Görüş Bildir
Haberler
Bu 8 Soruda En Berbat Yanını Söylüyoruz!

etiket Bu 8 Soruda En Berbat Yanını Söylüyoruz!

Ebru Çiftçi
14.08.2018 - 14:49 Son Güncelleme: 15.08.2018 - 17:59

Herkesin kendinde berbat olduğunu düşündüğü bir yönü vardır. Seninki ne acaba?

Haydi o zaman testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Söyle bakalım, yolda yürürken birinin çok kötü bir şekilde ağladığını gördün. Ve etrafta da senden başka kimse yok. O durumda ne yapacaksın?

4. Peki yanında tanımadığın bir kişinin haksızlığa uğradığına şahit oluyorsun. Bu durumda onu savunur muydun?

5. Diyelim ki, çok yakın arkadaşının sevgilisi tarafından aldatıldığına şahit oldun. Bunu ona söyler miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sence senin en mükemmel özelliğin bunlardan hangisi?

7. Diyelim ki, herhangi bir arkadaşın sana sırrını verdi. Ve kimseye söylememeni özellikle istedi. Bu durumda hangisi sen olursun?

8. Ve son olarak, sana bir günlüğüne bu ünlünün yerine geçeceksin deseler, bunlardan hangisini seçerdin?

Senin en berbat yanın olumsuz düşüncelere sahip olmak!

Senin en berbat özelliğin her şeyde sürekli olumsuz düşünceleri aklına getirmen. Hiçbir zaman bir konunun olumsuz yönüne bakmazsın. Hep nerede olumsuz düşünce var, onu aklına getirirsin. Bundan dolayı da genel olarak kendini strese sokarsın ve içten içe mutsuz olursun. Kendini bu konuda ne kadar zorlasan da sen kendini olumsuza şartladığın için olumlu düşünemiyorsun. Her şeyin en kötüsünü aklına getiriyorsun. Kendince bunu yapamasan da etrafına karşı da hep pozitif davranıyorsun. Onlara güler yüzlü ve samimi yaklaşıyorsun. Olumsuz bulduğun bu yanını insanlara karşı asla göstermiyorsun. Çünkü sürekli seni mutsuz görmelerinin hoşuna gitmeyeceğini ve zarar verici olacağını düşünüyorsun.

Senin en berbat yanın aşırı duygusal olmak!

Senin en berbat yanın gerçekten çok duygusal olman! O kadar duygusal ve hassas bir insansın ki dışarıya karşı bunu göstermesen de içten içe yaşıyorsun. Arkadaş ortamında yapılan bir şakayı bile bazen kaldıramıyorsun. Sanki etrafındaki insanlar senin hakkında sürekli kötü şeyler söylüyormuşsun gibi hissediyorsun. Bunun sebebi de işte sürekli olaylara duygusal yönden bakmandan kaynaklanıyor. Bu durum seni biraz yıpratıyor, bundan dolayı bu yönünü sanki biraz törpülemen gerekiyor. Çünkü sen de biliyorsun ki, her şeyin fazlası zarar. O yüzden bunu dengede tutup kendine daha fazla zarar vermemeye çalışmalısın. Bizden söylemesi.

Senin en berbat yanın mükemmeliyetçi olmak!

Senin en berbat yanın çok fazla mükemmeliyetçi olmak! Sen her şeyi en güzelini daha iyisini yapmaya odaklandığın için hiçbir şeyden memnun kalmıyorsun. Bunun için de kendini çok fazla zorluyor ve yıpratıyorsun. Çünkü yaptığın her şeyin çok daha iyisini yapacağını inanıyorsun. Elbette ki yaparsın fakat bunun da bir sınırı olmalı. Sürekli kendini yıpratmak, her şeyden memnun olamamak ruhen de sana zarar verebilir. Şöyle düşün, sen zaten elinden gelenin en iyisini yapıyorsun. Ve en güzelini de ortaya çıkarıyorsun. O yüzden kendini bunun için yıpratmanın bir anlamı yok. Etrafındaki insanlar senin kadar özverili değiller. Bunu sen de görüyorsun. Ama hala bir şeyleri daha mükemmel hala getirmeye çalışıyorsun. Sen zaten mükemmelsin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1090
224
179
156
62
58
58
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çağatay Hazar

Senin en berbat yanın gerçekten çok duygusal olman! O kadar duygusal ve hassas bir insansın ki dışarıya karşı bunu göstermesen de içten içe yaşıyorsun. Arkad... Devamını Gör

Duygusal Panda

Senin en berbat yanın olumsuz düşüncelere sahip olmak! Senin en berbat özelliğin her şeyde sürekli olumsuz düşünceleri aklına getirmen.Hep nerede olumsuz dü... Devamını Gör

sensizsinema

Olumsuz düşünceleri aklıma getirmemmiş, doğru. Bütün gece kura kura uyuyamadım.