Bunlardan hangisi sende daha çok var?

8. Sence mutluluk bunlardan hangisidir?

9. Peki ilişkilerinde genelde ilk adımı hangi taraf atar?

10. Ve son olarak, güçlü insanlar için söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayata karşı pozitif yaklaşmak!

Senin en güçlü yanın pozitif olmaktır! Sen hayatında ne yaşarsan yaşa, istersen en kötüsünü yaşa yine de olaylara iyi tarafından bakmayı başarıyorsun. Hiçbir zaman kötü düşünceleri aklına getirip, kendini üzmüyorsun. Tabi bu yönün aslında zamanında yaşadığın olaylardan edindiğin tecrübe ile gelişti. Çünkü kötü düşüncelerin başına kötü gelişmelerin getirdiğini gördün. Bunu bizzat yaşadın ve tecrübe edindin. Ve bir gün karar alıp, artık aklındaki kötü düşünceleri, olumsuzlukları bir kenara bırakıp hayata iyi yönünden bakmaya karar verdin. Hep çözüm odaklı düşünmeye, kendini üzmemeye ve bu sayede mutlu olmaya karar verdin. Ve şimdilerde artık senin en güçlü yanın gerçekten 'pozitif' olmaktır. Etrafındaki insanlar ne derse desin daima güler yüzle cevap verirsin ve o güçlü yanını karşı tarafa da hissettirirsin.

Duygularının esiri olmamak!

Senin en güçlü yanın duygularının esiri olmamak! Aslında yapı olarak çok duygusal bir insansın. Fakat duygularını daima kendi içinde yaşıyor, dışarıya yansıtmıyorsun. Her zaman mantıklı davranmaya, doğru olanı yapmaya çaba gösteriyorsun. Karar vereceğin herhangi bir konuda duygularını hiçe saymak yerine, duygu ve mantık çerçevesinde doğru olanı bulmaya çalışıyorsun. Hiçbir zaman kendini duygularına bırakmıyorsun. Yani onun esiri olmuyorsun. Çoğu zaman bu durum senin için zor olsa da sen böyle daha mutlu olacağını düşünüyorsun. Çünkü vermiş olacağın yanlış bir karar senin hayatını olumsuz bir şekilde etkileyebilir. O yüzden sen olaylara tamamen duygusal açıdan değil de her açıdan bakıp, mantıklı karar verebiliyorsun. Bu da senin en güçlü yanını ortaya çıkarıyor.

Senin en güçlü yanın mükemmeliyetçilik!

Senin en güçlü yanın mükemmeliyetçi olmak! Sen eğer bir işe başlıyorsan, her anlamda en iyisini yapmak için büyük bir çaba gösterirsin. Çünkü senin ruhunda mükemmel olmak var. En iyisini, en güzelini sen yapmalısın. Bu zaman zaman seni yıpratsa da bu durum seni mutlu ediyor. Sürekli çalışmayı, kendine bir şeyler katmaya bayılıyorsun. O yüzden sen insanları değil de insanlar seni örnek almak istiyorlar. Çünkü kendine olan güvenin, etrafındakilere verdiğin profil gerçekten çok dikkat çekiyor. Duruşunla, tarzınla, yaptığın iş ile kendinden bahsettirmeyi başarıyorsun. Çünkü her şeyin en iyisini yapmayı başarıyorsun. Basitlikten hoşlanmıyor, daima farklı olanı yapmak için çaba gösteriyorsun. Bu da senin en güçlü yanının mükemmeliyetçi olduğunu gösteriyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
959
338
231
161
63
62
47
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?