Görüş Bildir
Haberler
Britney Spears Yine Bir İşler Peşinde: Instagram Hesabını Sildi!

Britney Spears Yine Bir İşler Peşinde: Instagram Hesabını Sildi!

GNS
17.03.2022 - 21:33

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, on dönemde yaşadığı psikolojik sorunlar ile sık sık gündemde adı geçen isimler arasında yer alıyor. Bir dönem babası ve erkek arkadaşının himayesinde bulunan ve izinsiz hiçbir şey yapamayan Spears, değişik sosyal medya paylaşımlarıyla oldukça dikkat çekiyordu. Hesabına bakmak isteyen takipçileri ise bugün şaşkına döndü. Çünkü Britney Spears yeniden Instagram hesabını kapattı. İşte haberin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

40 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Britney Spears, 39.9 milyon takipçili sosyal medya hesabını bir anda sildi. Ünlü sanatçının birkaç senedir psikolojik sorunlarıyla baş etmeye çalışması gündeme gelirken, daha öncesinde de bu tarz olaylar yaşanması dikkatlerden kaçmadı. İşte haberin detayları...

Britney Spears Instagram Hesabını Sildi!

Britney Spears Instagram Hesabını Sildi!

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears 39.9 milyon takipçiye sahip sosyal medya hesabını sildi. 40 yaşındaki şarkıcının bu hareketi fanlarının kafasını karıştırdı. Geçtiğimiz dönemde zorlu bir süreç geçirdiği bilinen Spears, Instagram'a yüklediği dans videoları ile dikkat çekmişti.

Nişanlanıp Dönmüştü

Nişanlanıp Dönmüştü

2021'in eylül ayında yine bu şekilde birden ortadan kaybolan yıldız, bir hafta sonra hesabını yeniden aktif duruma getirmişti. Asıl dikkat çeken nokta ise bir haftalık yokluğu sonrası Sam Asghari ile nişanlandığını duyurması olmuştu.

Babası ile Savaşıyordu

Babası ile Savaşıyordu

Sosyal medyada paylaştığı farklı dans videoları ile dikkat çeken Spears, babası James Spears ile zorlu bir dava sürecinden geçmişti. Takipçileri ve hayranları sosyal medyada #FreeBritney hareketi başlatmış ve vasiliği babasından alınmıştı. Şarkıcının özgürlüğüne kavuşması ile sosyal medyaya ara vermek istediği düşünceleri ortaya çıktı.

Ünlü isim sosyal medyasını platformun değil bizzat kendisinin sildiğini duyurdu. Instagram'ını silen Britney Spears, Twitter ve Facebook sayfalarını kullanmaya devam ediyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın