Görüş Bildir
Haberler
Bu 15 Görselin Sende Oluşturduğu Duygular Senin Hakkındaki Gerçekleri Söylüyor!

etiket Bu 15 Görselin Sende Oluşturduğu Duygular Senin Hakkındaki Gerçekleri Söylüyor!

Hakkındaki büyük gerçeği duymaya hazır mısın? Bu 15 görselin sana verdiği hissi söyle, kendinle ilgili büyük bir gerçeği öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#1

#2

#2

#3

#3

#4

#4

#5

#5
İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#6

#7

#7

#8

#8

#9

#9

#10

#10
İçeriğin Devamı Aşağıda

#11

#11

#12

#12

#13

#13

#14

#14

#15

#15
İçeriğin Devamı Aşağıda

Mizahî yönün çok güçlü!

Gerek yeni girdiğin bir ortam olsun, gerek aşina olduğun bir ortam olsun sen şaka yapmadan duramıyorsun. Aslında, bu senin için bir çeşit iletişime geçme yolu. Yani normal muhabbet kurup insanlara bağlanmak yerine şaka yapmayı tercih ediyorsun. Çünkü insanlarla düzgün yollarla iletişim kurmanın nasıl yapılacağından emin değilsin. Bu nedenle hem kendini hem de diğerlerini düşünüp, daha ilk seferde sıcakkanlılığını yaptığın şakalarla göstermek istiyorsun. Şunu da belirtmek gerekir ki diğerleri gibi yapmacık tavırlarla yapmıyorsun, içinden gelen bu olduğu için, bütün doğallığın ile insanlara mizahi tarafını yansıtarak iletişim kuruyorsun. Sana resmen kaliteli espri anlayışı bahşedilmiş ve bunu diğerleriyle paylaşmaktan geri kalmıyorsun. Sürekli şakacı halini gösterme eğilimin olduğu için ciddi olmanı gerektiren durumlarda adeta işkence çeker gibi oluyorsun.

Sosyal bir insansın!

Aslında aşırı bilgili ve sosyal bir insansın ta ki kalabalık bir ortamın parçası olana kadar. Evet, yeni bir arkadaş çevresinin içinde olmak, yeni yüzler görmek ve tanımak seni hâlâ tedirgin ediyor. Kısacası, sen hem içine kapanık hem dışa dönük birisin. Seni eşsiz kılan ise, sosyal çevrene değer göstermen. Sosyal hayatına bağlı olarak, yeni birileriyle tanışmak, yeni kazanımlar elde etmek seni nedense hâlâ geriyor, kendi kendini vesveseye getirmene sebep oluyor. Bu kadar korkak davranmanın sana faydasının olmadığı belli. Bazen öyle bir durumda kalıyorsun ki bir araba insan dolu odanın içinde bile kendi kendine kaybolup gidebiliyorsun. Sanırım gürültülü ortamlar senin için uygun değil.

İnanılmaz akıllısın!

Çok akıllısın fakat bazı şeyleri aşırı düşünme, üzerinde gereğinden fazla hassasiyet gösterme eğilimin var. Herhangi bir konu hakkında tıpkı bir mühendis gibi minimum efor sarf edip, aynı zamanda analitik düşünebiliyorsun. Bu nedenle önüne gelen bir fırsat olduğunda kaçırmıyorsun. Birtakım engeller üzerine aşırı yoğunlaşıp onu yok etme hususunda aşırı inatçı davrandığın için her zaman çözüm yollarını karmaşık hale getiriyor hatta paranoyak olma kıvamına geliyorsun. Hatırlatmakta fayda var ki her karşılaştığın sorun karmaşık çözümler istemez. Bazen gerektiğinde en basit çözümü de sunmak gerekir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmeliyetçisin!

Sen her şeyi hep en doğru şekilde yapmaya çalışıyorsun. Belki bu konuda bile kendini zaman zaman yetersiz görüyorsundur hiçbir zaman mükemmele ulaşamadığını düşündüğün için. Etrafındakilerin gözünde 'huysuz' olarak addedilmenin sebebi bu. Her zaman en iyisini arzuladığın için bir şeyi kolay kolay beğenmiyorsun. Bu durum aynı zamanda senin aşırı gerçekçi tarafını da ortaya çıkarıyor. Hatta bazen o kadar abartıyorsun ki birçok işi yarıda bırakmışlığın bile vardır. Çünkü senin için bir işi ya 'çok iyi yapmak' ya da 'hiç yapmamak' vardır. Arzu ettiğin seviyeye gelmediğini görünce adeta bir maymun iştahlı gibi tamamlamadan bırakıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
414
116
49
40
22
15
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Serenat Athena

Bu testi çözüp sonucuna inanan gerzekler olacaktır. Şunu bilin ki,testin sonucu ne söylüyorsa gerçekte tam tersi... Hiç boşuna şişinmeyin bence.

Gizem Yenikler

İnanılmaz akıllısın! Çok akıllısın fakat bazı şeyleri aşırı düşünme, üzerinde gereğinden fazla hassasiyet gösterme eğilimin var. Herhangi bir konu hakkında ... Devamını Gör

Nisa Inan

baya yalnız he :) #13