Görüş Bildir
Haberler
Britney Spears'ı Sevmek İçin 7 Neden

Britney Spears'ı Sevmek İçin 7 Neden

Brit Brit
29.11.2014 - 00:26 Son Güncelleme: 30.11.2014 - 15:51

1. İçimizden Biri

'Evet o Britney Spears. 200 milyondan fazla kayıt satışı, 6 #1 numara albüm sahibi olan. 2 Diamond albüme, 400'den fazla ödüle sahip ve 200 milyon dolardan fazla serveti var ama Starbucks kuyruğunda pijama giymiş halde bekliyor.'

Britney Spears diğer starların aksine günlük yaşamında sadelikten yana olan bir sanatçı.Mümkün olduğunca abartıdan kaçınan Britney'i Starbucks kuyruğunda pijama veya eşofmanlarıyla görmek mümkün.Britney bu yönüyle ilgili bir röportajında 'Ben oldukça normalim, bilirsin!Herkes gibiyim, herkesinki gibi olan sıradan bir günü severim.' demiştir.

2.İyilik Meleği

Britney Spears işinden ve çocuklarından arta kalan zamanlarda hastaneleri ziyaret ediyor.Hastalara yardım edip,moral vermeye çalışan Britney aynı zamanda hastanelere bağışlarda yapıyor.

Ayrıca Britney Spears kendi adını verdiği 'The Britney Spears Foundation' vakfı ile yardıma muhtaç çocuklara ve insanlara yardım etmekte.Vakıf ayrıca müzik,felsefe,sanat alanında çocukların yeteneklerini keşfetmek ve onlara yardım etmek için yılın belli zamanlarında 'Britney Spears Camp' adı altında kamp organizasyonu düzenliyor. Britney çeşitli zamanlarda sahne kıyafetlerini satışa çıkararak gelirini 'The Britney Spears Foundation' üzerinde yardıma muhtaç kişilere vermiştir.Satışa çıkan kıyafetler arasında Grammy performansı sırasında giydiği, MTV Video Music Awards 2001 ve 2008'de giydiği kıyafetler bulunmaktadır.

'The Britney Spears Foundation' yardım ettiği yerlerden - kişilerden bazıları; Kanser hastası çocuklar, 11 Eylül mağdurları, Haiti'de yaşanan deprem mağdurları,Katrina kasırgasından etkilenenler...

3.Sahne Showları

Britney Spears her zaman izleyenlerine görsel şölen yaşatmayı bilir.Bazen bir kaplan ve yılanla çıkar sahneye,bazen yağmur altında dans eder,bazen ortamı sirke çevirir,bazen bir havuzun ortasında kurulan platformda çıkar karşınıza, bazen ekranda kendi ile dans eder, bazen de kocaman bir gitar üzerinde verir konserini

4.Hayranlarına Olan Sevgisi

Bazı kişiler tarafından diğer starlar gibi fanları ile 'aşırı' samimi pozlar vermediği için fanlarına karşı soğuk biri gibi gösterilmeye çalışılsada Britney Spears fanları için herşeyi yapabilecek biridir.Bazen karşısınıza garson olarak çıkabilir veya kapınız çalındığında karşınızda Britney'i görebilirsiniz .Elinden geldiğince ona yazılan mektup-notlara cevap yazar.

5.Mütevazı Biri

Kariyerinde elde ettiği çeşitli başarılara-rekorlar-ödüllere rağmen mütevaziliğinden hiçbişey kaybetmeyen bir sanatçı.

6.Anneliği

Bir dönem Amerikan basını tarafından kötü anne ilan edilmeye çalışılsada oğulları için herşeyi yapabilecek biri.

7.Komik ve Eğlenceli Biri Olması

Sanılanın aksine Britney Spears eğlenceli,komik biridir.Özel hayatında,sahnede kısacası heryerde onun eğlenceli haline denk gelebilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
26
6
5
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın