Görüş Bildir
Haberler
Bu 7 Soruyu Cevapla Senin En Nefret Ettiğin Şeyi Söyleyelim!

etiket Bu 7 Soruyu Cevapla Senin En Nefret Ettiğin Şeyi Söyleyelim!

Bu 7 soruyu cevapla, senin en nefret ettiğin şeyi söyleyelim! 

Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Daha önce değer verdiğin bir insanın sana büyük bir yalan söylediğini öğrendiğin oldu mu?

4. Diyelim ki çok fazla sevmediğin bir insan karşında büyük haksızlığa uğruyor. Ne yapardın?

5. Peki ömür boyu bu yerlerden birinde yaşayacağın söylense hangisini seçerdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Söyle bakalım, ilişkilerinde karşı tarafa giden taraf ilk kim olur?

7. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?

7. Ve son olarak, bu tweet sence komik mi?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin en sevmediğin şey haksızlık!

Şu hayatta senin sevmediğin bir şey varsa o da haksızlık! Herhalde en katlanamadığın ve kendine hakim olamadığın bir konu bu. Öyle büyük haksızlıklar olmasına gerek yok. Etrafındaki insanların zaman zaman yapmış olduğu haksızlıklar bile canını sıkıyor. Çünkü sen her zaman insanlara karşı dürüst olmayı isteyen ve onların da sana karşı her zaman dürüst olmasını istiyorsun. Ne yazık ki kimse senin beklediğin gibi davranamıyor. Sen ne kadar insanlara kendini olduğun gibi göstersen de onların her zaman bir çıkarları oluyor. İyi niyetli veya kötü niyetli ama bir şekilde senin canını sıkıyorlar. Eğer sen haksızlığa uğradıysan sonucu ne olursa olsun kendini sonuna kadar savunur, karşındakinin gözünün yaşına bile bakmazsın. Çünkü karakterin gereği böyle bir yapıya sahipsin ve hakkın olanı almazsan çıldırırsın. Kendin bir yana etrafındaki insanların da haksızlığa uğramasına katlanamıyorsun. Mutlaka o kişinin yanında olur destek çıkarsın. Anlayacağın her zaman için haklının yanındasın! Çünkü senin en sevmediğin şey haksızlık!

Senin en sevmediğin şey yalan söylenmesi!

Senin şu hayatta en sevmediğin ve tahammül sınırlarını aşan şey yalan! Hatta o kadar tahammül edemiyorsun ki yalan söyleyen insanları hayatından bir kalemde silip atıyorsun. Çünkü sen daima içindeki dürüstlüğü koruyan ve yalan söylemeyen bir insansın. Sonucu ne olursa olsun doğruyu söylemekten hiçbir zaman kaçınmazsın. Yalan söylemenin er ya da geç ortaya çıkacağını ve insanı daha kötü bir duruma sokacağını düşünüyorsun. O yüzden her ne olsun ne kendine ne de insanlara karşı yalan söylememeye çalışıyorsun. Zamanında sana yalan söyleyen insanları hayatından bir bir çıkardın. Ve sadece güvendiğin kişilerle bağını koparmadın. Çünkü bir insan bir kere yalan söylediğinde ona olan inancın tamamiyle yok oluyor. O yüzden şu hayatta en sevmediğin şeylerden biri yalan söylemek!

Senin en sevmediğin şey verdiğin değeri görememek!

66.media.tumblr.com

Sen sevdiğin insan için kendinden fazlasıyla fedakarlık gösteriyorsun. Kendi mutluluğundan çok onun mutluluğunu düşünüyorsun. Bu tabii ki de harika bir şey. Ama bu sefer sen mutsuz olabiliyorsun. Bu durum seni yeterince üzüyor. Çünkü senin hissettiğin tarifi olmayan o duygu iki taraf için yeterli olmaya başlıyor. Sanki karşı tarafın bir şey yapmasına gerek kalmadan seninkiyle yetinmeye başlıyor. Bu da insanların senin verdiğin değeri vermediklerini gösteriyor. Bundan içe içe hem nefret ediyor hem de üzülüyorsun. Bu yüzden herkesten önce kendini sevmelisin. Çünkü herkes kendi mutluluğunu düşünüyor. İlk önce kendine aşık olmalısın. İşte o zaman mutluluğunla ışık saçacak nefret etmen gereken bir durum kalmayacak. İçindeki o güzel duygular kendiliğinden akıp gidecek. Bırak insanlar senin verdiğin değeri vermesinler. Elbet bir gün karşına seni gerçekten hak edecek birisi çıkacak. İşte o zaman her şey senin için çok güzel olacak. O yüzden hayatına her insanı sokmamalı ve değer vermemelisin. Herkese hak ettiği kadar!

Senin en nefret ettiğin şey ne kadar uğraşsan da bazı şeylerin olmaması!

Ne yapsan ne etsen bir türlü işler istediğin gibi gitmiyor! O kadar uğraşıyorsun, çabalıyorsun ama nafile. Sanki bir şeyler eksik gibi. Bir şeyler için uğraşıyorsun ve sonucu hep kötü oluyor. Bu durumdan o kadar sıkıldın ki artık bir şey yapmak istemiyorsun hatta nefret ediyorsun. Sanki her şeyi akışına bırakmış gibi bir halin var. Ne olursa olsun modunda takılıyorsun. Tabii bu kadar uğraşmanın sonunda kendini kötü hissediyorsun. Yaptığın şeylerin karşılığını iyi bir şekilde alsaydın belki bu kadar çabaya değerdi ama değmiyor. Çünkü hepsi sanki boşa gidiyormuş gibi oluyor. Ve bundan gerçekten nefret ediyorsun. Belki de böyle akışına bırakmak senin için daha iyidir. Bazen bazı şeyler kendiliğinden yoluna girer. Senin için de belki böyle sonuçlanır. O yüzden bu üzgün  halinden bir an önce kurtulmalı ve yoluna kaldığın yerden devam etmelisin. Aksi taktirde bu nefretle içindeki enerjini kaybedersin. Sen bu değilsin. Sen ne olursa olsun pes etmeyen güçlü bir karaktere sahipsin. O yüzden artık akışına bırakmalı ve olmasını beklemelisin. Nasıl olsa elinden geleni yaptın, değil mi?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
692
169
80
59
38
25
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serdar Özatıcı

kadınlar için Barbara da erkekler için niye tuvalet sifonu gibi bir adam

Defne Demirçay

“Senin en sevmediğin şey verdiğin değeri görememek” çok doğru hep bunun için ağladım zaten

Orhan Ulusoy

Senin en sevmediğin şey verdiğin değeri görememek! Zaman geliyor kendinle dertleşmeyi öğreniyorsun, kendi kendine dertleşmeyi...