Görüş Bildir
Haberler
Bu 10 Soruluk Test En Zayıf Noktanı Söylüyor!

etiket Bu 10 Soruluk Test En Zayıf Noktanı Söylüyor!

Aburoski
14.09.2018 - 18:28 Son Güncelleme: 07.02.2019 - 18:54

Birçok insanın zayıf noktaları vardır. Bazen bu zayıf noktaların farkına varırız bazen ise göremeyiz. Biz de zayıf noktasını merak edenler için 10 soruluk bir test hazırladık! 

Testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Lisede sen nasıl biriydin?

2. Senin için hangisi önemli?

2. Senin için hangisi önemli?

3. Arkadaş grubun dışında başka insanlarla da arkadaşlığın var mı?

4. Herhangi bir grup içerisindeyken senin konumun genelde ne oluyor?

5. Evden çıktın bir süre yürüdün ve bir an kapıyı kilitleyip kilitlemediğine emin olamadın. Ne yaparsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İnsanların senin hakkındaki düşüncelerini önemsiyor musun?

7. Hayatın için hangisi çok önemli?

8. Kimseye söylememen şartıyla çarpıcı bir dedikodu aldın diyelim... Ne yaparsın?

9. Bu dört elementten birini seçer misin?

9. Bu dört elementten birini seçer misin?

10. Son olarak, bazen hiç kendinden nefret ettiğin oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zayıf noktan hayallerin!

Verdiğin cevaplara göre senin en zayıf noktan kesinlikle hayallerin! Neden diye soracak olursan, çünkü sen hayallerine çok değer veren bir insansın. Zayıf noktalar da genellikle en değer verilen şeyler oluyor. Hayallerin olmazsa bu dünyanın çekilmez bir hal alacağını düşünüyorsun. Hayallerini birilerine anlatmayı ve onlardan özellikle olumlu dönüşler almayı seviyorsun. Bu senin çok hoşuna gidiyor. Fakat tam tersi hayallerinle, isteklerinle dalga geçildiğinde sanki  içinden bir canavar çıkıyor. İnsanların hayallere saygı duymaları gerektiğini her zaman söylemiş ve buna göre yaşamış bir insansın. Çünkü hayaller insanı bu hayata bağlayan umutlardır. Kim ne derse desin hayallerinin peşinden git ve hayallerinle dalga geçen insanları bir an önce hayatından çıkar. Dünya zaman daha yaşanılası bir yer olacak bak gör!

Zayıf noktan kalbinin saflığı!

Verdiğin cevaplara göre senin en zayıf noktan kesinlikle kalbinin temizliği, saflığı! Küçüklüğünden beri hiç kimse hakkında kötü düşünmeyen ve kimseye karşı kin, nefret beslemeyen bir insansın. Etrafında ne kadar kötü düşünceli insan varsa onlara karşı hep mücadele etmiş, her zaman iyi şeyler düşünmüşsün. Elbette ki bu çok güzel bir şey fakat senin bu iyi niyetini kullanan insanlara da çok rastlamışsın. Bunun farkındasın ve bu tarz insanların da kalbini kırmadan hayatından çıkarmasını çok iyi becermişsin. 

Sen acaba bu dünyaya fazla mısın? Bir düşün bakalım, senin gibi çok insan var mı etrafında? Senin için zayıf olduğu kadar muhteşem de bir nokta! Asla ama asla insanlara kendini kullandırma! Bu kalbinin temizliği bazı insanlar için kullanılacak bir durum olabilir!

Zayıf noktan sevdiklerin!

Verdiğin cevaplara göre senin en zayıf noktan sevdiklerin! Bu herkes olabilir. Ailen, sevgilin, öğretmenin, kedin ve köpeğin aklına gelebilecek herkes, her şey olabilir! Sevdiğin kişilerle ilgili durumlarda çok hassas oluyorsun. Biliyorsun insanların zayıf noktaları genellikle sevdiği şeyler oluyor. Sen de adeta kendinden çok onları düşünüyorsun. Onlara en ufak zarar geldiğini bile düşünmek istemiyorsun. Sanki boğulacak gibi oluyor, onlar olmadan yalnızlık içinde kaybolacağını düşünüyorsun. Umarız ki seçtiğin şeylerle bir ömür boyu yaşar ve yalnızlık korkunu atlatabilirsin!

Zayıf noktan kararsızlığın!

Verdiğin cevaplara göre senin en zayıf noktan kararsızlığın! Bu huyun hayatının her alanında bir şekilde kendine yer buluyor. Kıyafet almaktan tut da, insanlara söyleyeceğin sözlere kadar hep bir kararsızlık halindesin.Biraz düşün bakalım, sen son hangi konuda net bir karar verdin?  Düşününce bize hak vereceksin, eminiz. Bu durumu pek de belli etmek istemiyorsun ama. İnsanların sana vereceği tepkilerden de biraz çekiniyor gibisin. Yine de yakın çevrendeki insanlar bu huyunun farkında. Zayıf noktan da bu senin. Biraz daha kendini törpülersen çok güzel olacak bizce. Kararlar konusunda net olmak önemli!

Zayıf noktan güvensizlik!

Verdiğin cevaplara göre senin en zayıf noktan güvensizlik! Küçüklüğünde böyle değilken hayat şartları seni bir şekilde güvensizliğe itmiş. İnsanlara kolay kolay güvenemiyorsun. İnsanlardan çok fazla darbe almışsın sen. Böyle olunca da içten içe insanlara güvenmemeyi kendine öğretmişsin resmen. Kalbin çok kırılmış senin. İnsanlar seni çok yıpratmış. Sen de kendince böyle bir çözüm bulmuşsun. Sana söylenen her şeye, kesin gerçek böyle değildir diyorsun. Belki de gerçek tam olarak söylendiği gibidir. Sen böyle yaparak sadece kendini yoruyorsun. Biraz daha insanlara güvenmeye çalış bakalım ne olacak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1148
366
145
123
71
71
33
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tuğçe Yaran

Zayıf noktan kalbinin saflığı!

Orhan Ulusoy

Zayıf noktan hayallerin! Nokta atış resmen.

berbernursena

kararsızlığın ^_^